ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 28-4-2011 .



Μία από τις πλέον παραδεκτές πραγματικότητες που η ίδια η θεία πρόνοια ενέσπειρε στην φύση είναι αναμφισβήτητα η ύπαρξη των ανθρωπίνων φυλών και η σύνδεση αυτών κατά έναν μοναδικό τρόπο με κάθε Έθνος και χώρα. Ουδείς μπορεί να καταρρίψει έτσι ότι η λευκή φυλή κατοίκησε και κατοικεί κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, η κίτρινη φυλή στην Ασία, η μαύρη φυλή στην Αφρική και οι γνωστοί μας ερυθρόδερμοι Ινδιάνοι στην Αμερική μέχρις ότου οι μετέπειτα «φιλάνθρωποι» εξουσιαστές εξολοθρεύσουν μέγα μέρος αυτών. Πάντως η βασική χωροθέτηση των φυλών διατηρήθηκε ακόμη και μετά τις ιστορικά διαπιστωμένες και λογικές μετακινήσεις πληθυσμών από τόπο σε τόπο.

Όμως οι γνωστοί «φιλάνθρωποι» ανακάλυψαν ότι η φυσική ανθρωπογεωγραφία των πραγμάτων τούς είναι πρόβλημα. Ο σκοπός τού αποστάτη της ανθρωπότητος είναι η κατάργηση του εθνικού κράτους και των θεσμών του και η υπαγωγή του σ’ ένα πολυεθνικό πολτό, τη γνωστή παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση, με το σκήπτρο εξουσίας στον παγκόσμιο κυβερνήτη, «ιερέα», δικαστή και ό,τι διάολο θέλει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Όμως η ύπαρξη της Φυλής έχει από πίσω της κάμποσα ακόμη ενοχλητικά στοιχεία για το Σύστημα. Έχει το στοιχείο του κοινοτικού τρόπου ζωής και της συντροφικότητας που συσπειρώνει τον λαό γύρω από τα κοινά γνωρίσματα, την φυσιολογική αδιαλλαξία στη νομή της εθνικής γης, την εξίσου φυσική ροπή προς αναζήτηση ζωτικών χώρων και κυριαρχίας, την χωριστή προσωπικότητα και ευφυΐα της κάθε εθνικής κοινότητος.

Και για να πετύχουν τον σκοπό τους εφάρμοσαν μια παλιά και δοκιμασμένη συνταγή. Έθεσαν απατηλές ελευθερίες μεταξύ των λαών και τις περιόρισαν εντός των τειχών των δημοκρατικών πολιτευμάτων. Έδωσαν εξουσίες σε λαοπρόβλητους ηγετίσκους που κανείς δεν ξέρει τα σκοτεινά τους απόκρυφα και τις κρυφές διαδρομές. Και έδωσαν εντολές να ανακατέψουν με το πέρασμα των χρόνων την πληθυσμιακή σύνθεση των λαών με προσχήματα λαθρομεταναστευτικά και ψυχοπονιάρικα.

Όμως το ανακάτεμα της φυλετικής τράπουλας δεν έδιωξε φυσικά ούτε τις αδικίες που φόρτωσαν ξεδιάντροπα οι νεοταξικοί ολετήρες στους λαούς ούτε άμβλυναν εγκληματικότητα και πολέμους. Τουναντίον, το κακό μεταγγίστηκε από Έθνος σε Έθνος, η ασφάλεια της κοινότητος τέθηκε υπό αμφισβήτηση και διεκδίκηση, η παρακμή των λαών φούντωσε και κακοφόρμισε. Η ομοιογένεια της Φυλής τέθηκε υπό σοβαρή αμφισβήτηση, αλλά τα αντανακλαστικά και το ένστικτο επιβίωσης του λαού, ιδίως των ατίθασων Ελλήνων, δεν επέτρεψε ποτέ τον αφανισμό της.

Το κυρίαρχο δημοκρατικό τάχα και υποκριτικά αντιπροσωπευτικό καθεστώς θέλησε να προστατέψει την καταστρεπτική επιδρομή του σε βάρος της Φυλής. Να καταστρέψει με μανία μάλιστα τη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό, την εκπολιτιστική και πολιτική ανωτερότητα της Ελληνικής Φυλής. Να δημιουργήσει το σκηνικό μιας εσωτερικής συγκρουσιακής κατάστασης που θα στηριζόταν στη δράση ενός διεθνιστικού στρατού από σωματοφύλακες του καθεστωτικού πολυφυλετικού οράματος ώστε και τις λαϊκές μάζες της εθνικής κοινότητας να τιθασεύσει εκφοβίζοντας αυτές και το πάτημα να εξασφαλίσει για την νομική κατοχύρωση της φυλετικής και εθνικής εξόντωσης. Μια εκστρατεία που εξαπλώνεται παράλληλα σε όλη την Ευρώπη έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τη Λευκή Φυλή.

Βρέθηκε λοιπόν ο σωματοφύλακας του καθεστωτικού πολυφυλετικού οράματος στο πρόσωπο της ανέκαθεν διεθνιστικής και αντεθνικής Αριστεράς. Μια Αριστερά που πάντοτε παγίδευε τους λαούς με τις κοινωνικές της τάχα διεκδικήσεις που τώρα αντικαθίστανται από συνθήματα όπως το «εργάτες ξένοι αδέρφια μας» που έγινε «όλοι είμαστε μετανάστες», για να προχωρήσει στο αίτημα της πλήρους νομιμοποίησης και ενσωμάτωσης των μεταναστών αφού τάχα είμαστε όλοι ίδιοι. Με το αίτημα της Αριστεράς να ταυτίζεται πλήρως μ’ αυτό των δήθεν φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών εχθρών.

Όμως η φύση η ίδια εκδικείται. Έρχεται λοιπόν η επιστήμη σήμερα με αδιαμφισβήτητους τρόπους να ενισχύσει και να υπερασπιστεί την θεία απόδοση της εθνικής πολιτείας του Ηρόδοτου με το όμαιμο και το ομόφυλο. Ο διάσημος νομπελίστας βιολόγος Τζέϊμς Γουότσον ήρθε να εξηγήσει ουσιαστικά το αίνιγμα του ανθρώπινου DNA ανακαλύπτοντας τον διπλό του έλικα. Ειδικότερα ο γνωστός βιολόγος έχει προβεί σε ενοχλητικές για το νεοταξικό βόρβορο δηλώσεις που σχετίζονται με τις γενετικές διαφορές σε θέματα όπως η ευφυΐα. Και αυτός ήταν ο λόγος του προπηλακισμού του από τους γνωστούς άγνωστους παρακρατικούς της Αριστεράς στην διάλεξη που έδωσε στο Πανεπιστήμιο των Πατρών http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0B2VaX_jOT8. Και από κοντά έρχονται οι αντιρατσιστικοί νόμοι περί εχθροπάθειας. Όμως ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στέκεται διαπρύσιος κήρυκας υπέρ της εθνικής και φυλετικής ιδιοπροσωπείας του Ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot/


Δεν υπάρχουν σχόλια: