ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

ΑΘΗΝΑ 13-6-2013.

Το ψευτορωμέϊκο τής συμφοράς και τής αισχρής συναλλαγής με τους πάσης μορφής εχθρούς τής Πατρίδος μας δεν γνωρίζει την έννοια τής Πατριωτικής Τιμής. Δεν αντιλαμβάνεται την θυσιαστική προσφορά προς τη Φυλή μας και το εθνικό καθήκον τής υποταγής των εμποδίων που τίθενται στο δρόμο τού Ελληνισμού. Και το πράττουν αυτό «ταγοί» που δεν ανήκουν σε τούτη εδώ την Πατρίδα κατά ουδεμία έννοια. Η μόνη τιμή που γνωρίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αφορά το ξεπούλημα τής Ελλάδος.

Το κατοχικό καθεστώς λοιπόν αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα τής επιχείρησης προσβολής τής εθνικής μας υπόστασης που αντιμετωπίζουμε πάνω από οικονομικές και άλλες αιτιάσεις που εμφανίζονται για να καλύψουν ή και να δώσουν ακόμη έδαφος στην επιχείρηση τής βιολογικής εξόντωσής μας. Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές γραμμές τού καθεστώτος είναι όλες εξωτερικές εντολές που φτάνουν στην πατρίδα μας μεταφρασμένες.

Ζούμε έναν εφιάλτη που έχει μετατρέψει το κράτος σε φυλακή των Ελλήνων και τού εθνικού συναισθήματος την ίδια ώρα που η φωτιά τού πολέμου σιγοκαίει έξω από την αυλή μας. Η Τουρκία έχει χωριστεί διά των γνωστών εκτεταμένων κοινωνικών αναταραχών σε δύο μερίδες, τους ισλαμιστές και τους κεμαλιστές, απειλώντας ωστόσο ευθέως την χώρα μας, αποδεικνύοντας στην πράξη τον νεοταξικό σχεδιασμό τής επιθέσεως σε βάρος μας. Πατρονάρει το συστημικό μόρφωμα των Σκοπίων ζητώντας μας να το σεβαστούμε, στέλνει πολεμικά πλοία στο Αιγαίο μας και προωθεί την τουρκοποίηση τής Θράκης μας μέσω των ενταύθα πρακτόρων της που ζητάνε στα διεθνή φόρα για την «ασφάλεια» καλύτερους αντιρατσιστικούς νόμους!

Καταπιέζονται λοιπόν από το κράτος οι τουρκοπράκτορες πουλώντας προστασία στις ανύπαρκτες μειονότητες και τους λαθρομετανάστες που το τρομοκράτος τής Άγκυρας μάς στέλνει. Διακηρύσσουν εθνικά τους «δικαιώματα» σε ελληνική γη και απαιτούν την «προστασία» τής Πολιτείας από τους «κακούς» Έλληνες Εθνικιστές. Σιωνιστές, Τούρκοι και ελληνόφωνοι κατοχικοί πολιτικάντηδες τού «συνταγματικού τόξου» εξαπολύουν από κοινού τα βέλη ζητώντας μας να σταματήσουμε να μιλάμε για καθαρή, ανεξάρτητη, ελεύθερη και ελληνική Ελλάδα.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι γυρολόγοι έμποροι των εθνών έχουν φτάσει έως το σημείο να ζητούν την εκκένωση μικρών νησιών μας από κατοίκους για να τα αγοράσουν ώστε να μας «ελαφρύνουν» οικονομικά, δηλαδή εδαφικά και κυριαρχικά. Μας λέγουν ακόμη να πάνε τα παιδιά μας στην Ευρώπη για να πιάσουν δουλειά και να μην παραδοθούν στους «εξτρεμιστές», δηλαδή στον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

Μας λέγουνε οι σειρήνες τής Παγκοσμιοποίησης να φύγουμε από τις εστίες μας που προασπίζει ο Ελληνικός Στρατός όταν τουρκικοί και ψευτοσυμμαχικοί στόλοι κάνουν παρέλαση με το όπλο στην σκανδάλη γύρω από τον πλούσιο γεωφυσικό μας ορίζοντα και οι λαθροεισβολείς θερίζουν με πρόσχημα λίγα ευρώ με εθνοτικό μίσος Έλληνες. Έχει φτάσει η νεοταξική αθλιότητα έως το Άγιο Όρος που ζητάνε να το αλώσουνε και να το αφαιμάξουν με πρόσχημα τον τουρισμό.

Ματαιοπονείτε αλαζόνες τού «περιούσιου» νεοταξισμού και διεφθαρμένοι τής αστικής κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας. Σωπάστε σαπιορήτορες και εσείς επικοινωνιακοί αναφορατζήδες να επικαλείστε τον λαό και τις εξουσίες του που καταργήσατε και τη βούληση για λευτεριά που την κάνατε οικιοθελή τάχα και ετσιθελική σκλαβιά.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πολιτεύεται, συμπορεύεται και παίρνει δυνάμεις από τον μόνο φυσικό εντολέα και αρμόδιο κριτή των τυχών τού Έθνους, τον ελληνικό λαό. Και είναι κοινή βούληση όλων ημών πως ο αγώνας τής αληθινής μας Εθνικής Ανεξαρτησίας και Ανάπτυξης για Πατρίδα και Τιμή θα στεφθεί από επιτυχία.

Τιμή για εμάς είναι να βαστούμε τα ζώπυρα τής Πίστης μας μακριά από τις ορέξεις των βέβηλων. Τιμή για τον Έλληνα Εθνικιστή είναι ακόμη ο σεβασμός τής ιστορικής μνήμης και των προγονικών θυσιών, η Πίστη στη Σημαία και το Ευαγγέλιο αδιαιρέτως, η εντιμότητα τού λαού, η καθαρότητα τής Φυλής, η εργατικότητα, η κοινωνική ασφάλεια, η ελληνικότητα πάσης εθνικής γης. Η Εντολή να μην παραδώσουμε τίποτα στους μισητές μας και να δώσουμε ιδρώτα και αίμα ώστε να πάει η Πατρίδα μας μακρύτερα από τα τεχνητά όρια που μας επέβαλλαν.

 Η Πατρίδα μας είναι η Τιμή μας. Και Τιμή μας είναι να υπηρετούμε την Πατρίδα. Δεν μας φοβίζουν οι επαγγελματίες ανθρωπιστές, οι γυρολόγοι και οι συκοφάντες. Οι δικές μας συνειδήσεις δεν εξαγοράζονται, γιατί δεν είμαστε μήτε επαγγελματίες τής πολιτικής μήτε φυτευτοί. Είμαστε γεννήματα τής Φυλής μας, στρατοκόποι και ιχνηλάτες ενός λαού που γεννά πολιτισμούς και δίκαιο υποτάσσοντας τη σήψη και την αδικία. Πρόμαχοι και μύστες τής ιστορικής μας κληρονομιάς που έχει φτιαχτεί για Έλληνες υπερβατικούς που απαντούν στην παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση και στον κοσμοπολιτισμό με τον πανελληνισμό.

Η δική μας κοινωνία πολιτών είναι μια ανίκητη Φάλαγγα Ελλήνων στο Αίμα και το Πνεύμα που δρα ως συμπαγής ενότητα κοινωνικής αλληλεγγύης και εθνικής κατισχύσεως. Μέλημά μας είναι να κυματίζει σε κάθε γη ελληνική η Γαλανόλευκη Σημαία. Να λατρεύουμε το Θεό μας δίχως το μίσος των άπιστων. Να απολαμβάνει ο λαός μας το προϊόν τής εργασίας του και την πατρίδα του δίχως ψευτομειονότητες και εξωτερικές παρεμβάσεις. Η δική μας Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάς θα αξιοποιήσει το γεωφυσικό της εκτόπισμα αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο και φυσική παρουσία Μεγάλης Δυνάμεως.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: