ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 19-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο καθεστώς των ελληνόφωνων πολιτικών αποδεικνύεται διατεταγμένο όργανο τού διεθνούς νεοταξισμού που βάλλει και προσβάλλει κάθε ζωντανό και μαχόμενο κύτταρο τού Αληθινού Ελληνισμού. Η τυραννία τής παγκοσμιοποίησης έχει επιβληθεί στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα με την δημοκρατική παρερμηνεία των ευθυνών τού μισελληνικού κράτους που χρεώνονται σε βάρος τού Ελληνικού λαού και μάλιστα ακόμη και σε βάρος τού Εθνικού Στρατού μας.

 

Οι ψευτορωμιοί θύτες επιχειρούν να μετατρέψουν το θύμα τους ελληνικό λαό σε συνεργό τους. Οι πολιτικοί έχουν αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με την επιβολή τής μονομερώς επιβαλλόμενης υποχρεωτικότητας. Κι έτσι πλέον δεν σταματούν στην υποχρεωτική φορολόγηση και την υποχρεωτική ασφάλιση των Εστιών με αφορμή την νεοταξικώς τεχνητή κλιματική κρίση. Οι λάτρεις τής ελεύσεως των αντίχριστων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων δεν αρκούνται στην παρακολούθηση και τον απόλυτο έλεγχο τής ζωής μας.

 

Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες θέλουν τώρα να καταρρακώσουν το ηθικό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα, να πληγώσουν την ψυχή και την πολεμική ετοιμότητα των Μαχόμενων Ελλήνων. Στο στόχαστρο λοιπόν τής μειώσεως και της περιθωριοποιήσεως εκ μέρους τής ψευτορωμέικης αστικής δημοκρατίας τίθεται ο Εθνικός Στρατός τής Πατρίδος μας. Μια ευθεία προσβολή κατά τού στρατεύματος εξεδηλώθη αμέσως μετά την γνωστοποίηση και προβολή τού ζητήματος των βρεγμένων ελικοπτέρων τής στρατιωτικής βάσης στο Στεφανοβίκειο τής Θεσσαλίας. Βγήκαν λοιπόν οι κρατικοί λειτουργοί τής κυβέρνησης και είπαν ότι με την συγκεκριμένη ενέργεια πλήττεται το Εθνικό Φρόνημα τού στρατεύματος και η εμπιστοσύνη των πολιτών μας προς αυτό.

 

Μιλούν με τέτοιο απύθμενο θράσος εκείνοι που έχουν διαλύσει πλήρως πάσα κρατική και αυτοδιοικητική δομή και λειτουργία σε αυτόν τον τόπο και έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν από τούς στρατιωτικούς να προβούν στην συλλογή των νεκρών ζώων στην πλημμυρισμένη και καταβυθισμένη Θεσσαλία. Οι στρατιωτικοί μας διαμαρτυρηθήκαν σε αυτήν την περίπτωση καθώς δεν διαθέτουν τις σχετικές γνώσεις για να ανταποκριθούν σε ένα επικίνδυνο για τις ζωές τους τοξικό ζήτημα. Αλήθεια ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες αυτό δεν αποδεικνύει την μηδενική σας ύπαρξη με την παράλληλη έκθεση σε θανάσιμο κίνδυνο των στρατευμένων παιδιών τού Ελληνισμού μας;

 

Ώστε λοιπόν πλήττεται τάχα μου το Εθνικό Φρόνημα των Μαχητών τού Έθνους και η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα στρατευμένα παιδιά τους... Τι έχετε να πείτε ανθέλληνες νεοταξίτες, εκφραστές τής ελληνόφωνης πολιτικής και καταχραστές τής λαϊκής ετυμηγορίας για την απώλεια τής ζωής των Ελλήνων στρατιωτικών που έχετε στείλει στην ευρισκόμενη υπό τουρκόφιλη πολιτική διοίκηση στρατιωτική σύμμαχο των Τούρκων Λιβύη κάτω από συνθήκες πλήρους ανασφάλειας με τις εντολές των δυτικών ψευτοσυμμάχων; Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως μαθαίνουμε εξετάζεται η επίθεση ισλαμιστών τζιχαντιστών. Όμως το ελληνόφωνο προτεκτοράτο θυσίασε τα παιδιά τού Ελληνικού λαού δίχως την πρόληψη τού κινδύνου και με την πλήρη απουσία κλιμακίου των δήθεν συμμάχων μέσα σε ένα κλίμα ολοφάνερο μισελληνικό.

 

Αυτό το νεοταξικό προτεκτοράτο καταπιέζει και αφανίζει τον νόμιμο ιδιοκτήτη τού κατεχόμενου κράτους και τα παιδιά του. Ο Αληθινός και μόνος Νόμιμος Ιδιοκτήτης τού Κράτους είναι το Ελληνικό Έθνος, οι Αληθινοί Έλληνες. Οι Αληθινοί Έλληνες διαθέτουν Πίστη, Αίμα, Ψυχή και Φιλότιμο απόλυτα και ολοκληρωτικά Ελληνικό. Το «κράτος» που υφαρπάζει τις ελευθερίες, την περιουσία και φυσικά την ίδια την ζωή των Ελλήνων, το «κράτος» που θέλει να αρπάξει τη γη, τα δικαιώματα και τις αντιστάσεις τού Έθνους δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον λαό. Το ψευτορωμέικο τής δημοκρατικής τυραννίας είναι στρατιώτης τής παγκοσμιοποίησης και εχθρός τού Ελληνισμού.

 

Ο Αληθινός Έλληνας πιστεύει στον Θεό, στην Ελληνική Φυλή, στην Ελληνική Πατρίδα, στην Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Ελληνισμός είναι Έθνος Ανδρείο και δεν διοικείται από άνανδρους επίορκους που λαμβάνουν κομματικές και πολιτικές εξουσίες από την σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση. Ο Ελληνισμός μάχεται για την Ανάπτυξη και την Ελευθερία τής Πατρίδος μας μέσα από την Ισχύ και την Ενότητα τής Φυλής μας που διασφαλίζουν τα Αθάνατα Ιδανικά της.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές με τον Αρχέγονο Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας αγωνιζόμαστε για την Αιώνια Ελλάδα τής καρδιάς μας. Και ο Εθνικός Στρατός μας είναι ο Ανίκητος Φρουρός τής Εθνικής μας Ασφάλειας. Κάθε Έλλην δίδει τον αγώνα του μέσα από το δικό του μετερίζι. Κανείς ανθέλληνας και προδότης δεν μπορεί να προσβάλλει και να αντικαταστήσει τον Ενωμένο Αληθινό Ελληνισμό. Τότε η Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς μας θα αναστηθεί οπωσδήποτε. Λαός, Στρατός και Εθνικισμός, όλους μάς ενώνει η Ελλάς τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: