ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Αθήνα 25-8-2023 .

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ένας τεράστιος και οφθαλμοφανής υβριδικός βιολογικός πόλεμος διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες σε βάρος τής Πατρίδος μας. Πολλές πυρκαγιές, διαπιστωμένοι εμπρησμοί εξαπολύονται σε πολλές περιοχές, σε όλο το εύρος τής Εθνικής μας επικράτειας μέσα σε αρνητικές καιρικές συνθήκες έντονων ανέμων.

 

Οι εχθροί τού Ελληνισμού μας θέτουν μια πολλαπλή στόχευση εναντίον μας. Τα αποτελέσματα των εξοντωτικών εμπρησμών έχουν ως αντίκρισμα την μεγάλη συρρίκνωση τής τροφικής μας αλυσίδας και της βιολογικής και ενεργειακής ισορροπίας τού περιβάλλοντος. Χιλιάδες είναι οι καλλιεργήσιμες και οι δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν και εξακολουθούν να πλήττονται με αποτέλεσμα τον αφανισμό αγαθών πρώτης ανάγκης που αποτελούν τον πρωτογενή παράγοντα απόδοσης παραγώγων αγαθών. Ελιές και λάδι, κοπάδια και γάλα, μελίσσια και μέλι και άλλα αγαθά θα λείψουν από το ελληνικό νοικοκυριό φέρνοντας πείνα και ακρίβεια στην αγορά.

 

Παράλληλα έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό οι αμυντικές υποδομές και οι φυσικοί μηχανισμοί αποτροπής βιολογικών καταστροφών. Σε αρκετά στρατόπεδα οι φλόγες προσέγγισαν τις αποθήκες πυρομαχικών τού στρατού και της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Είδαμε αυτές τις περιπτώσεις να εκδηλώνονται στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο, στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και στο Δ Σώμα Στρατού στον Έβρο. Οι δε μεγάλες δασικές εκτάσεις που κάηκαν εκθέτουν την χώρα στον κίνδυνο εκτεταμένων και επικίνδυνων πλημμυρών στον καιρό των βροχοπτώσεων.

 

Μεγάλη συρρίκνωση αμυντικών και οχυρωματικών δομών αμύνης τού Εθνικού Στρατού μας σημειώθηκαν στην ύπαιθρο χώρα. Ολόκληροι διάδρομοι διέλευσης εχθρικών στρατευμάτων ανοίχτηκαν από τούς εμπρησμούς στην ελεύθερη Θράκη μας. Στο δάσος τής Δαδιάς στον Έβρο εντοπίστηκαν οι σωροί τουλάχιστον 26 λαθροεισβολέων που βάλανε φωτιά όπως λέγεται για το φαγητό τους η οποία τελικά τούς οδήγησε στην απανθράκωση. Οι λαθροεισβολείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία έρχονται από την Τουρκία και όπως έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις οπλισμένοι.

 

Σε μια άλλη περίπτωση, στην εκκλησία τού Προφήτη Ηλία στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης που σώθηκε από την φωτιά, οι ιερόσυλοι βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό κόβοντας τα χέρια Του! Κοντά στους εμπρησμούς λαθροεισβολέων, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αεροψεκασμοί με τις ρίψεις χημικών αερίων και μετάλλων. Μόλυνση, ξήρανση περιβάλλοντος και ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες σε μια φονική συνύπαρξη.

 

 Ένας ολόκληρος λαός βάλλεται, προσβάλλεται και οδύρεται χάνοντας σπίτια, μόχθους μιας ζωής και ζωντανά μελίσσια και άλλα ζωάκια που μεγάλωσαν μαζί του. Όμως η ελληνόφωνη κυβέρνηση και το συναφές κατοχικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας ασχολείται με τον εξοπλισμό των Ουκρανών και τις συνομιλίες με τούς γειτονικούς βαρβάρους που βαστούν ομήρους Έλληνες και ζητούν να αρπάξουν γη και ύδατα ελληνικά.

 

Οι ψευτοσύμμαχοι στηρίζουν τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας ενώ ερίζουν προ ενός επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου για τα παγκόσμια πρωτεία. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι θέλουν την πτώση τού Εθνικού κράτους. Η Ελλάς οφείλει να οχυρωθεί απέναντι στην νεοταξική λαίλαπα. Είναι σαφές ότι η Πατρίδα μας έχει στοχοποιηθεί. Η παγκοσμιοποίηση είναι ο μεγάλος εχθρός μας και συνοδοιπόροι της είναι οι προδότες τού ψευτορωμέικου νεοταξισμού και οι μισθοφόροι γυρολόγοι με τα συμφέροντα τα μισελληνικά που τούς στηρίζουν.

 

Όμως η Αληθινή Ελλάς είναι ζωντανή και η καρδιά της πάλλεται για λευτεριά ειρηνικού βίου και εθνικής κυριαρχίας συνάμα. Λεύτερος είναι μονάχα ο ισχυρός που αγαπά την Πατρίδα και τα παιδιά του περιφρουρώντας και λευτερώνοντας την γη των Προγόνων του. Αυτή είναι η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών, η δε εμπιστοσύνη μας στα μάχιμα ελληνόπουλα τού Εθνικού Στρατού και των σωμάτων ασφαλείας είναι δεδομένη.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία τής Πατρίδος μας είναι η ενότητα και η υπευθυνότητα των Πιστών Ελλήνων αδερφών μας δίχως τούς διαχωρισμούς τού σάπιου καθεστώτος. Ιδού ο Ανίκητος Ελληνισμός μας που πιστεύει στο Θεό, την Πατρίδα, την Οικογένεια, την Ελληνική Φυλή, τον Ζωντανό Πολιτισμό μας. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι το ανίκητο τείχος ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: