ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 2-4-2011 .


Η πιο εύκολη απάντηση ενός προκλητικού και ανενδοίαστου πολιτικού απατεώνος στις κατηγορίες που αυτός δέχεται είναι η μομφή περί φασισμού. Βέβαια εδώ τίθεται ένα μείζον ζήτημα τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ορθή αντίληψη του πράγματος. Ο όρος φασισμός λαμβάνεται υπ’ όψιν με την έννοια της πολιτικής ιδεολογίας, δηλαδή εξ απόψεως του ιταλικού εθνικισμού όπου φυσικά το κράτος μονοπωλείται σαφέστατα από πατριωτικές θέσεις και πράξεις δίχως την παραμικρή ανοχή σε αναρχικές και ξένες αντιλήψεις, σαφέστατα όχι απαραίτητα κοινοβουλευτικού χαρακτήρα, ή εξ απόψεως του πολιτικού αποκλεισμού των διαφορετικών φωνών. Διότι η ύπαρξη των διαφορετικών απόψεων μπορεί να τύχει της δέουσας επεξεργασίας είτε δια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας είτε άνευ αυτού με δημοψηφίσματα και απευθείας διάλογο με τον λαό. Η δε κοινοβουλευτική διαδικασία δεν σημαίνει αυτόχρημα κοινωνική συνεννόηση και η δημοκρατία καταργείται στην πράξη όταν βιάζεται το Έθνος και αποκρύπτονται από τον λαό οι κυβερνητικές προθέσεις.


Είναι λοιπόν σαφές ότι στο σημερινό «ελληνικό» κράτος δεν υπάρχει κοινωνική συνεννόηση από την στιγμή που η ελληνική κοινωνία δεν καλείται να καταθέσει την άποψή της για μείζονα θέματα. Δεν κληθήκαμε να αποφασίσουμε μαζί για το μνημόνιο του αίσχους, για το λαθρονομοσχέδιο της εθνολογικής νοθείας, για το εάν υπάρχει για εμάς η έννοια «σλαβομακεδόνες» για τους Σκοπιανούς ή για την Κάρτα του Πολίτη. Μας είπαν όμως ότι τάχα τα φάγαμε τα λεφτά του κρατικού ταμείου μαζί όταν οι κοιλιές των καθεστωτικών φαρδαίνουν, ότι οι λογαριασμοί τους μακραίνουν, όταν το πορτοφόλι μας ληστεύεται και η εθνική μας γη μικραίνει. Το δημοψήφισμα υπάρχει μόνο για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και οι προθέσεις του πολιτικού συστήματος των σαλταδόρων και των μειοδοτών αποκρύπτονται επιμελώς. Επομένως το ευαγές ίδρυμα του κοινοβουλίου δεν διαλέγεται και η δημοκρατία έχει αποδημήσει εις Κύριον. Αν φυσικά η δημοκρατία τους είναι η υπεξαίρεση εξουσιών από το Ελληνικό Έθνος και η παροχή αυτών στην διακρατική «συνεννόηση» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, τους την χαρίζουμε και την συνοδεύουμε ευχαρίστως εκτός ελληνικών συνόρων!


Αν πάλι η απάντηση του ανθελληνικού κράτους στο όνομα του φασισμού σχετίζεται με την έννοια του αποκλεισμού των αντικαθεστωτικών πολιτικών απόψεων και των διαφορετικών φωνών, τότε η ενέργεια αυτή απευθύνεται από ανθρώπους τάχα δημοκρατικούς σε ανθρώπους μη δημοκρατικούς. Αποδεικνύεται δηλαδή σ’ αυτήν την περίπτωση ότι οι «φασίστες» της υπόθεσης είναι οι ίδιοι οι καθεστωτικοί, οι ίδιοι οι «δημοκρατικοί». Επομένως το νεοταξικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων που λυμαίνεται την πολιτική εξουσία της Ελλάδος με το πολίτευμα που υπερασπίζεται αποδεικνύεται από όλους τους δρόμους εθνικά και κοινωνικά ένοχο και άρα επικίνδυνο.


Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να με πουν φασίστα αν ήμουν Ιταλός Εθνικιστής γιατί στην περίπτωση αυτή προφανώς θα άνηκα στο φασιστικό κόμμα για ένα ιταλικό έθνος δυνατό και τον ιταλικό λαό ευημερούντα, αμφότερα τα δύο δομικά σύνολα καθαρόαιμα. Είμαι όμως Έλληνας Εθνικιστής και Εθνικοκοινωνιστής και θέλω μια Μεγάλη Ελλάδα με κυρίαρχους Έλληνες, όμοια σύνολα συμπαγή και ανόθευτα. Αυτόν και μόνον δίχως προσθήκες και ετεροπροσδιορισμούς.


Από την άποψη πάλι των πολιτικών αποκλεισμών οι συγκεκριμένες πολιτικές αρχές είναι οι μόνες που βρίσκονται σε συνεχόμενο διάλογο με τον ελληνικό λαό και συνδέονται με την γλώσσα της αλήθειας και το πλέον αρχέγονο πολιτικό αισθητήριο της Φυλής μας. Την Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα, την Οικογένεια, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αξιοκρατία, την Εντιμότητα.


Οι Έλληνες στο Γένος και το Αίμα, μα και στον νου και την καρδιά δεν ανέχονται μήτε την κλεψιά του εργασιακού μόχθου μήτε την κοροϊδία μήτε την ύβρη στα Πάτρια και την Εθνική Κοινότητα. Προφανώς λοιπόν οι καθάριοι αυτοί Έλληνες, Πατριώτες και Εθνικιστές στην πλειονότητα, ηθελημένα ή αθέλητα, συνειδητά ή ασυνείδητα, με έναν εθνικισμό που ο κορυφαίος ποιητής μας Κωστής Παλαμάς χαρακτήρισε έμφυτο, αυτοί λοιπόν οι Έλληνες λένε μονάχα την αλήθεια και ζητάνε πίσω την Ελλάδα που μας κλέψανε χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις. Και ας είμαστε μια ζωή φασίστες στην «δημοκρατία» τους. Αιώνια Πατριώτες όπως λέει στο παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο ο γνωστός τραγουδιστής μας Νότης Σφακιανάκης http://www.youtube.com/watch?v=q_mqi68ivYo&feature=feedlik.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: