ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 4-4-2011 .


Οι σοσιαλιστές ολετήρες της Πατρίδος μας με την συνοδοιπορία και του υπολοίπου καθεστωτικού συρφετού επιδίδονται σε μια επιχείρηση υποβάθμισης της συλλογικής εθνικής μας νοημοσύνης. Έχουν οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό στα πρόθυρα της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδης ανάγκες επιβίωσης όταν η Πατρίδα μας βάλλεται και προσβάλλεται οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά προκειμένου να προβεί σε μια σειρά από ατιμωτικούς συμβιβασμούς.


Δεχόμαστε έναν ακήρυχτο, και επομένως βρώμικο πόλεμο, την στιγμή που οι ελληνικές αξίες και η ενότητα του λαού δέχονται καίρια πλήγματα. Και το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο των δραματικών στιγμών που ζούμε είναι ότι διαχειριστές των τυχών της χώρας, κριτές της πορείας του κράτους και ανθελληνικά συμφέροντα συνωθούνται στην ίδια γραμμή παράταξης όταν ο ελληνικός λαός οφείλει να αντιληφθεί ότι την λύση στα προβλήματά του πρέπει να την βρει μόνος του.


Ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι τα μέτρα σαν το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων στα πολυεθνικά συμφέροντα έπρεπε ούτως ή άλλως να παρθούν και ο υπουργός υγείας Λοβέρδος ομολογεί με τη σειρά του ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει όλη την αλήθεια για τα οικονομικά στοιχεία στον κόσμο. Ο πρωθυπουργός Παπανδρέου στην μάζωξη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών μιλάει για την ανάγκη της συνεισφοράς των τραπεζών στην ανάπτυξη της χώρας, δίχως φυσικά να τολμάει να τις φορολογήσει όταν τους δίνει χρηματοοικονομικές ενισχύσεις που μένουν κλειδωμένες στα θησαυροφυλάκιά τους.


Την ίδια στιγμή η γνωστή μας Standard and Poors υποβάθμιζε την ελληνική οικονομία, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για μια νέα μελλοντική υποβάθμιση, λέγοντας μάλιστα ότι η χώρα μας θα αναγκαστεί να προσφύγει στο μηχανισμό διάσωσης της ευρωζώνης και μετά το 2013. Και οι έτεροι οικονομικοί εκτιμητές της Fitch μας λένε αυτό που ουσιαστικά αναμένουμε, ότι δηλαδή ο μηχανισμός «διάσωσης» της «Ε»Ε αυξάνει τις πιθανότητες χρεοκοπίας των αδύναμων κρατών μελών. Στο μεταξύ έρευνες της KPMG δείχνουν ότι μία στις δέκα επιχειρήσεις θα προβούν το 2011 σε περικοπές μισθών και 4 στις 10 προβλέπουν μηδενικές αυξήσεις.


Τα λιμάνια της χώρας δέχονται την καθημερινή εισβολή των λαθρομεταναστών που μπουκάρουν προκειμένου να φύγουν από την χώρα. Σε μια περίπτωση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εισήλθαν περίπου 400 λαθρομετανάστες από 4 διαφορετικά σημεία για να φύγουν προς Ιταλία με αποτέλεσμα να δοθεί μάχη με τους άντρες και τις γυναίκες του λιμενικού σώματος και του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών ενώ έγιναν και διαρρήξεις σε δύο λεωφορεία που βρισκόντουσαν στην περιοχή. Στο μεταξύ οι αφίξεις 2000 λαθρομεταναστών από τη Βόρειο Αφρική στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα κινητοποιούν την FRONTEX που αποφασίζει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα φύλαξης των συνόρων Ποσειδών για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Η «ελληνική» κυβέρνηση αποδεικνύει την ουσιαστική αδιαφορία της για τους Έλληνες όταν στέλνει στην Κερατέα τα ΜΑΤ να επιτεθούν σε γέροντες, παιδιά και γενικώς αδιακρίτως σε Έλληνες πολίτες που αμύνονται υποστηριζόμενοι και από δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να μην γίνει η περιοχή τους σκουπιδότοπος. Να μην παραδοθεί η πόλη τους στους μεγαλοεργολάβους του καθεστώτος. Η απουσία της κυβέρνησης φαίνεται ακόμη και στην απουσία στοιχειώδους λογικής και κρατικής παρέμβασης όταν το νεοταξικό «Ελληνικό» Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι μηνύει τους 39 οϋκάδες που ανεφώνησαν πατριωτικά συνθήματα στην περσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου ενάντια στους εχθρούς της Πατρίδος χαρακτηρίζοντας αυτά ρατσιστικά! Υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ναυτοδικείο Πειραιά με την υποχρέωση να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας.


Η «ελληνική» κυβέρνηση αποδεικνύει επιπλέον την αδιαφορία της για τους Έλληνες όταν αποφασίζει να κλείσει επτά μεγάλα Κέντρα Στρατιωτικής Εκπαίδευσης για να εξασφαλίσει όπως μας λέει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ! Το πράττει αυτό όταν τα λαμόγια του καθεστώτος σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες και πολιτικά πόστα εξακολουθούν να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Μιλάνε ακόμη για υπολειτουργούντα στρατόπεδα όταν προηγουμένως φροντίζουν να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και την υπογεννητικότητα ένεκα των καθημερινών δυσκολιών όταν οι ίδιοι οι ολετήρες του Συστήματος φροντίζουν να δείχνουν όλο το μίσος και τον φόβο τους για τον Ελληνικό Στρατό.


Παράλληλα οι «συμμαχικές» δυνάμεις ελέγχουν διεξοδικά τα στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας προκειμένου να προσθέσουν νέες βάσεις διευκόλυνσης για τις επιχειρήσεις τους στη Λιβύη. Η δε Τουρκία αναλαμβάνει τον έλεγχο του αεροδρομίου της Βεγγάζης και τον έλεγχο των επιχειρήσεων δεν αναλαμβάνει το νατοϊκό στρατηγείο Λάρισας αλλά το νατοϊκό κέντρο του Μιλάνο. Ο έλεγχος στα νότια της Κρήτης λοιπόν δεν ανήκει στην Ελλάδα όταν τα τουρκικά πολεμικά μπορούν να εισέρχονται νατοϊκά την ώρα που η Ελλάδα εμπλέκεται με οικονομική ζημία, ενώ ο κίνδυνος για την εθνική μας ασφάλεια είναι εξίσου μεγάλος όταν αποδεικνύεται ότι μεταξύ των εξεγερμένων βρίσκονται και μέλη της εξίσου νεοταξικής Αλ Κάιντα.


Μόνον οι ηλίθιοι και οι βολεμένοι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους της ιδιόρρυθμης υποδούλωσης της Πατρίδος μας. Ο σκοπός της επιβαλλόμενης αντίδρασης είναι πολιτικός και κυρίως εθνικός. Να επανέλθει η εθνική μας κυριαρχία και η πολιτική εξουσία σε χέρια ελληνικά απομακρύνοντας τους ξενοκίνητους καθεστωτικούς. Αυτό είναι έργο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και του Ελληνικού λαού.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: