ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 29-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο παραλογισμός και η τυραννία τού νου και τού εθελόδουλου ραγιαδισμού έχουν επικρατήσει στην πατρίδα τής πίστης, τής φιλοσοφίας και τής Ελευθερίας. Οι υποτιθέμενοι πολιτικοί εκφραστές τής λαϊκής βούλησης εφαρμόζουν ως δήθεν σωτήρια μέτρα τής Πατρίδος και τού Έθνους μας την αποψίλωση τού εθνικού κράτους και το ξερίζωμα τού Ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες και την ζωή την ίδια, με μηδενικές έως σήμερα αντιδράσεις τού λαού μας. Η τραγική πολιτική θεωρία που προωθούν οι ψευτορωμιοί νεοταξίτες επί τής ουσίας αλλά και βάσει αποτελεσμάτων είναι ότι εκείνος που λυτρώνεται και παύει να πονά είναι εκείνος που εγκαταλείπει το μετερίζι τού αγώνα, τις ρίζες του, τον κόσμο που τού ανήκει ή ακόμη και τη ζωή την ίδια.

 

Η κατάσταση στην Ιερή Ελλάδα μας είναι τραγική και τα περιθώρια τής ανάκαμψης είναι ασφυκτικά περιορισμένα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια περαιτέρω ολιγωρίας μήτε παρερμηνείας των προθέσεων των τυράννων τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας έναντι τού Αληθινού Ελληνισμού μας. Όλοι αυτοί που προωθούν την διαφθορά, την προδοσία και την ανηθικότητα πληγώνοντας την Πίστη, την Πατρίδα και την Οικογένεια την Ελληνική δεν είναι ταγοί αλλά εχθροί τού Έθνους μας που τώρα πλέον προχωρούν ολοκάθαρα στην αποψίλωση τής Πατρίδος μας.

 

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται αυτήν την οδυνηρή πραγματικότητα είναι ολότελα προδότες ή δειλοί. Όσοι επιθυμούν να βρουν το χαμένο Εθνικό τους Φρόνημα ας πιστέψουν και πάλι με πάθος στην αγάπη τους για την Πατρίδα, ας δώσουν την μάχη τους για το Έθνος των Αγίων και Ηρώων ως γνήσιοι Έλληνες, ως Γνήσιοι Εθνικιστές. Διότι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε που θα βαστήξουμε και πάλι ελεύθερα τα προσκυνήματα και τα κάστρα τής Φυλής μας.

 

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί υπηρέτες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης πάσης διεθνιστικής αντίληψης προβαίνουν στην αντικατάσταση ημών των Ελλήνων και την ανατροπή τού περιβάλλοντος δήθεν για το καλό μας. Έτσι λοιπόν οι ψευτορωμιοί προχωράνε στην νομιμοποίηση επιπλέον 300000 λαθρομεταναστών προκειμένου λένε να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας. Οι Απόγονοι τού Εφιάλτη λένε αυτό το ψέμα όταν ο Ελληνισμός μας έχει αφεθεί σκοπίμως δέσμιος δύο τρομερών και αντιφατικών έναντι των πολιτικών επικλήσεων εμποδίων. Τα προβλήματα αυτά είναι η δημογραφική αιμορραγία και η ανεργία.

 

Ο λαός μας έχει πάψει να γεννάει απογόνους που θα ανανεώσουν τον βιολογικό κύκλο τής Ελληνικής Φυλής και έχει πληγώσει τον οικογενειακό θεσμό. Οι γάμοι έχουν λιγοστέψει, οι δε θάνατοι των Ελλήνων είναι σαφώς περισσότεροι των γεννήσεων. Επιπλέον πολλά ελληνόπουλα με σπουδές σπεύδουν να αναζητήσουν θέσεις εργασίας στο εξωτερικό στα πλαίσια μιας οδυνηρής νεομετανάστευσης. Παράλληλα οι ελληνικές επιχειρήσεις και ο πρωτογενής παράγοντας τής αγροτιάς φθίνουν διαρκώς, η ανεργία των Ελλήνων φουντώνει, η ακρίβεια των αγαθών σαρώνει και η πείνα είναι προ των ελληνικών πυλών.

 

Η ελληνική επαρχία ερημώνει, τα χωράφια και οι θάλασσες μένουν άνευ εκμετάλλευσης, το Εθνικό προϊόν είναι ανύπαρκτο και το Εθνικό εισόδημα εκμηδενίζεται. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αντί να στραφούν στην αξιοποίηση τού γεωφυσικού παράγοντα τής Πατρίδος μας, να ενισχύσουν με το Εθνικό εισόδημα την επανεκκίνηση τής Ελληνικής οικογένειας και την επιστροφή των Ελλήνων στις εστίες τους σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά τής Ελλάδος καθ' άπασαν την επικράτεια, έχουν βαλθεί να βγάλουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα από την οικογένεια αλλά και από τα εθνικά σύνορα. Όλοι αυτοί οι δήθεν διαφωνούντες ελληνόφωνοι πολιτικοί, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και οπωσδήποτε διεθνιστές προδότες, ανήθικοι και ανθέλληνες δεν αντιδρούν διόλου στην αντικατάσταση μας από τούς λαθροεισβολείς που συνεχίζεται καθημερινά και αμείωτα. Στόχος τους να γίνουμε μειοψηφία στην Γη των Πατέρων μας σε μια Ελλάδα που θα μείνει στο τέλος χωρίς Έλληνες.

 

Την ίδια στιγμή η καταστροφή τής Ελληνικής Γης από τα δήθεν φυσικά φαινόμενα μιας τεχνητής κλιματικής κρίσης συνεχίζεται. Οι αεροψεκασμοί θεριεύουν στους ελληνικούς αιθέρες καθημερινά, τα μέτρα πρόληψης και προστασίας τής Ελληνικής φύσης από φθορές αλλά και δολιοφθορές απουσιάζουν, οι δε φυσικές καταστροφές σαρώνουν δήθεν τυχαία τις περιοχές που διασφαλίζανε την πανίδα, την χλωρίδα και την Εθνική άμυνα τής Πατρίδος μας. Ακολουθούν οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά στις ίδιες περιοχές. Ήδη στον Έβρο και στη Θεσσαλία ακούσαμε ότι οι πρώτες σχετικές άδειες δόθηκαν.

 

Αυτοί λοιπόν οι πολιτικοί που μειώνουν απολύτως σκόπιμα και προσχεδιασμένα τον Ελληνισμό μας, αυτοί που προβάλλουν τον κιναιδισμό και διαλύουν την Ελληνική Οικογένεια, αυτοί που υπηρετούν την σατανική παγκοσμιοποίηση, είναι οι ίδιοι που πολεμούν με μίσος τον Ελληνικό Εθνικισμό. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο εχθρός μας βρίσκεται εντός των τειχών τής Πατρίδος μας. Καιρός να τον βγάλουμε οριστικά έξω από τις ζωές μας, να τον αποδιώξουμε από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια Μεγαλύτερη και Ελεύθερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Βασικός άξονας τής επίτευξης τού εθνικού μας στόχου είναι ο Κοινοτισμός τής Εθνικής μας ζωής. Είναι η ισορροπημένη διαβίωση των Ελλήνων σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα τής Πατρίδος μας έως τα ακριτικά μας εδάφη. Επιθυμούμε επιπλέον την προώθηση και την ενίσχυση τού προτύπου τής πολυπληθούς οικογένειας από τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Θέλουμε επίσης την επιστροφή όλων των αδερφών μας Ελλήνων Ομογενών και την αξιοποίηση τους στην Αληθινή Ελλάδα τής καρδιάς μας, με τον Ελληνισμό μας ένα αδιάσπαστο και ισχυρό Εθνικό και Φυλετικό Σώμα.

 

Οι βιομηχανικές και παραγωγικές δομές με την αξιοποίηση τού γεωφυσικού και κλιματικού παράγοντα τής γης μας θα ενισχυθούν προκειμένου να στηριχθεί η Ελλάδα μας στις δικές της αστείρευτες δυνάμεις και τα ελληνόπουλα. Οι δε υποδομές υγείας, παιδείας, εργασίας και εθνικής ασφάλειας θα επιστρέψουν στην κατεύθυνση τής ομαλής κοινωνικής ζωής και ενασχόλησης. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ελληνική ζωή και πνοή στην ύπαιθρο όπως και σε ολόκληρο το Κράτος στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Να αναστήσουμε την Ελληνική Πατρίδα με τις υπηρεσίες τού κράτους στην διάθεση κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Το δε Εθνικό Εισόδημα και η Εθνική Οικονομία με ελληνικούς όρους και νόμισμα θα στηρίξουν την πολυπληθή Οικογένεια στην Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

Η μία και μόνη εθνική συμμαχία που μπορεί να κάνει αληθινά ελεύθερη, δυνατή και Μεγάλη την Ιερή Ελλάδα μας είναι αναμφίβολα οι Έλληνες στην Πίστη και στο Αίμα. Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Εργατικός Ελληνισμός μας και ο Φρουρός τής Πατρίδος μας Εθνικός Στρατός μας σε μια ενεργή Λαϊκή Εθνοκρατία. Η μόνη ορθή οδός είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: