ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 12-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο Ελληνισμός μας υπόκειται σε μια διαδικασία απάλειψης και αντικατάστασης του στην γη των Πατέρων μας. Οι μηχανισμοί προστασίας τού περιβάλλοντος έχουν αφεθεί σκοπίμως ανενεργοί, η κλιματική κρίση των τεχνητών νεοταξικών παρεμβάσεων καλά κρατεί και ο λαός μας αιμορραγεί όταν οι αντικαταστάτες λαθροεισβολείς εισέρχονται συνοδεία των αρχών ασφαλείας τού ψευτορωμέικου. Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας καλύπτει τις ευθύνες τού ανθελληνισμού του με τις υποκριτικές μετακινήσεις των κυβερνητικών υπουργικών στελεχών.

 

Το ζήτημα τής προδοτικής επανεκκίνησης μιας Ελλάδος χωρίς Έλληνες δεν είναι κομματικό ζήτημα αλλά γενικό πολιτικό ζήτημα σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Η υπόθεση τού Έθνους ενοχλεί τούς τυράννους οπαδούς τής παγκοσμιοποίησης. Τα φαινόμενα τής κακοκαιρίας και οι εγκληματικές παρεμβάσεις στη φύση δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενα τερατουργήματα. Όμως οι επιζήμιες αδράνειες τα τελευταία χρόνια πλήττουν την τροφική και την ενεργειακή αλυσίδα τού περιβάλλοντος αφήνοντας πίσω τους θύματα και δυσάρεστες παρενέργειες.

 

Στις τελευταίες πυρκαγιές και τις πρόσφατες πλημμύρες είδαμε τον παροπλισμό των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας να φέρνει τις φλόγες και τα ύδατα ακόμη και μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Τα υποτιθέμενα έργα προστασίας τού περιβάλλοντος που στηρίζονται από σημαντικά ποσά τού λαού και διάφορα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα δεν έχουν πραγματοποιηθεί και οι προβλεπόμενες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης τού περιβάλλοντος ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Όμως οι εξαγγελίες των ελληνόφωνων νεοταξιτών για νέα προγράμματα στήριξης τής επαρχίας προ των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών δίνουν και παίρνουν υποκριτικά.

 

Οι παραιτήσεις των κυβερνητικών στελεχών σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο ακολουθούν την επιχείρηση εξάντλησης των λαϊκών αντιδράσεων. Τα κυβερνητικά επιδόματα αποκοιμίσεως λαϊκών συνειδήσεων εξαγγέλλονται ως ψίχουλα ενισχύσεων όταν ζωές χάνονται και δίνουν την εικόνα τής πλήρους αναισθησίας. Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλία που βούλιαξε από τις πλημμύρες τα επόμενα συμπτώματα που ακολουθούν τα φονικά φαινόμενα είναι η εμφάνιση διαφόρων ασθενειών όπως η γαστρεντερίτιδα.

 

Παράλληλα οι είσοδοι μεγάλων κυμάτων λαθροεισβολέων εξακολουθούν να πλήττουν τον Έβρο και τα νησιά τού Αιγαίου. Πληθαίνουν οι αναφορές για τον σύγχρονο εξοπλισμό τού Λιμενικού Σώματος με ασφαλή σκάφη που αποβιβάζουν κατ' εντολή των ψευτορωμιών τούς λαθροεισβολείς απεσταλμένους των Τούρκων και παγκοσμιοποιητών στην Ελληνική ενδοχώρα. Αυτό το προτεκτοράτο Κράτος τής παγκοσμιοποίησης δεν ανήκει διόλου στον Ελληνισμό μας. Οι ελληνόφωνοι τύραννοι που το διοικούν μάς αφαιρούν τις ελευθερίες μας, τις ζωές μας και την Πατρίδα μας. Μάς αφανίζουν και δημιουργούν στην κυριολεξία μια Ελλάδα δίχως Έλληνες στα δεσμά βαρβάρων και νεοταξιτών τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, απέναντί μας δεν έχουμε ταγούς αλλά εχθρούς τού Ελληνισμού. Μέσα σε αυτές τις στιγμές τής οδύνης και έχοντας έντονο προβληματισμό και απογοήτευση μέσα μου, σκέφτομαι σε ένα προσωπικό απολογισμό μου ποιες σκέψεις με κατεύθυναν στην οδό τής πολιτικής. Αυτό λοιπόν που με οδήγησε στην πολιτική διαδρομή τού Εθνικισμού ήταν ότι ήθελα πάντα να μείνω Πιστός στις Παραδόσεις τής Ελληνικής Φυλής και να αγωνιστώ για να μείνει ο Ελληνισμός Ενωμένος, Ελεύθερος και Ισχυρός στην κορυφή τής πλάσης με τις Αρχές και τα Ιδανικά του οδηγό. Ήθελα και θέλω πάντα να λαμβάνω τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή μου και τον Ελληνισμό εγώ και τα αδέρφια μου, ο Ελληνισμός μας ολάκερος ως ένα Σώμα και ουδείς ανθέλληνας, μήτε προδότης μήτε βάρβαρος.

 

Θέλω να κάνω πράξεις τις ιδέες μου χωρίς καμία απολύτως συναλλαγή με τούς ανθέλληνες αλλά με την πλήρη ανατροπή τού συστήματος και την απόλυτη Νίκη μας. Με την απόλυτη Νίκη τής αγάπης τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας, τού Λαϊκού και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας στην Ηγεσία τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Να συντρίψουμε τούς νεοταξίτες ψευτορωμιούς και να επιστρέψουμε στις ρίζες τής πλέριας Ελληνοσύνης μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Λευτεριά και Ισχύς σε ολάκερο τον Πιστό Ελληνισμό μας. Καλή μας Νίκη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: