ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΑΘΗΝΑ 3-4-2011 .


Οι πολιτικές αντιδράσεις και ενέργειες των γραικύλων πολιτικάντηδων του ντόπιου νεοταξισμού στα εθνικά μας ζητήματα θυμίζουν έντονα το ποντίκι που καμώνεται τάχα το λιοντάρι βρυχώμενο αλλά και τον διαπιστωμένο εθνικά επικίνδυνο χαμερπή τύπο που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του. Το μέγεθος ωστόσο της προδοσίας του και η χοντρόπετση θωριά του πολιτικάντικου συρφετού επιτρέπουν τα αποκαλυπτήρια της αθλιότητος. Όλα δείχνουν ότι μεθοδεύεται η ουσιαστική απαξίωση των εθνικών μας συνόρων.


Στο θέμα των Σκοπίων η τοποθέτηση του ιερού συμβόλου του Ήλιου της Βεργίνας στα πτυχία του κρατικού πανεπιστημίου της πόλης Στιπ δεν προέκυψε τυχαία την στιγμή που η Πατρίδα μας σύρθηκε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης από τους γυφτοσκοπιανούς ένεκα της υποτιθέμενης παράβασης της συμφωνίας από την Ελλάδα για την είσοδο του νεοταξικού μορφώματος στους διεθνείς οργανισμούς. Ούτε αλλάζει τίποτα από την κατοπινή απόσυρση του ιερού μας συμβόλου και την υποτιθέμενη άγνοια των σκοπιανών Αρχών για το ζήτημα. Αυτό μαρτυρά η δήλωση της ικανοποίησης του Σκοπιανού υπουργού εξωτερικών Μιλόσοσκι από την παρουσία του μορφώματος στην προφορική διαδικασία της εξέτασης της προσφυγής σε βάρος της Ελλάδος.


Στο ζήτημα της Κύπρου Μας ακούσαμε έκθαμβοι τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Δρούτσα να δηλώνει με περίσσιο ανθελληνικό θράσος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του γνωστού μας Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου ότι ο θεσμός της Μητέρας Πατρίδος δεν ισχύει πλέον! Πρόκειται προφανώς για μια ελληνόφωνη χορηγία στην προσπάθεια του κομμουνιστικού νεοταξικού καθεστώτος Χριστόφια να καλλιεργήσει την δημιουργία μιας δήθεν κυπριακής εθνικής συνείδησης, βεβηλώνοντας τους αγώνες της ΕΟΚΑ, το Αίμα των Ηρώων και την βούληση των Πατριωτών Κυπρίων μέσα από παλαιότερα δημοψηφίσματα για Λευτεριά και Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα.


Συνέπεια αυτής της κατάπτυστης συμπεριφοράς είναι και η σύλληψη από την αστυνομία του Χριστόφια των Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου που επιχείρησαν στην επέτειο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος να καταθέσουν στεφάνι στα φυλακισμένα μνήματα των δολοφονημένων αγωνιστών από τους «συμμάχους» Άγγλους http://sigmalive.com/news/local/369712 . Ενοχλήθηκε το καθεστώς Χριστόφια επειδή αποκλήθηκε προδοτικό ενώ η αστυνομία δεν δίστασε να επιτεθεί στον παλαιό αγωνιστή της ΕΟΚΑ Αυγουστή Ευσταθίου που είχε σταθεί μέχρι την τελευταία ώρα στο πλευρό του εθνομάρτυρα Αυξεντίου. Δεν αποσύρεται όμως από τις δουλικές συνομιλίες με τον κατοχικό ηγέτη Ερόγλου ακόμη κι όταν αυτός απαιτεί να λάβουν τα κατεχόμενα κρατική οντότητα και όταν αυτός δηλώνει ότι αν δεν είχαν εισβάλλει οι Τούρκοι δεν θα είχε μείνει ούτε ένας "τουρκοκύπριος".


Στα λοιπά ελληνοτουρκικά η τουρκική πετρελαϊκή εταιρία Turkish Petroleum Corp. βγάζει σε πλειστηριασμό 11 θαλάσσια οικόπεδα, ορισμένα εκ των οποίων ανήκουν δήθεν τυχαία στην ελληνική υφαλοκρηπίδα γύρω από το Καστελόριζο. Στόχος είναι παράλληλα η αρπαγή εθνικού μας χώρου και φυσικού αερίου.


Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου σε συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε στον κατακερματισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το 1911, στην οποία απέδωσε τα γνωστά επίπλαστα χαρακτηριστικά πανάρχαιου πολιτισμού για λόγους διεκδικητικούς, στον σχηματισμό των κρατών που αποκολλήθηκαν και τον αντίστοιχο σχηματισμό του σημερινού τουρκικού κράτους από το 1911 έως το 1923 και την ανάγκη να ενοποιήσει ξανά η Τουρκία από το 2011 έως το 2023 τα ελεύθερα εθνικά στοιχεία. Να επισημάνουμε ωστόσο ότι μέχρι το 1911 ήταν υπόδουλα εδάφη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το μεγαλύτερο μέρος των νησιών του Αιγαίου, η Θράκη, η Ήπειρος, η Μακεδονία και τμήμα της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος. Κι όμως σ’ ένα μεγάλο εύρος των εδαφών αυτών επέτρεψε το ψευτορωμέϊκο των σοσιαλισταράδων να το επισκεφτεί προσφάτως ο Νταβούτογλου επιθεωρώντας τους τουρκικούς στόχους και «ανακαλύπτοντας» τουρκικούς πληθυσμούς και δικαιώματα δίχως καμία ελληνική αντίδραση!


Και ενώ λοιπόν ο κ. Δρούτσας βγαίνει στις τουρκικές φυλλάδες και αναφέρεται στο διεθνές σύμφωνο της θαλάσσης για τα 12 μίλια, την υφαλοκρηπίδα και την Χάγη ως προορισμό επίλυσης του ζητήματος της διαφοράς στην υφαλοκρηπίδα δίχως τάχα να παζαρεύει την ελληνικότητα του εγκαταλειμμένου από το κράτος Καστελόριζου, το τουρκικό γενικό επιτελείο θέτει θέμα αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας στη βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, 6 μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης. Συγκεκριμένα κατήγγειλε την υποτιθέμενη παρενόχληση τριών τουρκικών αλιευτικών από δύο σκάφη του λιμενικού μας! Στρατηγικός στόχος η αμφισβήτηση και η αρπαγή υφαλοκρηπίδας, ΑΟΖ και πετρελαίου που αφθονεί στην περιοχή.


Επιπλέον οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει με ΝΟΤΑΜ για τρεις μήνες, από 1 Απριλίου έως 30 Ιουνίου την περιοχή εκατέρωθεν του 25ου μεσημβρινού μεταξύ Αγίου όρους, Θάσου, Λήμνου και Σαμοθράκης για ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Κατά τ’ άλλα υποτίθεται ότι σύμφωνα με τηλεγραφήματα του Wikileaks οι ΗΠΑ ενοχλούντο από τις τουρκικές παραβιάσεις σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι κάνοντας διαβήματα στην Τουρκία αλλά ζητώντας παράλληλα και από την Ελλάδα να μην προκαλεί την Τουρκία σε νησιά που η Τουρκία τα θεωρεί αποστρατικοποιημένα.


Τα εθνικά μας σύνορα δεν καταργούνται και η εθνική μας γη δεν εκχωρείται. Η ενότητα των Ελλήνων και το εθνικό μας φρόνημα είναι υπόθεση που βρίσκεται σε καλά χέρια. Η αναγέννηση της Ελλάδος θα διασφαλιστεί από την επερχόμενη άνοδο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: