ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 22-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο κράτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας είναι προτεκτοράτο των μεγάλων δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης. Λειτουργεί επί τής ουσίας από τον καιρό τής υποτιθέμενης Απελευθέρωσης από την Οθωμανική Τουρκία ως τοποτηρητής των δήθεν μεγάλων δυνάμεων και συμμαχεί με τούς εχθρούς του μηδέποτε διεκδικώντας τα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που ανετράπη μονάχα στα μικρά χρονικά διαστήματα κατά τα οποία την διακυβέρνηση τής Ιερής Ελλάδος μας άσκησαν Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Αν εξαιρέσουμε τις κυβερνήσεις Καποδίστρια, Μεταξά και Παπαδόπουλου, οι πολιτικοί υπηρέτες των μισελλήνων σιωνιστών και λοιπών δήθεν δυνατών ακόλουθών τους πρόδωσαν τούς αγώνες των Μαχητών τού Εικοσιένα και τού Εθνικού Στρατού μας εκχωρώντας στους Τούρκους και λοιπούς εχθρούς μας εδάφη, στους δε ψευτοσυμμάχους γεωπολιτικά πλεονεκτήματα και εξαρτημένες υπηρεσίες στις πλάτες των δήθεν Ελεύθερων Ελλήνων.

 

Η επιβολή τής υποχρεωτικότητας δεν είναι σύμπτωμα ραγιαδισμού μονάχα τής εποχής μας όπως επιδιώκουν να μάς πείσουν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και οι θεσμικοί τους ακόλουθοι αλλά διαχρονικό κουσούρι τής αιχμάλωτης Ελλάδος μας. Τώρα μάς λένε να πάρουμε τις αντίχριστες ηλεκτρονικές ταυτότητες προκειμένου τάχα μου να έχουμε δίκαιη φορολόγηση και ασφαλείς συναλλαγές με αυτούς που έχουν πουλήσει ολόκληρο το Κράτος με τα μνημόνια και τις υπόγειες συναλλαγές στους παγκοσμιοποιητές τυράννους. Μάς καλούν να θέσουμε τη συνείδηση και τις πράξεις μας στον έλεγχο τού σατανά εντολέα τους. Εις μάτην. Δεν υποκύπτουμε. Παραμένουμε νυν και αεί Πιστοί στο Θεό και την Ιερή Ελλάδα μας.

 

Στα χρόνια τής άθλιας εγκατάλειψης τής Μεγάλης Ιδέας και τής προδοσίας ελληνικών ψυχών και εδαφών, οι πολιτικοί προδότες και πρόγονοι των σημερινών προδοτών είπαν στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να εγκαταλείψουν ελληνικά εδάφη προκειμένου τάχα μου να γίνει ειρήνη και να μην χυθεί άδικα Ελληνικό Αίμα. Υποδουλώθηκαν ελληνικές ψυχές και προσβλήθηκε η θυσία των Ελλήνων υπερασπιστών τους για να επιβληθεί η υποχρεωτικότητα τού σημερινού δήθεν ελεύθερου και δήθεν Ελληνικού προτεκτοράτου. Επιβλήθηκε η πιο ατιμωτική και οπωσδήποτε εφήμερη και ψεύτικη ειρήνη. Έκτοτε επιβλήθηκε άνευ αντιστάσεως η συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας με αντάλλαγμα ατιμωτικές συμφωνίες με υπογραφές υποταγής, πολιτικούς διχασμούς, δάνεια, επιδόματα, κατευθυνόμενες εκλογές, εφησυχασμό των ραγιάδων, μνημόνια, καταστροφές και συμφωνίες των δήθεν αντιπάλων ελληνόφωνων πολιτικών τής δημοκρατίας.

 

Ήρθε λοιπόν τώρα η ώρα και συναντήθηκαν οι πολιτικοί ηγέτες τής Ελλάδος και της Τουρκίας, ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης και ο Ερντογάν. Ο πρωθυπουργός τής νεοταξικά κατεχόμενης Πατρίδος μας είπε πως θα μιλούσαν για το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο και πως η δική μας πλευρά αναγνωρίζει ως μόνες διαφορές την υφαλοκρηπίδα και τις θαλάσσιες ζώνες τάχα μου. Το ψευτορωμέικο καθεστώς βέβαια έχει πρωτύτερα δηλώσει πως δεν θα επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο στα 12 ναυτικά μίλια που μάς παρέχει το δικαίωμα το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας ούτε θα προβεί σε άντληση τού γεωφυσικού μας πλούτου.

 

Η τελευταία συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν έγινε στο Σπίτι τής Τουρκίας, στην διπλωματική έδρα τής Τουρκίας σε ιδιόκτητο ουρανοξύστη στην Νέα Υόρκη με την παρουσία μάλιστα ακόμη και τού επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Λίγη ώρα πριν την εν λόγω συνομιλία ο Ερντογάν από τού βήματος τού ΟΗΕ απαίτησε την αναγνώριση τού τουρκοκυπριακού κατεχόμενου ψευδοκράτους χωρίς να βρει απέναντί του καμία απολύτως αντίδραση, ούτε καν Ελληνική.

 

Η Τουρκία είναι γνωστό ότι θέλει να εντάξει τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη στο ευρύτερο τουρκικό ψευδοκράτος μαζί με την Ιωνία και τον Πόντο μας. Καμία αντίδραση ουσιαστική δεν προέβαλε ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων ούτε στα ΜΜΕ πάρα μονάχα ενώπιον των εκπροσώπων ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων. Εκεί αναφέρθηκε σε παραγωγική συνεργασία Ελλάδος και Τουρκίας, στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, το μεταναστευτικό, την κλιματική αλλαγή και την εφαρμογή των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών χωρίς δύο κράτη στην Κύπρο όταν οι ίδιοι οι ψευτορωμιοί έχουν αναγνωρίσει στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο τούς κατακτητές ως συνομιλητές τους.

 

Την ίδια στιγμή όμως στην Τουρκία δημοσιογράφος τής υποτιθέμενα μετριοπαθούς κυβερνητικής εφημερίδας Χουριέτ βγήκε και μάς είπε ότι η Τουρκία πρέπει να χτυπήσει στρατιωτικά τα στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά και να θέσει θέμα τουρκικής κυριαρχίας για 150 νησιά και νησίδες τού Αιγαίου μιας Ελλάδος που δεν έπρεπε να θεωρείται κράτος και ιδρύθηκε από τρίτες χώρες. Αυτές είναι οι θέσεις μιας Τουρκίας που θέλει να αρπάξει κι άλλα ελληνικά εδάφη εκτός από αυτά που έχει ήδη αρπάξει.

 

Είναι νόμος απαράγραπτος τής φύσης και της πολιτικής ότι εάν δώσεις έδαφος στον εχθρό σου, αυτός θα κοιτάξει να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά. Τον εχθρό σου που θέλει να σε υποτάξει καθ' οιονδήποτε τρόπο, στρατιωτικό ή πολιτικό, δεν τον κάνεις μήτε συνομιλητή μήτε σύμμαχο. Από τον εχθρό σου ησυχάζεις μονάχα όταν τον αφανίσεις από τον χάρτη πριν σε αφανίσει αυτός.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και ξεκάθαρη. Ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Υπάρχουν μονάχα προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες από τα Αδριατικά Νερά ίσαμε τον Πόντο στην Ελληνίδα Ανατολή που τις διεκδικούμε και θα γίνουν εκ νέου και δια παντός ελληνικές. Σιωνιστές, προδότες και βάρβαροι δεν έχουν καμία θέση στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός, ιδού η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: