ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΑΘΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 26-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Το σκοτάδι τού χάους μάχεται να επιβληθεί και να συντρίψει το φως τής εθνικής ευρυθμίας που τρεμοσβήνει. Κάποτε λέγανε οι προφήτες τής Ορθοδοξίας μας ότι θα επιδιώξουν στους έσχατους καιρούς τής πνευματικής παρακμής οι κρατούντες την εξουσία να μάς παρουσιάσουν το ανήθικο για ηθικό και το ανώμαλο για ομαλό. Και οι επαίσχυντες αυτές στιγμές ήρθαν μέσα σε ένα πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο μάς επιβάλλεται η τυραννία με τρόπους και κανονισμούς δημοκρατικής διακυβέρνησης.

 

Ο ελληνικός λαός έχει γίνει ένας σύγχρονος ραγιάς που ζει μέσα σε πολυτελή κελιά φυλακής τα οποία αποδέχεται επειδή δεν έχουν σίδερα αλλά επιδόματα δουλικής ζωής έναντι στερήσεως ελευθεριών, πνευματικής παρακμής, σήψης και εθνικής συρρίκνωσης. Οι στερήσεις των τελευταίων ετών επιβλήθηκαν από τούς κρατούντες τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας στον ελληνικό λαό δήθεν για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν και να ανατείλει το φως τής ζωής για τον Ελληνισμό μας. Οι ελληνόφωνοι τύραννοι μάς φέρανε όλων των ειδών τα σκοτάδια, η Πατρίδα μας συρρικνώνεται κυριαρχικά, ο Ελληνισμός μας γίνεται μειοψηφία στην Γη των Πατέρων μας, η Πίστη μας προσβάλλεται, η δειλία και η λειψανδρία σαρώνουν το Γένος Αγίων και Ηρώων.

 

Μάς φέρανε χρόνια τώρα τα μνημόνια οι ψευτορωμιοί πολιτικοί με τις εντολές των ψευτοσυμμάχων για να λυθεί τάχα μου το πρόβλημα τού δήθεν Εθνικού χρέους τής Πατρίδος μας που δημιούργησαν οι θεσμικοί εκφραστές τού καθεστώτος με τις δικές τους σπατάλες. Μετέτρεψαν ένα ιδιωτικό χρέος σε Εθνικό, οι συνεργάτες τους έγιναν πλουσιότεροι, ο ελληνικός λαός έγινε φτωχότερος και η εθνική κυριαρχία τής Ελλάδος δόθηκε ανεπιστρεπτί στα χέρια του σιωνιστικού νεοταξισμού. Η κατρακύλα όμως τού Ελληνισμού μας δεν σταμάτησε ποτέ αφού έδωσε όλα τα κλειδιά τής ζωής και τής Πατρίδος του στους τυράννους τής πολιτικής, στο ψευτορωμέϊκο μαζί με την έγκριση τής ψήφου του.

 

Πριν από τα μνημόνια μοιράστηκαν δάνεια και επιδόματα στον ελληνικό λαό που έμενε στην επαρχία προκειμένου να αφήσει πίσω το χωριό και να πάει να ζήσει στην πόλη με μισθούς οριακής επάρκειας. Η επαρχία τής Πατρίδος μας άδειασε από ελληνική νεολαία, τα χωράφια σε ένα μεγάλο μέρος τους έμειναν κουφάρια και τα σπίτια τής πόλης στο διάβα τού χρόνου απειλήθηκαν ή πάρθηκαν από τούς τοκογλύφους. Ήρθαν μέσα στα επόμενα χρόνια και άλλες μοντέρνες πληγές και δεσμά. Ο δημογραφικός μαρασμός λόγω των οικονομικών αδιεξόδων άρχισε σταδιακά να φουντώνει. Οι Έλληνες δεν γεννούν όπως πριν, οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις και οι νεομεταναστεύσεις νέων Ελλήνων στο εξωτερικό πύκνωσαν.

 

Οι λαθροεισβολείς, δήθεν μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες, άρχισαν να έρχονται κατά κύματα από χώρες κυρίως εχθρικές ως χώρες προέλευσης ή χώρες ενδιάμεσες, όπως η Τουρκία. Η εγκληματικότητα αυξήθηκε και οι θέσεις στην κοινωνία και την εργασία που χάθηκαν από Έλληνες πήγαν σε λαθρομετανάστες τούς οποίους το δημοκρατικό ψευτορωμέϊκο έσπευσε να τούς στεγάσει, να τούς δώσει δωρεάν παροχές και να τούς ενσωματώσει στην Ελληνική κοινωνία. Ήρθαν κατόπιν η πανδημία τού κορονοϊού με τα φονικά εμβολιαστικά πειραματικά σκευάσματα, η εμπλοκή των ελληνόφωνων πολιτικών στο ρωσοουκρανικό πεδίο υπέρ των δυτικών ψευτοσυμμάχων, η ακρίβεια και έλλειψη πρώτων αγαθών, οι πλημμύρες, οι φωτιές.

 

Μήπως τώρα πλέον φαίνεται ο λόγος που ερημώθηκε η επαρχία, καταστράφηκε η Ελληνική παραγωγή και την ίδια στιγμή παραμένει σκοπίμως θαμμένος ο γεωφυσικός μας πλούτος σε βουνά και θάλασσα; Όλα τούτα γίνανε πολύ απλά για να έρθει η φτώχεια, η πείνα και η αλλοίωση τού Έθνους που οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί τους συνεργάτες επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Τις μέρες τούτες που όλοι συζητούν για τις εσωκομματικές εκλογές τού ΣΥΡΙΖΑ η ελληνόφωνη κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει και θα προσλάβει 180000 λαθρομετανάστες ως εργάτες γης μέσα από τα αρμόδια υπουργεία τού ψευτορωμέικου. Η δε ακρίβεια των τιμών στα καύσιμα και τα αγαθά πρώτης ανάγκης κτυπάει κόκκινο.

 

Όμως για όλα τα προβλήματα, τις ανέχειες και τις κακοδαιμονίες δεν φταίνε τάχα μου αυτοί που πλήττουν το λαό και την Φύση με την τεχνητή κλιματική αλλαγή των αεροψεκασμών και άλλων τυχαίων δήθεν παρεμβάσεων. Τούτες τις στιγμές των στοχευμένων ορυμαγδών συνεχίζονται ακατάπαυστα οι επαφές των Εφιαλτών προδοτών τής αστικής δημοκρατίας με τούς Τούρκους που ζητούν να αρπάξουν κι άλλα εδάφη και ύδατα στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο. Απέναντι στις τουρκικές απειλές οι ελληνόφωνοι πολιτικοί ψάχνουν... ειρηνευτικές υποχωρήσεις.

 

Και κάτω από αυτήν την πληθώρα τής εισβολής που δεχόμαστε από την Παγκοσμιοποίηση οι πάντες στο δημοκρατικό τόξο αναγάγουν την νέα προεδρία τού ΣΥΡΙΖΑ σε μέγιστο θέμα αναμιγνύοντας βέβαια στο ζήτημα και την παράμετρο τής ομοφυλοφιλίας την οποία το τυραννικό καθεστώς έχει πολλαπλώς επιβραβεύσει. Ακούμε για παράδειγμα και πάλι για τούς ομοφυλόφιλους γάμους και τις τεκνοθεσίες σε βάρος τής Θείας Αληθείας και της εξέλιξης τού Ανθρώπου. Διότι ο Θεός είτε το θέλουν οι νεοταξίτες είτε όχι έπλασε τον Άνδρα και την Γυναίκα. Τελεία και παύλα.

 

Πέραν αυτού, η σκληρή αλήθεια είναι ότι τα κυρίαρχα κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας, σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχουν πλέον αποκτήσει δίδυμες πολιτικές ηγεσίες εις ό,τι αφορά τούς πολιτικούς όρους τής παγκοσμιοποίησης τούς οποίους αποδέχονται πλήρως, στον απόλυτο βαθμό και σε όλα τα θέματα τής εθνικής και κοινωνικής ζωής τής Ελλάδος μας. Η μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση έρχεται με βήμα ολέθρια γοργό. Η ώρα των ευθυνών αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ έφτασε και το ζήτημα που αφορά είναι η ζωή ή ο χαμός τού Ελληνικού Έθνους. Η ζωή ή ο θάνατος τής Ελληνικής Φυλής, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς των Ελλήνων ή η μικρότερη Ελλάς δίχως Έλληνες.

 

Θέλουν να μάς επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα και την μετάλλαξη, ακόμη και τις αντίχριστες ψηφιακές ταυτότητες, με την Πατρίδα μας φυλακή χωρίς κάγκελα, όπου τα πάντα θα ανήκουν στον δυνάστη και στον ελληνικό λαό το απόλυτο τίποτα. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές οφείλουμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές για την Ελληνική Φυλή να διδάξουμε ενότητα, κάθαρση, πειθαρχία, δύναμη και διάθεση για την ολοκληρωτική Νίκη τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας. Και ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός μας είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Εμείς λοιπόν οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τον Μαχόμενο και Ενωμένο Αληθινό Ελληνισμό είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω ολάκερο τον κόσμο που μάς κλέψανε και μάς ανήκει στον απόλυτο βαθμό με τον νόμιμο τόκο τής Ιστορίας και της Πίστης στον πολλαπλάσιο βαθμό δίχως ίχνος διεθνιστικής προδοσίας ανάμεσά μας. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, ενιαία και αδιαίρετα, άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι ο οδικός άξονας τού εθνικού και πολιτικού βίου για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: