ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 29-4-2011 .


Γλυκιά μου Ελλάδα, εσένα που σε σταυρώνουνε χρόνια ολόκληρα μαύρες ψυχές ανθελληνικές, εσένα που γέννησες θεούς, μάρτυρες και ήρωες, που σε αγάπησε πολύ και ισόβια ο Θεός, για εσένα γράφω τούτο το γράμμα. Γιατί πιστεύω ότι ήρθε πια ο χρόνος της ανάβασης από το πένθιμο ζοφερό σκότος στο αναστάσιμο φως της ελληνικής αναδημιουργίας. Που πάει να πει πως ήρθε η ώρα να περάσουμε στην κρίσιμη φάση της Εθνικής Αντεπίθεσης.

Δεν είναι δύσκολο για τον ευφυή και δημιουργικό λαό μας να φτάσει στον σκοπό. Και ο σκοπός ενός λαού που είναι πλασμένος να άρχει και να εκπολιτίζει είναι να εξουδετερώσει τους λάτρεις της δουλείας που τον περιβάλλουν. Και ύστερα, ευθύς αμέσως να χτίσει μια Νέα Ελλάδα εμπιστοσύνης για τον ελληνικό λαό και φόβητρο για τους εχθρούς της.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να αντιληφθούμε γλυκιά μου Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολλούς κομματικούς αντιπάλους που θέλουνε τάχα, κατά πως σου λένε, να σε σώσουνε, αλλά έχουμε να κάνουμε με δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στο ιερό σου έδαφος. Από την μια πλευρά είναι οι εραστές και υπέρμαχοι του καθάριου ελληνικού πολιτισμού, του ανόθευτου ελληνικού έθνους, της μεγάλης ελληνικής πατρίδος, του ευημερούς και αδέσμευτου ελληνικού λαού. Και από την άλλη πλευρά βρίσκεται το ενιαίο καθεστωτικό πολυκομματικό κράτος που θέλει να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους σύγχρονους βάρβαρους της σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης και να αφήσει τους Έλληνες δίχως Πατρίδα, δίχως γη, δίχως Παράδοση και Εθνική Κληρονομιά.

Γλυκιά μου Ελλάδα, καλά το κατάλαβες. Από την μια πλευρά του λόφου έχει παραταχθεί ο δικός σου ευλογημένος στρατός Θεού και Ελλάδος και από την άλλη ο διεθνιστικός προβατόσχημος λύκος του ανθελληνισμού. Έλληνες Εθνικιστές εναντίον μισελλήνων τυράννων και ανθελλήνων ολετήρων. Ολετήρες που σαν τον καιρό του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, Εφιάλτες και Σκλάβοι ζητούν γη και ύδωρ. Ζητούν τους πνευματικούς και υλικούς χυμούς της ζωής και της αέναης νιότης με τους οποίους κινεί την ανθρωπότητα η φιλόσοφος μα και Αρχιστράτηγος Ελλάδα.

Ο σκοπός της επανόδου σου στο θρόνο της Οικουμένης Μάνα μου Ελλάδα δεν αντέχει να αφήνεται μπρος στη τρανή σου θωριά η όψη μικρών ανθρώπων που μολύνουν τον πολιτισμό σου θεσμικά και φτιάχνουν χάρτες που ξεχνούν τους Ακρίτες σου στο Καστελόριζο. Δεν αντέχει την όψη άθλιων ανεκτικών όπως τους λένε σήμερα να ανέχονται στους δρόμους μας παρελάσεις κίναιδων όταν δεν ανέχονται και διώκουν Έλληνες που ματώνουν γι’ αυτό τον τόπο. Δεν αντέχει στην όψη μπακαλάκηδων μακελάρηδων να πουλάνε μπροστά σου αισιοδοξία και πίσω σου τον μόχθο του Έλληνα Εργάτη σε ξένους εμπόρους λαών, πρώην και επιδόξων εκ νέου κατακτητών.

Το επόμενο, εξίσου σημαντικό σκέλος της ενέργειάς μας γλυκιά μου Ελλάδα είναι να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, τα σύμβολά μας, το Εθνικό και Λαϊκό Όραμα, την Πατρίδα που αποφάσισαν κάποιοι να μας κομματιάσουν. Να συντρίψουμε τα σκυλιά της ανομίας και να σκορπίσουμε και το όνομά τους από την Γη του Ελληνικού Φωτός. Να στραφούμε ενάντια στους εχθρούς του Γένους έτσι όπως υπαγόρευσε σοφά ο Ιερός Όρκος της Φιλικής Εταιρίας. Να τρέφουμε μίσος στις καρδιές μας κατά των εχθρών της Πατρίδος για την αποτίναξη του συνεχιζόμενου ζυγού κι όχι λυκοφιλίες και κοτζαμπασισμούς με παραχώρηση έξωθεν κυριαρχίας και έσωθεν ψηφαλακίων.

Να αφαιρέσουμε ω γλυκύτατή μου Πατρίδα από τα μολυσμένα χέρια σφετεριστών την Ιερότατη Ελληνική Σημαία, μπροστάρισσα όλων των εθνικών μας αγώνων και ποτισμένη από το Τίμιο Αίμα Καθαρόαιμων Ηρώων Ελλήνων και κάθε εθνικό μας σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά ταιριάζουν μονάχα σε άξιους απογόνους ελευθερωτών της Πατρίδος που το δικό τους Αίμα, η δική τους τρανή Ελληνίδα Ράτσα στον κύκλο του ιστορικού χρόνου μένει να ολοκληρώσει την κανονική εθνική μας αποκατάσταση και την κανονική τάξη πραγμάτων. Μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων υπέρ της Μεγάλης Ελλάδος και ενάντια στους διεκδικητές Ελληνικής Γης.

Σε αυτή την νομοτελειακή κίνηση της αποκατάστασης της ιστορικής δικαιοσύνης και του απαράγραπτου Ελληνικού Δικαίου ο Εθνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός θα δρέψουν από κοινού τους ωραίους επαναστατικούς καρπούς. Επαναστατικοί καρποί εθνικοί και κοινωνικοί, μονάχα ελληνικοί. Απόλυτα εθνικοκοινωνικοί. Και η απελευθερωτική των Ελλήνων Επανάσταση θα είναι απαλλαγμένη από περιττούς οίκτους, δίχως σκέψεις για παραδόσεις και υποχωρήσεις. Ο Ελληνικός Στρατός θα είναι το κάστρο της Φυλής μας και ο ελληνικός λαός η ατελείωτη δεξαμενή της Ράτσας μας σε μια πορεία που αντί παραδόσεως της Ακριτικής Ελλάδος οδηγεί στην επιστροφή της Πρωτεύουσας Κωνσταντινουπόλεως στην αγκαλιά της Μεγάλης Ελλάδος. Αυτή είναι η γλυκιά Ελλάδα για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό http://www.youtube.com/watch?v=j68kdMsyOVA&feature=related.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: