ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-4-2011 .


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δείξει την αφοσίωσή της στα νεοταξικά αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτό ακριβώς πράττει και στο ζήτημα του φακελώματος των Ελλήνων μέσα από τις επερχόμενες ηλεκτρονικές κάρτες σαν την φοροκάρτα και την Κάρτα του Πολίτη. Βέβαια το ρουφιάνεμα στις πονηρές μέρες που διάγουμε στο σύγχρονο ραγιαδιστάν, στο γνωστό μας ψευτορωμέϊκο, το ονομάζουνε ηλεκτρονική συμμάζεμα για το καλό του πολίτη. Για να αντιμετωπιστούν τάχα τα άλυτα ζητήματα της γραφειοκρατίας, της άδικης κατανομής της φορολογητέας ύλης, της εύκολης και δίκαιης γενικά συναλλαγής με το δημόσιο.


Στην ουσία δημιουργούν κατ’ αρχήν το πρόβλημα, στη συνέχεια και με τη βοήθεια της συστημικής και επομένως ασύλληπτης διαφθοράς το διογκώνουν δίχως να δίνουν τις αυτονόητες λύσεις που χρειάζονται και στη συνέχεια έρχονται να δώσουν τη «λύση» που έχουν παραλάβει ως εντολή από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Γιατί μην μου πείτε ότι αν δεν υπήρχε η σκοπίμως δαιδαλώδης γραφειοκρατία και η διαφθορά θα υπήρχαν ποτέ οι ηλεκτρονικές κάρτες.


Το ζήτημα είναι σοβαρό. Αφορά ολόκληρο τον ελληνικό λαό ανεξαρτήτως ιδιαίτερων πεποιθήσεων. Είναι ζήτημα που ακουμπά τις θρησκευτικές συνειδήσεις των Ελλήνων, ό,τι κι αν πιστεύουν, αφορά τις ατομικές ελευθερίες και φυσικά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ήδη οι Κάρτες του Πολίτη ξεκίνησαν δοκιμαστικά από την Ελληνική Αστυνομία με συνέπειες ακόμη και απόλυσης για όσους αρνούνται την παραλαβή, ενώ έρχονται οι φοροκάρτες όπως λέγεται από τον Μάιο.


Μας λένε πως θα τις πάρουν όσοι θέλουνε. Όμως οι δημοσιογραφικές πηγές που διαδραματίζουν τον συνήθη ρόλο του σπασμένου κυβερνητικού τηλεφώνου, των σκόπιμων δηλαδή διαρροών, λένε ότι ο «ωτακουστής» έρχεται για να μείνει. Δεν διακυβεύεται απλώς και μόνον η διαρκής παρακολούθηση των πολιτών. Υπάρχουν άλλωστε τα κινητά τηλέφωνα, οι κάμερες που έφερε η εξίσου συστημική τρομοκρατία, οι δορυφόροι και άλλα τινά. Το θέμα είναι ότι θέλουν επιπλέον να εκβιάσουνε την υποταγή του λαού στις προσταγές του Νεοταξισμού με τον έλεγχο νου και περιουσιών και ταυτόχρονα να καθυποτάξουν ελευθερία σκέψης και ιδεών.


Μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση για το ζήτημα της φοροκάρτας και της Κάρτας του Πολίτη έγινε προσφάτως στον Αντένα και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο καθηγητής της πληροφορικής οικονομίας κ. Μ. Γιαννακουδάκης. Ο κ. καθηγητής λέγεται πως ήταν προηγούμενα επικριτικός έναντι του προϊόντος που μας φέρνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εξ ου και η συμμετοχή του σχετικού υπουργείου μαζί με το εσωτερικών στο κυβερνητικό σχήμα.


Ο καθηγητής στην συγκεκριμένη εκπομπή ωστόσο εμφανίστηκε καταδεκτικός απέναντι στις ηλεκτρονικές κάρτες, αποδεχόμενος τις αυτονόητες όπως τις ονόμασε διευκολύνσεις στην υπηρεσία του πολίτη. Ένα κράτος ωστόσο που νοιάζεται για ξένες και όχι ημεδαπές έγνοιες. Εν πάση περιπτώσει, όπως ελέχθη στη σχετική κουβέντα, η φοροκάρτα έρχεται για λόγους κρατικού εισπρακτικού συμφέροντος έναντι των εμπόρων. Όσων δεν έχουν γονατίσει ακόμα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.


Ο καθηγητής αναφέρθηκε στην επικαλούμενη επίλυση των προβλημάτων γραφειοκρατίας από τη φοροκάρτα, αλλά και στο υπαρκτό πρόβλημα του άγνωστου περιβάλλοντος και των προθέσεων ως προς την διαχείριση της βάσεως δεδομένων που θα συλλέξει τα στοιχεία του υποψήφιου κατόχου. Τι θα συμβεί μεταξύ του υπουργείου οικονομικών και των τραπεζών που δεν αναλαμβάνουν φυσικά το κόστος της δημιουργίας των καρτών για την ψυχή του παππού τους. Και εδώ προσθέτουμε τι θα γίνει αν τα προσωπικά δεδομένα γίνουν αντικείμενο αγοραπωλησίας από τις τράπεζες και καταλήξουν στα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης;


Συζητήθηκε ακόμη τι πρόκειται να συμβεί από την διαρροή των καταναλωτικών συνηθειών μας. Θα μείνει αυτή η λαίλαπα μονάχα στην εμπορική εκμετάλλευση; Και εδώ προσθέτουμε εμείς θα παραμείνει το κακό μόνο στις διατροφικές επί παραδείγματι συνήθειες για τον κτηνώδη έλεγχο της ανθρώπινης ζωής ή θα επεκταθεί και στον έλεγχο των πολιτικών πεποιθήσεων από τους «αντιρατσιστές» για την διενέργεια εκβιασμού στον λαό, αφού θα ξέρουν οι κρατούντες από το τι τρώμε μέχρι τι εφημερίδα αγοράζουμε; Ο καθηγητής Γιαννακουδάκης είπε ότι υπάρχουν τρόποι προστασίας του πολίτη, όπως οι κρυπτογραφικοί αλγόριθμοι, αλλά δεν αναμένει να χρησιμοποιηθούν, ενώ στο ζήτημα του φακελώματος απήντησε λέγοντας «τι είχαμε, τι χάσαμε». Σε ό,τι αφορά τις Κάρτες του Πολίτη, θα μας λύσουν τάχα τη διαφθορά που φέρανε ταγοί διεφθαρμένοι!


Το σάπιο οικοδόμημα δεν φτιάχνεται, κατεδαφίζεται. Έτσι και το νεοταξικό ψευτορωμέϊκο πρέπει να κατεδαφιστεί από ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς καμωμένο για Έλληνες που δεν πωλούν ούτε Πατρίδα ούτε Πίστη ούτε αξιοπρέπεια ούτε ελευθερία. Ας δούμε το βίντεο της τηλεοπτικής συζήτησης εδώ http://www.youtube.com/watch?v=J5KKi2d0dNE&feature=player_embedded#at=92


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: