ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΓΕΙΡΕΙ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ.

ΑΘΗΝΑ 8-9-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο κράτος έχει διαλύσει πλήρως πάσα δομή προστασίας τού πολίτη από τις πληγές που το ίδιο έχει επιφέρει με την αδιαφορία του στο περιβάλλον. Η ζωή των Ελλήνων τίθεται με όλους τούς τρόπους στον κίνδυνο τού αφανισμού από ένα κρατικό προτεκτοράτο που καλλιεργεί τον μισελληνισμό και δεν ανήκει διόλου στον Ελληνισμό. Το Κράτος όμως είναι ο Οίκος τού Έθνους και ο λόγος τής ύπαρξής του είναι η λειτουργία και η υπηρέτηση τού Ελληνισμού, τής ενότητας, τής ασφάλειας, τής Ισχύος και της ανάπτυξής του. Εφόσον το Κράτος δεν σχηματίζει την οργανωμένη έκφραση τής δύναμης τού Έθνους και δεν προασπίζει τις αρχές, τα ιδανικά και την ζωή τής Φυλής μας, πολύ απλά δεν μάς ανήκει.

 

Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε κάθε δικαίωμα και ιερό χρέος να απαλλαγούμε από έναν επικίνδυνο τύραννο και να ορθώσουμε στην θέση του τις Εθνικές Δυνάμεις, να πάρουμε την Πατρίδα μας στα καθαρά, έντιμα, απόλυτα ελληνικά χέρια μας. Τα τελευταία δραματικά συμβάντα που ακολούθησαν διαδοχικά τις εμπρηστικές καταστροφές τής ελληνικής φύσης είναι αποκαρδιωτικά. Η απώλεια τής ζωής ενός νέου Έλληνα στο λιμάνι τού Πειραιά, ενώ βρισκόταν σε επιβατηγό πλοίο, με τρόπο απαράδεκτο και δολοφονικό πλήγωσε την ψυχή τού φιλότιμου Ελληνισμού μας. Διότι το Έθνος μας πάντα, σε ολάκερη την ιστορική διαδρομή του, ακόμη και στις πλέον δύσκολες περιστάσεις, έχει μάθει να βαδίζει με αξιοπρέπεια, αγάπη, αλληλεγγύη και συνεργασία προς τον αδερφό του.

 

Τα τελευταία χρόνια όμως τής ψεύτικης δημοκρατικής προόδου και ελευθερίας οι ατομικές επιδιώξεις, τα μικροπρεπή οφέλη και η υποταγή σε καιροσκοπικές επιλογές έχουν νεκρώσει την ανθρώπινη ψυχολογία. Ο νεαρός Αντώνης που επιβιβάστηκε με καθυστέρηση στο πλοίο τής γραμμής Πειραιά - Ηράκλειο Κρήτης προπηλακίστηκε έντονα από μέλη τού πληρώματος χάνοντας την ζωή του μετά την πτώση του στη θάλασσα. Ο αδικοχαμένος νέος Έλληνας δεν παραβίασε κανένα κανονισμό και είχε κανονικά το εισιτήριο στην διάθεσή του. Απλά προσήλθε με καθυστέρηση. Αν ωστόσο ήταν λαθροεισβολέας ίσως να μην συνέβαινε αυτός ο απάνθρωπος παραλογισμός γιατί σε διαφορετική περίπτωση το ψευτορωμέικο με τούς δήθεν ευαίσθητους ανθρωπιστές τού πολυπολιτισμού θα είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Αλλά για τον Ελληνισμό πάσα ανθρώπινη ζωή έχει αξία, η δε Ελλάς ανήκει εξ ολοκλήρου στους Έλληνες στην Πίστη και το Αίμα.

 

Την ίδια στιγμή στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα, από το ένα άκρο έως το άλλο τής εθνικής μας επικράτειας, ένεκα ενός μαζικού καιρικού φαινομένου σαρώνουν έντονες βροχοπτώσεις που επιφέρουν καταστροφικές πλημμύρες. Οι κρατικές αρχές όμως των ψευτορωμιών πολιτικών έχουν εγκαταλείψει πλήρως τις εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και προστασίας τού περιβάλλοντος, ο δε συναφής εξοπλισμός και το σχετικό προσωπικό είναι είδος εν ανεπάρκεια. Ολόκληρα σπίτια και δημοτικά κτήρια πλημμύρισαν ή κατεδαφίστηκαν, τα ποτάμια ξεχείλισαν, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και ανθρώπινες ζωές χάθηκαν ή και αγνοούνται.

 

Κανένας απρόβλεπτος παράγοντας δεν μπορεί να πληγώσει τον Άνθρωπο και την Πατρίδα πάρα μονάχα η αδιαφορία, η ανικανότητα, ο καιροσκοπισμός και ο ανθελληνισμός. Η αγάπη και το ενδιαφέρον προς την Πίστη, την Πατρίδα, την Φύση και τον Άνθρωπο είναι σύμφυτο προτέρημα τού Αληθινού Έλληνα. Το Κράτος αυτού τού Αληθινού Έλληνα προασπίζει και διασφαλίζει την ακεραιότητα και την Ισχύ τής Πατρίδος μας και τού Ελληνισμού. Ο άνθρωπος εκφράζει και καθοδηγεί την ύπαρξη που ρέει με αγάπη στις φλέβες του. Κι αυτός ο Έλλην Άνθρωπος είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Κι αυτός που αγαπάει το Έθνος του αγαπάει την ανθρώπινη ζωή. Η ώρα τού Ζωντανού Έθνους, τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας έφτασε. Κι αφού το ψευτορωμέϊκο κράτος βλάπτει το Έθνος, το Έθνος θα εγείρει τάχιστα νέο Κράτος Εθνικό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: