ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 5-4-2011 .


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει περισσέψει η ευαισθησία των δυνάμεων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στην προσφορά της δημοκρατικής αποκατάστασης στις χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής! Μια δωρεά ανθρωπιστικής τάχα διάθεσης και αγάπης από την αναπτυγμένη και δημοκρατική υποτίθεται Δύση που διαθέτει ως πράξη κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι προς «εκδημοκράτιση» χώρες έχουν ατίθασες ηγεσίες, αν και συνεργαζόμενες στο παρελθόν ή ανεκτικές έναντι της Δύσεως, είναι χώρες με αραβικό και επομένως μουσουλμανικό πληθυσμό, έχουν πλούσια ενεργειακά προσόντα όπως και η Ελλάς και δεν έχουν παράδοση φιλίας με χώρες όπως τις ΗΠΑ και το περιούσιο περιβάλλον τους.


Η υπόθεση των δολοφονικών «εκδημοκρατίσεων» προσφέρει επιπλέον αποκαλύψεις και λεηλασίες. Αποκαλύψεις που σχετίζονται τόσο με τον μακροχρόνιο σχεδιασμό των μακάβριων εκτελέσεων που ζούμε στις μέρες μας όσο και με τον σκοτεινό ρόλο κάποιων δήθεν αντιδυτικών απελευθερωτικών και εξτρεμιστικών οργανώσεων τύπου Αλ Κάιντα που τελικά αποδεικνύονται ότι εξυπηρετούν μια χαρά και πρακτορίστικα τις βλέψεις των νεοταξικών αφεντικών τους. Είναι οργανώσεις που μοιάζουν ως προς την πέτσινη αντίδραση και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις με τους διάφορους αντιεξουσιαστές. Παραμένουν ασύλληπτοι γιατί πολύ απλά αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας. Οι δε λεηλασίες γεμίζουν θησαυροφυλάκια, ελέγχουν γεωπολιτικά περάσματα, ενώνουν οικονομίες και γεωγραφίες και φέρνουν πιο κοντά την διαβόητη παγκόσμια διακυβέρνηση της νεοταξικής ολιγαρχίας. Τα δε αναπτυσσόμενα λαθρομεταναστευτικά ρεύματα φουσκώνουν επικίνδυνα νοθεύοντας την πληθυσμιακή σύνθεση του Έθνους σπέρνοντας παράλληλα στην κοινωνία στρατευμένους ταραξίες τάχα αντιδυτικούς.


Για να δούμε λοιπόν τι αποκαλύφτηκε σε μια εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης στην οποία κεντρικό πρόσωπο και καλεσμένος ήταν ένας απόστρατος Αμερικανός στρατηγός. Σε μια εκπομπή από αυτές που δεν έρχονται ποτέ στο φως της επικαιρότητος στους φτωχούς συγγενείς και τους πιστούς συμμάχους για να μην αφυπνιστούν συνειδήσεις και αποκτήσουν τα Έθνη αληθινά λεύτερους λαούς και πολιτικά αναστήματα. Μάθαμε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος στρατηγός είχε επισκεφτεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2001, λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους, το αμερικανικό πεντάγωνο και είχε συνομιλίες με πρώην συναδέλφους του και υφιστάμενούς του. Ένας εν ενεργεία Αμερικανός στρατηγός του είπε ότι οι ΗΠΑ επρόκειτο να πάνε σε πόλεμο ενάντια στο Ιράκ, μολονότι όπως παραδέχτηκε προς τον απόστρατο στρατηγό δεν υπήρξε η παραμικρή απόδειξη για εμπλοκή του Σαντάμ Χουσείν με την Αλ Κάιντα, κομπορρημονώντας κυνικά ότι οι ΗΠΑ έχουν στρατιωτική επάρκεια τέτοια ώστε να ρίχνουν εύκολα κυβερνήσεις.


Ο απόστρατος στρατηγός έκανε και μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη. Είπε πως είδε ένα απόρρητο υπόμνημα του αμερικανικού υπουργείου αμύνης που έλεγε ότι οι ΗΠΑ σκόπευαν να αφανίσουν μέσα σε πέντε χρόνια επτά κράτη. Επτά ενοχλητικά κράτη για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και των νεοταξικών περιούσιων φίλων τους. Και τα κράτη αυτά ήταν το Ιράκ που «απελευθερώσανε» με διαρκείς ακόμη και στις μέρες μας εκατόμβες νεκρών, η Συρία που έχει ζωστεί από τις διαδικτυακά υποκινούμενες διαμαρτυρίες , ο Λίβανος που έχει δοκιμαστεί και δοκιμάζεται από πρακτορίστικες πολιτικές εκτελέσεις και ταραχές, η Λιβύη που έχει δεχτεί ήδη εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο από εξεγερθέντες και ΝΑΤΟ, Σομαλία και Σουδάν που διχοτομούνται εμφυλιοπολεμικώς και Ιράν. Κοινός παρονομαστής όπως επαληθεύει ο απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ τα πετρέλαια http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aL_KxtYZCRw.


Ένα κερασάκι στην τούρτα της παγκόσμιας συνομωσίας σε βάρος των ελευθέρων εθνών αποτελεί η παραδοχή σε ιταλική εφημερίδα ενός Λίβυου τρομοκράτη με βαριές δολοφονικές «περγαμηνές» στην Λιβύη, το Πακιστάν και αλλού που συμμετέχει στην σημερινή «επανάσταση» στη Λιβύη ότι είναι μέλος της Αλ Κάιντα του πρώην (;) συνεργάτη των ΗΠΑ Μπιν Λάντεν που δεν μπορούν να εξαρθρώσουν οι σύγχρονοι νεοταξικοί δορυφόροι. Βρε κάτι συμπτώσεις! Και φυσικά επαληθεύεται ο Καντάφι που έχει πει ότι αν πέσει το καθεστώς του θα πλημμυρίσει η Ευρώπη με λαθρομετανάστες και τρομοκράτες. Η Ιταλία και η νήσος Λαμπεντούζα και η Ελλάς γνωρίζουν ήδη την πλημμυρίδα. Κατά τα λοιπά ο Αμερικανός στρατηγός Πετρέους αστειευόμενος κάλεσε τον επισκέπτη του νέου Κολοσσαίου αμερικανό υπουργό αμύνης Γκέιτς να γευματίσει υπό το ειδυλλιακό φόντο των βομβαρδισμών στη Λιβύη όπως βλέπουμε σ’ αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=t2y3GQX-uOw&feature=player_embedded.


Συμπέρασμα είναι ότι ούτε οι συνεργάσιμες ούτε οι ανεκτικές προς τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό κυβερνήσεις εξασφαλίζουν πραγματική ειρήνη και εθνική ανεξαρτησία παρά μόνον οι Πατριωτικές Δυνάμεις του Εθνικοκοινωνισμού που εξασφαλίζουν ένα ισχυρό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος με πρωταγωνιστικές διαθέσεις αληθούς Δυνάμεως. Η δική μας Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή στην οποία με πάθος πιστεύουμε και διακηρύττουμε. Μια Ελλάδα που θα εκτοπίσει οριστικά την εποφθαλμιούσα και διπρόσωπη Τουρκία που καιροφυλαχτεί να επωφεληθεί από τα γεγονότα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: