ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 15-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα τελευταία κρούσματα και οι τραυματικές μας εμπειρίες με τον περιορισμό των ελευθεριών μας μετά από τρομερά ασυνήθιστες υγειονομικές και καιρικές ανατροπές και ζημίες στην καθημερινότητα τού λαού μας δημιούργησαν μια δυσάρεστη αλλά απολύτως απαραίτητη εσωτερική αναζήτηση των αιτιών. Δεν ήταν ασφαλώς η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που εμφανίστηκε μια ασθένεια ή μία κακοκαιρία. Αυτό όμως που αποδείχτηκε για όσους διαθέτουν νου και λογική επεξεργασία των πραγμάτων είναι ότι υπάρχει μια ελεεινή κάστα ανθρώπων που πειραματίζονται, επεξεργάζονται σε κάποια εργαστήρια και χρησιμοποιούν την τεχνολογία στην κοινωνία και την φύση ως βιολογικό όπλο για να εκβιάσουν την υποταγή ανθρώπων και Εθνών στα εξοντωτικά τους σχέδια.

 

Αυτή η ολέθρια διαδικασία αφανισμού των Ελεύθερων και ελέγχου των ραγιάδων δεν είναι η πρώτη φορά που εξυφαίνεται. Οι παγκόσμιοι τύραννοι και εχθροί τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας έχουν προγραμματίσει πολλά χρόνια πίσω την καταστροφή τής Πίστης μας στο Θεό και τής Εθνικής μας Ταυτότητας τού Αιώνιου Ελληνισμού. Η Ορθοδοξία και η Ελληνική Ιδέα είναι το απόρθητο τείχος τής Αλήθειας και τής Ελευθερίας. Στις μέρες μας τις εσχατολογικές ζούμε μια ξεκάθαρη δημοκρατική τυραννία όπου οι τύραννοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης θέλουν να μάς μεταβάλλουν και να διαστρέψουν τα ήθη μας, την Πατρίδα μας, την κοινωνική συμπεριφορά και την Εθνική μας υπευθυνότητα προκειμένου δίχως καμία προσωπικότητα να προσκυνήσουμε το τέρας τής παγκοσμιοποίησης ως εθελούσιοι ραγιάδες.

 

Τα τελευταία χρόνια διανύσαμε σταδιακά τον λεγόμενο κορονοϊό και τα οδυνηρά του εμβόλια, τις πυρκαγιές και εσχάτως τις πλημμύρες με τα ολέθρια αποτελέσματα των καιρικών οδυνών να εισβάλλουν παντού, ακόμη και μέσα στα στρατόπεδα. Ζήσαμε ακόμη τα οδυνηρά αποτελέσματα τής σκόπιμα στρεβλής χρήσης τής τεχνολογίας διότι και σε αυτό το θέμα η θέση μου είναι σαφής. Δεν υπάρχει καλή ή κακή τεχνολογία παρά μονάχα καλός ή κακός χρήστης τής τεχνολογίας. Ζούμε λοιπόν παρά την θέλησή μας και δίχως να μάς δώσει κανείς εξηγήσεις το συνεχώς αναπτυσσόμενο φαινόμενο τού haarp με τούς αεροψεκασμούς χημικών μετάλλων και άλλων συναφών ουσιών στους αιθέρες. Επιστήμονες που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα και είναι ανεξάρτητοι από τούς νεοταξίτες έχουν μελετήσει το φαινόμενο των αεροψεκασμών και έχουν αποφανθεί ότι προκαλούν επικίνδυνες καιρικές και φυσικές μεταβολές και φαινόμενα, ακόμη και σεισμούς.

 

Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά ότι στην Πατρίδα μας οι προβλεπόμενες διαδικασίες συντήρησης, καθαρισμού και φύλαξης τού περιβάλλοντος ουδόλως τηρούνται από τα εκτελεστικά όργανα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Αυτοί άλλωστε νοιάζονται μονάχα για να μάς αντικαταστήσουν με τούς λαθροεισβολείς και να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας στους διαχρονικούς εχθρούς της. Κι έτσι φτάσαμε από τα ολέθρια δήθεν υγειονομικά μέτρα στις εξίσου ολέθριες πυρκαγιές και πλημμύρες. Ενδιάμεσα έχουμε δει την καλλιέργεια τής επισιτιστικής και τής ενεργειακής κρίσης λόγω τής επερχόμενης πολεμικής σύγκρουσης ΗΠΑ, Ρωσίας και των συμμάχων τους, αρχής γενομένης από το ουκρανικό πεδίο.

 

Εν συνεχεία είδαμε τα πολιτικά ανδρείκελα στην Ιερή Ελλάδα μας όπως και σε άλλα δήθεν ελεύθερα έθνη να θέτουν σε λειτουργία λόγω ελλείψεως αγαθών και ακρίβειας τιμών τα λεγόμενα επιδόματα στην αγορά των αγαθών, προσωρινά ψίχουλα ελέγχου συνειδήσεων. Τώρα πλέον αυτά τα επιδόματα ελέους στα τρόφιμα και την ενέργεια αναβάλλονται λόγω των μεγάλων υποχρεώσεων τού κράτους ένεκα των πλημμυρών. Επιπλέον έρχεται η επιβολή ενός νέου περιβαλλοντικού φορολογικού τέλους με αφορμή την τεχνητή κλιματική κρίση. Και το επόμενο βήμα είναι όπως μάς λένε η υποχρεωτική ασφάλιση των κατοικιών προκειμένου να καλύψουν μέλλουσες ζημίες.

 

Είναι σαφές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ το σχέδιο τής δημοκρατικής νεοταξικής τυραννίας. Μάς φέρνουν τεράστιες ελλείψεις των πλέον ζωτικών αγαθών, τεράστια ακρίβεια στην αγορά, φτωχοποίηση και πείνα. Και φυσικά τούτες τις στιγμές οι λαθροεισβολείς συνεχίζουν τον κατακλυσμό τής Πατρίδος μας και οι αντίχριστες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το τσιπάκι έρχονται για να μάς στερήσουν Πίστη και Ελευθερία μαζί πάντα με την Εθνική Ταυτότητα. Οι σατανάδες τής παγκοσμιοποίησης θέλουν να μάς στερήσουν τα πάντα. Τα σπίτια μας, τις περιουσίες μας, τις οικογένειές μας, την γη μας, την Πίστη μας, την Πατρίδα μας, τα πάντα. Θέλουν την Ιερή Ελλάδα μας με ελάχιστους ραγιάδες, ουδόλως Έλληνες στην ψυχή και τη συνείδηση μέχρι αφανισμού μας.

 

Δεν παραχωρούμε τίποτα, μήτε την ψυχή μας μήτε έναν λίθο Ελληνικό. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας θα αναστηθεί και θα σταθεί όρθια στην κορυφή τής οικουμένης. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές. Τιμούμε τον Θεό και τούς Προγόνους μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι η ομορφότερη κληρονομιά που θα δώσουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες στα παιδιά μας. Ότι η Ιερή Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, με την Ελληνοορθοδοξία και την Ελληνική Εθνική μας Ταυτότητα αμετάβλητες.

 

Η Ελληνοποίηση τής έως σήμερα υπόδουλης ζωής μας θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση και η Λαϊκή Εθνοκρατία μας είναι ο πολιτικός μας χάρτης με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, τον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Εθνικό Στρατό μας. Και ο οδικός μας χάρτης μάς οδηγεί με σαφήνεια. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Εμπρός στην Εθνική μας Ελευθερία συντρίβοντας δια παντός την νεοταξική τυραννία.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: