ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 19-6-2013.

Κι αν μας πληγώσανε εκ των έσω ξιπασμένοι δούλοι τού ανθελληνισμού, κι αν μας ζώσανε τής πλάσης οι ζήτουλες εξουσίας ανοίκειας και τής Τουρκίας οι πειρατές των συνόρων μας, εμείς ως Έλληνες και Εθνικιστές, παιδιά τού δίκαιου θυμού και τής αντάρας είμαστε ζωντανοί και δυνατοί. Απλώνουμε τις φτερούγες τού δικού μας Αυτοκρατορικού Αετού και ενωνόμαστε με τον Ανίκητο Ήλιο τού πανώριου Ελληνισμού για να λιώσουμε τα χιόνια τής θλίψης, τής καταφρόνιας και τής υποταγής.

Δεν μας νοιάζουν διόλου οι έχθρες των κομμάτων, των αποκομμάτων και των διεθνών οργανισμών τής παγκοσμιοποίησης. Είναι όλα αυτά τα ασπόνδυλα που φτιάχνουν νόμους και δίδουν εντολές που αποσκοπούν στο εκτεταμένο ολοκαύτωμα τής Ελληνικής Φυλής. Από την έξω πλευρά των συνόρων οι εντολείς και από μέσα τα υποπόδια τής συμφοράς που στέλνουν το παιδί τής ελληνικής οικογένειας στα κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας, πολλούς γονείς υπό το βάρος των χρεών στην αυτοκτονία και τους μόχθους μιας ζωής στους εγκληματίες τοκογλύφους.

Η υπογεννητικότητα κατατρώγει τις σάρκες τού Έθνους όταν οι γεννήσεις ελληνοπαίδων στις μέρες των μνημονίων υπολείπονται εκείνων τού 1940! Όμως το ψευτορωμέϊκο σχίζεται προκειμένου να φτιάξει τους αντιρατσιστικούς νόμους και τα κόμματα τής ψευτοδημοκρατίας αναγνωρίζουν ως το μόνο πρόβλημα τής σύγχρονης Ελλάδος το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι η άρνηση τού σκυψίματος τής κεφαλής και τής παρανοϊκής λογικής τού σφάξε με αγά μου να αγιάσω και να σωθώ! Και ακόμη ο σχηματισμός μιας Φάλαγγας Γενναίων Ελλήνων Πολεμιστών που γκρεμίζει το ένοχο καθεστώς και σηκώνει το αποφασισμένο και περήφανο βλέμμα τού αετού προς τον ζωοδότη ήλιο και τον κύριο των όλων Θεό.

Ο Ήλιος αφουγκράζεται την άκαμπτη επιθυμία τής υψηλής γενιάς μας. Δέχεται με περίσσεια ικανοποίηση τον χαιρετισμό που τού στέλνουν οι Φρουροί τού Ελληνισμού ως σημείο εκκινήσεως για την ανακαίνιση τής Φυλής μας. Όσο πιο πολύ ουρλιάζει η ύαινα τού «περιούσιου» νεοταξισμού που κουλουριάζεται οικειοποιούμενη δικαιώματα στην Γη των Αγίων και των Ηρώων και όσο λυσσομανούν οι τουρκόσποροι για ξεσηκωμό μέσα στα αιματοβαμμένα χώματά μας και για φωτιά στα προσωρινά μας σύνορα, τόσο πιο πολύ φλέγονται οι καρδιές μας για Κάθαρση και Νίκη Ελληνική.

Ισχύς μας ακατάλυτη είναι η Πίστη στο Χριστό και η Αγάπη των Ελλήνων. Απέναντί μας είναι μαζωμένες πλέον όλες οι ορδές που επιτρέψαμε έως σήμερα να πληγιάσουν το κορμί και το μυαλό μας. Δεν είναι η δύναμή τους που είναι τάχα μεγαλύτερη από τη δική μας. Είναι η δική μας ανοχή και η παραίτηση από τα πεπρωμένα μας που είχαν ίσαμε τώρα σκορπίσει την καταχνιά και την αιχμαλωσία μας. Όμως τώρα πια ο δικός μας Εθνικιστικός Ελληνισμός χαλάει τον κόσμο. Ανατρέπει τους αχαμνούς και τσακίζει τους εισβολείς. Τώρα τα βουνά τού Γένους μας αντιλαλούν το μήνυμα τού σηκωμού και ο Ανίκητος Ήλιος εισακούει το κάλεσμα τού λυτρωμού.

Οι δημοσκοπήσεις τού Συστήματος, κρυφές και φανερές, ξερνάνε την αλήθεια εν μέσω των γνωστών μαγειρεμάτων στα ποσοστά των κομμάτων. Ο Εθνικισμός είναι ο βατήρας τής αναγεννητικής πορείας τής Νέας Ελλάδος. Ταυτόχρονα οι Έλληνες βαθμιαία απαξιώνουν τους σοσιαλφιλελεύθερους και τους μαρξιστές βαστάζους τής παγκοσμιοποίησης και τού πολυφυλετισμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράματα. Το πρώτο είναι πως ο λαός μας αναγνωρίζει τον ανθελληνικό χαρακτήρα τού Συστήματος πυκνώνοντας τις τάξεις τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Και το δεύτερο είναι πως οι Έλληνες αποδεικνύουν πως δεν φοβούνται τους εκβιασμούς και τις πιέσεις που δέχεται το Έθνος. Θέλουν Ελεύθερη Ζωή για τα παιδιά τους και Δυνατή Ελλάδα, ανεξάρτητη και απόλυτα δική τους.

Όσο κι αν προσπαθούν οι νεοταξίτες να ποινικοποιήσουν τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας, όσο κι αν προσπαθούν να ξαρματώσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όσο κι αν θέλουν τους Έλληνες αποκομμένους από πάσης μορφής οπλισμό με πονηρές μεθοδεύσεις και την Ελλάδα διαμελισμένη και απορφανισμένη από Έλληνες, θα σπάσουν τα μούτρα τους. Η απόφαση ζυμώθηκε με τον λαό μέσα στην κοινωνία και με τα στρατευμένα παιδιά μας μπροστά στο Πεδίο τής Τιμής. Ελήφθη στην κορυφή τού πιο ψηλού βουνού τής οικουμένης, στις αετοφωλιές τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Στα γαλανά νερά τού Αιγαίου, στους αιθέρες τής Πατρίδος μας, στην Κοινωνία που πάλλεται για Ελλάδα που θα εμπνέει φόβο και σεβασμό. 

Ξημερώνει η ροδαλή και χρυσάκτινη αυγή τού Ελληνικού Έθνους. Στερεύουν πόνοι και δάκρυα και στεναγμοί. Η εφόρμηση των Αετών τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος θα δώσει την χαριστική βολή στα δεινά μέσα από την νικηφόρα αναμέτρηση με τις σκιές. Η σωτηρία και η μεγαλοσύνη τού Γένους κρύβονται μέσα στην καρδιά μας και βρίσκονται στα χέρια μας. Δεν μας λυγάνε εμάς οι μπόρες γιατί είμαστε τα παιδιά τής καταιγίδας. Κύριοι τής Γης μας, Απελευθερωτές Ελλήνων, Μπροστάρηδες στην πυραμίδα των Εθνών.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: