ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Αθήνα 5-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι τύραννοι τής παγκοσμιοποίησης με τις προδοτικές ενέργειες των ελληνόφωνων πολιτικών τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας θέτουν σε εφαρμογή την υποχρεωτική αποδοχή των αποφάσεων τους από τον ελληνικό λαό. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τούς «εκλεκτούς» τής πολιτικής που επέλεξε ο λαός με γνώμονα επιδόματα ελέους που τώρα πλέον θα προσφέρονται σε όσους πολίτες θα πειθαρχούν στον απόλυτο έλεγχο και την αλλοίωση τής ορθόδοξης, κοινωνικής και Εθνικής τους Ταυτότητας και Ελευθερίας.

 

Το δικαίωμα τής προσωπικής επιλογής και της ιδιωτικότητας, οι αποφάσεις, οι ενέργειες, οι προθέσεις και τα προσωπικά δεδομένα τού Έλληνα οδηγούνται εις χείρας εκείνων που τού τάζουν τάχα το καλό του δίχως την παραμικρή συμμετοχή του. Αυτό που επιδιώκουν οι πολέμιοι τής Ελληνικής Ιδέας και οπαδοί τού νεοταξικού σιωνιστικού καθεστώτος είναι η απόλυτη υποταγή σκέψεως και ενέργειας τού λαού στις διαθέσεις τους με την πλήρη εγκατάλειψη Πίστεως και Πατριωτισμού.

 

Στο ζήτημα των προσωπικών συναλλαγών με τις κρατικές αρχές ξεκινούν ταυτόχρονα την εισαγωγή των πρώτων σταδίων για την αποκλειστική χρήση τού ψηφιακού χρήματος και τής ηλεκτρονικής ταυτότητας τού πολίτη με το βιομετρικό τσιπ επάνω σε αυτήν. Το υπουργείο οικονομικών προχωράει στις σχετικές ρυθμίσεις για την κατάργηση των μετρητών και την επικράτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με τις πιστωτικές κάρτες και πρόσχημα την πάταξη τάχα μου τής φοροδιαφυγής. Η δε ηλεκτρονική ταυτότητα πέραν των εμφανών στοιχείων τού πολίτη θα έχει ενσωματωμένο βιοτσίπ στην κατεύθυνση τής πλήρους παρακολούθησης των κινήσεων τού πολίτη ενώ προβλέπεται στη συνέχεια η ενημέρωση όλων των οικονομικών, ιατρικών και πάσης μορφής εν γένει στοιχείων εξυπηρέτησης και εξάρτησης τού πολίτη.

 

Το τσιπ με τον κωδικό 666 τού αντίχριστου που μάς είπαν οι Άγιοι Πατέρες τής Ορθοδοξίας μας κάνει την εμφάνιση του. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν τα όργανα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης είναι η γρήγορη και ασφαλής εξυπηρέτηση τού πολίτη και η υποτιθέμενη δικαιότερη φορολόγηση επί στοιχείων όμως που δεν θα ελέγχει πλέον ο ίδιος αλλά το νεοταξικό προτεκτοράτο. Όσοι αντιδρούμε στην αντιποίηση των γενομένων ενεργειών σε βάρος μας και την κατάργηση των ελευθεριών μας λοιδορούμαστε προς το παρόν.

 

Η παραπλανητικώς προς ώρας προαιρετική χρήση τής ηλεκτρονικής ταυτότητας ωστόσο θα γίνει υποχρεωτική από τις 6 Αυγούστου 2026 ενώ από το τέλος τού 2023 μπαίνει στις ζωές μας ένας ενιαίος αριθμός τού πολίτη. Στην συνέχεια προβλέπεται και το ενσώματο χάραγμα με το τσιπ ελέγχου συνειδήσεων και πράξεων που ήδη εφαρμόζεται σε κάποιες χώρες. Η αντίδραση δυστυχώς τής Διοικούσας Εκκλησίας των επίορκων οικουμενιστών είναι ανύπαρκτη. Έχει δώσει εντολή προς λαϊκούς και κληρικούς να μην υπάρξει καμία κίνηση ενάντια στις ηλεκτρονικές ταυτότητες μέχρι να λάβει θέση η ίδια. Προς το παρόν αυτή η θέση αγνοείται.

 

Η πλήρης υποχωρητικότητα και η απόλυτη υποχρεωτικότητα στις επιβαλλόμενες πρακτικές αλλοίωσης τής Ελευθερίας τού Έθνους χάριν τάχα μου τού ανθρωπισμού και της ειρήνης απλώνονται και εφαρμόζονται ακόμη και στα ζητήματα τής λαθρομετανάστευσης και της επιβολής των τουρκικών αξιώσεων ως αντικείμενο ελληνοτουρκικού διαλόγου. Στην Κύπρο είδαμε τούς λαθροεισβολείς να απειλούν ότι αν δεν τούς δοθεί στέγη θα μπουν στα σπίτια των αδερφών μας με την βία και θα κάνουν την Πάφο άνω κάτω.

 

Στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες των γραικύλων με τούς Τούρκους, οι Τούρκοι μάς δίνουν το δικαίωμα όχι των 12 ναυτικών μιλίων αλλά των 10 στα χωρικά ύδατα τού Αιγαίου με την δική μας υποχρέωση να αναγνωρίσουμε μηδενική ΑΟΖ Ρόδου και Καστελόριζου, παραχωρώντας εθνική κυριαρχία στους Τούρκους ανατολικά τής Κρήτης έως το Καστελόριζο βάσει τής ελλιπούς συμφωνίας μας με την Αίγυπτο και τού τουρκολιβυκού συμφώνου που έχει ήδη περάσει στον ΟΗΕ.

 

Οι ψευτοσύμμαχοι προσφάτως συνεχάρησαν τον Ερντογάν για την τέλεση της επετείου τής μικρασιατικής καταστροφής από το 1922 και οι λαθροεισβολείς αποστέλλονται διαπιστωμένα από τούς Τούρκους στα νησιά τού Αιγαίου και την ελεύθερη Θράκη μας διαρκώς κατά κύματα ενισχύοντας τις τουρκικές διεκδικήσεις κατά των εδαφών μας. Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση με τούς ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους συνεργάτες της προβαίνει στην τελική επίθεση σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Η δική μας στάση και συμπεριφορά είναι σταθερή και ανυποχώρητη. Δεν παραχωρούμε μήτε την Πίστη μας μήτε τα κυριαρχικά δικαιώματα και την Ελευθερία τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της Πατρίδος μας σε κανέναν. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες, πιστεύουμε στον Έναν και μόνο Αληθινό Θεό και ασκούμε τις αποφάσεις και τις ενέργειες τού Ελληνικού Έθνους με γνώμονα την αυτοδιάθεση και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η αντίχριστη ηλεκτρονική ταυτότητα τού εθελόδουλου ραγιά απορρίπτεται κατηγορηματικά. Η ταυτοποίηση τού πολίτη θα επιστρέψει στην παραδοσιακή, γραπτή και διάφανη μορφή με την πλήρη αναγραφή θρησκεύματος, εθνικότητας και προσωπικών στοιχείων. Οι οικονομικές συναλλαγές τού πολίτη με το Κράτος θα γίνουν με το ελληνικό υλικό νόμισμα, με την επιστροφή τής δραχμής και την απόδοση τυχόν χρεών στους καταχραστές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού, ρίχνοντας κάθε δουλική συμφωνία στα απορρίμματα τής ιστορίας.

 

Το Ελληνικό Κράτος ανήκει στο Ελληνικό Έθνος απόλυτα και ολοκληρωτικά. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός μας και ο Φρουρός τής Πατρίδος μας Εθνικός Στρατός μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε αντίχριστο και μισελληνικό εμπόδιο. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς δεν παραχωρεί μήτε έναν λίθο Ελληνικής Γης και θάλασσας. Η Αληθινή Ελλάς τού Ανίκητου Ενωμένου και Εθνικιστή Ελληνισμού θα λευτερώσει πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα. Η Ελλάς είναι Ορθόδοξη και Αυτοκρατορική Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων κι όχι αντίχριστη και δουλική. Η ώρα τού Ζωντανού Ελληνικού Έθνους έφτασε. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη και στο Αίμα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: