ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΟΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑ 7-4-2011 .


Χοντραίνει το παιχνίδι με την μη ανακήρυξη από την «ελληνική» κυβέρνηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ( ΑΟΖ ). Μια ενέργεια που αποτελεί νόμιμο και διεθνώς αναγνωρισμένο δικαίωμα της χώρας μας μαζί μ’ αυτό της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια με βάση το διεθνές δίκαιο της θαλάσσης. Είναι γνωστό αυτό. Πρόκειται για ενέργειες που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει για κάποιους ακόμη λόγους. Επειδή επιτρέπουν στην Ελλάδα να δώσει το πραγματικό χρώμα στο Αιγαίο που είναι το γαλανόλευκο της ελληνικής σημαίας κλείνοντας την Τουρκία στις μικρασιατικές ακτές που κατέχει προσωρινά και επειδή κατοχυρώνουν την εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν πράττουν το εθνικό τους χρέος με την επίκληση ανόητων λόγων και διότι προδίδουν την Πατρίδα στην οποία υποτίθεται ότι ανήκουν.


Επικαλούνται λοιπόν τις σχέσεις καλής γειτονίας έναντι της υποτίθεται άτρωτης Τουρκίας στο δρόμο του εξευρωπαϊσμού της προκειμένου δήθεν να ξορκίσουν την τουρκική απειλή, όταν εκείνη συνεχίζει να μας προκαλεί και την στιγμή που αυτή προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον ισλαμισμό και τον σιωνισμό με νεοοθωμανικές βλέψεις. Πρακτική που εκ των πραγμάτων δημιουργεί έχθρες απέναντι στους τουρκομογγόλους και στις δύο αυτές ενότητες. Διότι οι αλαζονικές βλέψεις των προσωρινών «γειτόνων» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο άδειασμα του τρομοκράτους της Άγκυρας μόλις θα καταστεί αυτό άχρηστο στις δυνάμεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.


Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες εξακολουθούν να απορρίπτουν αναίτια τη συμμαχία της Ρωσίας που μας δίνει πολιτική, οικονομική, εξοπλιστική και στρατιωτική βοήθεια και εγκαταλείπουν την επίσης παραδοσιακή συμμαχία της Σερβίας προκειμένου να παραμείνουν στην παραδοσιακή συμμαχία των ΗΠΑ που αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία στηρίζοντας τους εχθρούς μας και παρέχοντάς μας ομολογημένα όπλα που ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα εγκαταλείπεται η ισχύς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρείται να αποδυναμωθούν. Είναι λοιπόν μέγιστο ψεύδος η τουρκική απειλή που επικαλείται το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς. Οι δε «σχέσεις καλής γειτονίας» με την έχουσα ποινικό μητρώο για ιστορία Τουρκία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επιχείρηση της παραδόσεως της χώρας μας δια προδοσίας στους ανθελληνικούς σκύλους, τουρκικούς στην αρχή και ευθύς μετά νεοταξικούς.


Δεν είναι λοιπόν το έθνος που επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Άλλωστε ο ελληνικός λαός στη συντριπτική πλειοψηφία του αρνείται μετά βδελυγμίας το ανοσιούργημα της αδιανόητης ύβρεως ενάντια στις προγονικές θυσίες και το μέλλον της Ελληνικής Φυλής, στα ίδια τα παιδιά μας. Το κράτος των γραικύλων είναι αυτό που επιχειρεί να δολοφονήσει το Ελληνικό Έθνος.


Συμβαίνει όμως και κάτι ακόμα. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος των ομογενειακών σωματείων Ν. Υόρκης Η. Τσεκερίδης σε επίσημη εκδήλωση από μικροφώνου, ένας ακόμη λόγος που δεν προχωρεί το «ελληνικό» κράτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ, παρά την ύπαρξη ικανών ενεργειακών κοιτασμάτων να μας εξασφαλίσουν οικονομική ανεξαρτησία και παρά την επιμονή ακόμη και του Ισραήλ για την στήριξη και των δικών του συμφερόντων, είναι ότι η υποστήριξη του πολεμικού φόβου έχει επιβληθεί δια της ριψάσπιδος ηγεσίας ακόμη και στο διπλωματικό σώμα. Με τους διπλωμάτες μας να απαντούν στις αγωνίες και τις πατριωτικές παροτρύνσεις των ομογενών μας ότι αν κάνουμε τα αυτονόητα η Τουρκία πιθανώς θα μας χτυπήσει άμεσα http://www.youtube.com/watch?v=LiDJ0wm2GMY&feature=player_embedded. Τόση δειλία υπάρχει άραγε ή τόση γνώση ενός σχεδίου; Ενός σχεδίου που μόνο με την «συμμαχική» παρότρυνση αλά Κύπρο μπορεί να συμβεί πατώντας σε προδοτική συνεπικουρία.


Θα πρέπει να θυμίσουμε τα τουρκικά σχέδια τύπου βαριοπούλα για τουρκικά χτυπήματα σε Έβρο αλλά και κατοικημένα νησιά, όπως και τη συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων εγγύς των συνόρων μας. Αν λοιπόν οι πολιτικάντηδες δεν δύνανται και κυρίως δεν θέλουν να υπερασπιστούν την Πατρίδα μας, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν και μπορούν.


Η υπεροχή μας σε ξηρά, θάλασσα αλλά και αέρα υφίσταται. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η υπεροχή αυτή είναι καλά φωλιασμένη μέσα στις ελληνικές καρδιές των στρατευμένων παιδιών μας. Διότι ο Έλληνας Στρατιώτης δεν διαθέτει μόνο ελληνική λαλιά που έχουν οι πολιτικάντηδες μέχρι και τον τελευταίο λαθρομετανάστη. Διαθέτουν Ελληνικό Αίμα πυρωμένο από τη θέληση για την εθνική ολοκλήρωση του Γένους μας. Διαθέτουν ακόμη Ελληνική Τιμή που εκφράζει στον απόλυτο βαθμό ο Κώδικας της Στρατιωτικής Τιμής απέναντι στους ποταμούς ελληνικού αίματος που έχουν χυθεί και χύνονται για την λευτεριά μας. Έχουν δώσει Ιερό Όρκο για την υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος που εκφράζεται από την Μεγάλη Ελλάδα κι όχι από το υπό υποδούλωση ψευτορωμέϊκο. Προσηλωμένοι σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Αυτόν τον Ελληνικό Στρατό θέλει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, άρτια εξοπλισμένο για μια Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει http://www.youtube.com/watch?v=1L1Qwy7wqFI.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: