ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ.

Αθήνα 21-8-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης εισβάλλουν στις πύλες τού δήθεν ελεύθερου Έθνους που διοικείται από πολιτικά όργανα τού εισβολέα. Το σκηνικό τής προκαθορισμένης ανθελληνικής εισβολής προσβάλλει μεθοδικά όλους τούς τομείς των ελευθεριών, τής πίστης, τής Εθνικής μας Ταυτότητας και της ζωής τού έως σήμερα ελεύθερου Ελληνισμού μας. Τις ημέρες τού μήνα των καλοκαιρινών διακοπών Αυγούστου οι μισέλληνες σταυρωτήδες τής Ελληνικής Φυλής δώσανε σαφή δείγματα των προθέσεων τους.

 

Είναι σαφές ότι ο προαιώνιος εχθρός επιδιώκει να εισβάλει από το ρήγμα ενός λοβοτομημένου και διχασμένου λαού αφού προηγουμένως έχει στήσει το προγεφύρωμα δια των χειρών των πολιτικών και θεσμικών απογόνων τού Εφιάλτη. Το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας στην πατρίδα μας όπως και στα υπόλοιπα δήθεν ελεύθερα έθνη είναι ο πολιτικός οδικός χάρτης των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών, τα δε στίφη των βαρβάρων που ακολουθούν είτε ως γειτονικοί παρίες διεκδικητές ελληνικών εδαφών είτε ως λαθροεισβολείς συμπληρώνουν τις τάξεις των μισελλήνων.

 

Το πρώτο σήμα τής εισβολής προβάλλει άμεσα την τελική στόχευση τού εχθρού. Είναι η μεθόδευση τής κατάργησης των μετρητών, τού υλικού χρήματος στις συναλλαγές, με πρώτες αυτές που αφορούν νομικούς και γιατρούς. Προηγείται η έλευση τού ψηφιακού νομίσματος μέσω των ήδη υπαρχόντων πιστωτικών καρτών. Στη συνέχεια ακολουθεί η νέα ταυτότητα, η λεγόμενη ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη που θα συνοψίσει όλα τα στοιχεία των βιομετρικών, κοινωνικών και οικονομικών δεδομένων στις συναλλαγές κράτους και πολίτη. Η ιατρική, η πολιτική και η οικονομική ταυτοποίηση τού πολίτη θα σμίξουν σε μια ενιαία ταυτότητα δήθεν για το καλό του, την ασφάλειά του, την εξυπηρέτηση και την δίκαιη φορολόγηση του.

 

Όλα όσα μάς είπαν οι προφήτες Άγιοι τής Ορθοδοξίας μας με την Αγάπη Τού Θεού εφαρμόζονται τώρα στην πράξη. Οι νέες ταυτότητες θα έχουν όλως τυχαίως τάχα μου ενσωματωμένο τσιπάκι. Ο αντίχριστος κωδικός 666 που μάς είπαν οι Άγιοι τής Ορθοδοξίας μας παραμονεύει. Τα σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης θα μού πει κάποιος ότι έχουν μπει προ πολλού στις ζωές όλων μας με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, κινητά τηλέφωνα, δορυφόρους και άλλα τινά. Όμως τώρα ο εχθρός θέλει τον έλεγχο συνείδησης και πράξεων των υπόδουλων σε κάθε βήμα σκέψης και ενέργειας. Θέλει τον πολίτη ενεργό δούλο του ή διωκόμενο και εξοντωμένο. Στο βάθος αυτής τής πορείας υπάρχει το ενσώματο χάραγμα που κι αυτό θα το φέρει ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου πάλι τάχα μου για την σωτηρία μας, για την δικαιότερη λέει φορολόγηση και την εξασφάλιση τής μη απώλειας στοιχείων τού ραγιά.

 

Την ίδια στιγμή η τεχνητή κλιματική κρίση των ανθρωπίνων παρεμβάσεων στους αιθέρες και την φύση πλήττει την παραγωγή αγαθών όπως στην περίπτωση τού ελαιόλαδου που συρρικνώνεται ποσοτικά και γίνεται πανάκριβο. Στα εθνικά μας ζητήματα είδαμε Βούλγαρο να κατεβάζει την Ελληνική σημαία και να ανεβάζει την βουλγαρική σε Καβάλα και Δράμα, ενώ το ψευτορωμέικο τον άφησε ελεύθερο και στις δύο περιπτώσεις. Ο εν λόγω εισβολέας ανήκει σε οργάνωση που στηρίζει τις γνωστές βουλγαρικές διεκδικήσεις επί τής ελεύθερης Μακεδονίας μας. Οι δε Τούρκοι διεκδικούν πάντα αποστρατικοποιημένο το ανατολικό Αιγαίο, την ελεύθερη Θράκη μας και την Κύπρο ολάκερη με τα γνωστά επεισόδια στην νεκρή ζώνη μέσω ανοίγματος οδών. Κάποιοι μάλιστα ελληνόφωνοι καθεστωτικοί δίαυλοι σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο κάνουν τούς εκνευρισμένους προσδοκώντας την αντίδραση των ψευτοσυμμάχων.

 

Η κάθε πλευρά ωστόσο κοιτάζει μονάχα τα δικά της συμφέροντα. Η Ελλάς οφείλει να προασπίσει και να διεκδικήσει η ίδια τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα, η δε Ελληνική Συμμαχία είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός μας και ο Εθνικός Στρατός μας. Την ίδια ωστόσο στιγμή έκρηξη σημειώνουν διόλου τυχαία οι πυρκαγιές σε διάφορα σημεία τής χώρας, ακόμη και στο γενικό νοσοκομείο τής Νίκαιας στην πρωτεύουσα τού καθημαγμένου κράτους μας, και οι εισβολές πολυάριθμων λαθρομεταναστών τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά τού Αιγαίου. Όλες οι πυρκαγιές αποδεικνύονται εμπρηστικές και σημειώνονται τόσο πλησίον σε ελληνικές στρατιωτικές δομές ή ακόμη και μέσα σε κάποιες από αυτές όσο επιπλέον και σε δασικές και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

 

Στόχος σαφής είναι να πληγεί η παραγωγική και τροφική αλυσίδα όσο και η αμυντική δυνατότητα τής Ιερής Ελλάδος μας. Ο εχθρός προβαίνει στο τελικό στάδιο τής επιθέσεως του. Η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλει ελεύθερα έθνη και η Πατρίδα μας βρίσκεται στο σταυροδρόμι αυτής τής οδυνηρής πορείας. Είναι λογικό αυτό διότι η Γη τού Φωτός, τής Πίστεως, τής Ελευθερίας, τής Πατρίδος, τής Ελληνικής Φυλής είναι ο διαχρονικός και γεωπολιτικός Φρουρός τού Δικαίου. Όμως οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις έχουν μπει στην οδό τής παραζάλης ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

 

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Έλληνα που θα το προσπαθήσει είχε πει ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος ο Μακεδών. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων. Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι. Τώρα ήρθε η ώρα ημών των Αληθινών Ελλήνων που πιστεύουμε στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να λάβουμε την Πατρίδα μας στα τίμια και καθαρά ελληνικά χέρια μας και να την κάνουμε φρούριο άπαρτο τής Ελληνικής Φυλής.

 

Αντίχριστοι, βάρβαροι και προδότες δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Η Ελληνική Ορθή Τάξη Πραγμάτων και η επανεκκίνηση τής Ιερής Ελλάδος θα νικήσουν την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Το Ελληνικό Έθνος θα λάβει την διοίκηση τού Κράτους στα χέρια του Ενωμένο συντρίβοντας τα δεσμά τής καθεστωτικής δουλείας με μια πλέρια Λαϊκή Εθνοκρατία. Η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς λευτερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά μηδέποτε παραχωρώντας ούτε έναν λίθο Ελληνικό. Το ψευτορωμέικο μάς οδηγεί στον χαμό. Αλλά η Αληθινή Ελλάς θα νικήσει οπωσδήποτε. Ας ανατείλει Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού τής πλέριας Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας προς τιμήν των Προγόνων μας, με τον πόθο τής καρδιάς μας και ως μέγιστη κληρονομιά στα παιδιά μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: