ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ



ΑΘΗΝΑ 4-6-2013.

Βιαστείτε σύντροφοι τού μισελληνισμού να καταστρέψουμε τις άμυνες τού Ελληνικού Έθνους, λέγουν με φορτικότητα μαρξιστές, καπιταλιστές και ψευτοσύμμαχοι αναμεταξύ τους. Μην αργείτε, πρέπει να περιορίσουμε όσους αντιστέκονται και να παραλύσουμε τα αντανακλαστικά τού ελληνικού λαού, συνεχίζουν οι βρώμικες ψυχές των εχθρών Ελλάδος και Ορθοδοξίας.

Θέλουν να μας στερήσουν την εθνική και την πολιτική ανεξαρτησία. Να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές και συνειδήσεις που μένουν όρθιες στον τόπο. Να διαθέτουν δικαίωμα λόγου μονάχα οι κοσμοπολίτες, οι άθεοι, οι απάτριδες, οι αρνητές τού στρατού μας. Κανείς να μην μιλάει για Έθνος και Φυλή Ελληνική. Δεν πρέπει λένε να διατηρήσουμε τα σχολεία, τα προσκυνήματα και τα πατρογονικά χώματα ελληνικά γιατί θα μας αλυσοδέσουν οι νόμοι τού νεοταξισμού και τής δημοκρατίας.

Οι μισέλληνες όμως μπορούν να απαιτούν την συμμόρφωσή μας στην πολυπολιτισμικότητα, τον πολυφυλετισμό και τις λαθραίες θρησκευτικές συνάξεις των πεμπτοφαλαγγιτών γυρολόγων τού νεοταξισμού. Μπορούν να γυρεύουν την απόσυρση τού ελληνικού στρατού από τα ακριτικά νησιά μας όταν οι Τούρκοι βγάζουν πολεμικά πλοία με ευελιξία στα συστήματα εντοπισμού και μιλούν για κατειλημμένο τάχα τουρκικό έδαφος. Μας λέγουν πονηρά, όπως κάμανε παλαιότερα όταν λέγανε κάντε σεξ κι όχι πόλεμο,  στείλτε γιατρούς κι όχι πολεμικά αεροπλάνα!

Αφήνουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ασύδοτους τους ανθελληνικούς και αντίχριστους προσηλυτισμούς με την απειλή των ποινών τού αντιρατσιστικού νόμου. Όμως σε ελληνικά σχολεία τού κέντρου των Αθηνών γίνονται προσευχές στον Αλλάχ. Απειλούνται τάχα οι μουσουλμάνοι και μας τάζουν σθεναρή υπεράσπιση τής πίστης τους αλλά οι προσκυνημένοι τού κατοχικού καθεστώτος τρέχουν να κάμουν πράξη τις εντολές τής «περιούσιας» Εσπερίας για την περιστολή και την καταπολέμηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος λόγω επιθετικότητας τάχα κατά λαθρομεταναστών και σιωνιστικών χώρων.

Τα βάζουνε ακόμη και με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο γιατί λέγει αλήθειες και εκπέμπει πατριωτισμό. Όμως για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το Ελληνικό Έθνος δεν ξεπουλιέται για καμία παγκοσμιοποίηση και οι πολιτικές ελευθερίες τού λαού μας για την προάσπιση τής προσωπικότητας και τής ταυτότητάς τους είναι ιερές και απαραβίαστες. Το δε δικαίωμα τής συμμετοχής τού Εθνικισμού μας στην πολιτική ζωή τού τόπου για την κάθαρση από τον δωσιλογισμό και την ανηθικότητα με την έγερση τού Καθαρού και Ισχυρού Ελληνισμού είναι απολύτως κατοχυρωμένο και θα μετουσιωθεί σε εξουσιαστική πράξη ό,τι κι αν κάνουν οι εχθροί μας.

Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα  όταν ένας ολάκερος λαός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και οδηγείται με αυτοκτονίες και φτώχια στην έξοδο από την πατρίδα του. Κανείς δεν μπορεί να επικαλείται τη δημοκρατία όταν παραχωρεί γη και εξουσίες σε ψευτοσωτήρες. Καμία δημοκρατία δεν είναι επάνω από την Πατρίδα και καμία ψεύτικη επίκληση τής λαϊκής βούλησης δεν μπορεί να ξεκρεμάσει από τις καρδιές μας τις Αξίες και τους Πόθους με τα οποία μεγαλώσαμε ως κληροδότημα τρανών προγόνων.

Αν η βούληση των Ελλήνων δεν γίνεται σεβαστή, τότε οι Έλληνες στην Ψυχή και το Αίμα έχουν κάθε δικαίωμα και προπάντων ιερό καθήκον να επιβάλουν αυτήν τη βούληση. Αν κάποιοι επιμένουν να κλείσουν το στόμα των Ελλήνων και να διαλύσουν το Έθνος μας, εμείς έχουμε ιερό χρέος να διαλύσουμε το ψευτορωμέϊκο που πολεμά Πατρίδα, Θρησκεία και Λαό.

Και εκείνοι που πιστεύουν πως θα περιμένουμε τους βαρβάρους με κατεβασμένα όπλα και ηθικό, θα δουν την Εθνικιστική Ελλάδα να κάνει τους κατανικημένους βαρβάρους γέφυρα επάνω στην οποία θα βαδίσουμε ανασταίνοντας την Μεγάλη Ελλάδα.

Η Πίστη των Αληθινών Ελλήνων είναι απείρως ισχυρότερη από την φωτιά που μας ετοιμάζουν οι αλαζόνες τής οικουμένης και τα τσιράκια τους. Οι ελληνικές συνειδήσεις καταγράφουν την αποφασιστικότητά μας και θα μετουσιώσουν την αναγέννηση τού Ελληνικού Έθνους με ή χωρίς τις κάλπες.

Φοβούνται όλες οι σκιές την ευθεία αναμέτρηση και γι’ αυτό το λόγο πετροβολούν τη λογική και το Νόμο Πολιτείας και Φυλής. Όμως ο Ελληνισμός είναι Φυλή και Αίμα κι όχι πειραματόζωα και υποκείμενα τής παγκοσμιοποίησης.

Θα κρατήσουμε λοιπόν καθαρή τη ράτσα μας. Θα πάρουμε στα χέρια ελληνική και εθνικιστική εξουσία. Θα εκχερσώσουμε τους πολέμιους των θυσιών μας. Η Πίστη μας θα υψωθεί στο ψηλότερο βάθρο τής πολιτικής μας ζωής μαζί με τον Στρατό Μας ως Ηρακλειδείς Φρουροί τού Γένους Μας. Και το Έθνος θα βγάζει βουλές και αποφάσεις με γνώμονα το δικό του και μόνον συμφέρον.

Κάτω το κράτος των δειλών και των βιαστών τού φρονήματος των Ελλήνων. Ζήτω το Επαναστατικό, Εθνικό και Λαϊκό Κράτος αδέσμευτων και γενναιόψυχων Ελλήνων Πολεμιστών. Ο Εθνικιστικός Αγών για Εθνική και Πολιτική Ανεξαρτησία έχει την ευλογία τού Αρχηγού και Θεού Μας. Κι ακόμη έχει την σφοδρή επιθυμία μας να διώξουμε τους μακελάρηδες φτιάχνοντας μια Πολιτεία Εθνικής Ασφάλειας και Συνοχής.

Πολιτική ανεξαρτησία σημαίνει ελευθερία λόγου, σεβασμός στις Παραδόσεις και εργασία στην υπηρεσία τού Έθνους αποκλειστικά και μόνον για Έλληνες. Εθνική ανεξαρτησία σημαίνει Βασιλεύς Χριστός και Μεγάλη Ελλάδα. Κάθε σπιθαμή γης πηγή ζωής και φρούριο τής Φυλής. Κάθε ναός οχυρό τής Ελλάδος. Κάθε σχολείο και στρατώνας πυλώνες Ελεύθερων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: