ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ – Ο ΑΙΜΑΤΙΝΟΣ ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 12-2-2013.

Τα στοχευμένα χτυπήματα σε βάρος των πυλώνων του ελληνικού έθνους καταδεικνύουν με καθαρό τρόπο τις δολοφονικές διαθέσεις σε βάρος του ελληνισμού. Χαρακτηρίζουν ηγετίσκους που συναλλάσσονται και συνομιλούν με σιωνιστικά αφεντικά και οθωμανικές παλλακίδες.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συνιστούν τον προμαχώνα και τον αιμάτινο βωμό του έθνους μας. Είναι τα ζυμωτήρια του έμπρακτου πατριωτισμού και οι συνεχιστές της παραδοσιακής πολεμικής αρετής που μας συνδέει με το ένδοξο παρελθόν μας. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που βάλλονται πολυεπίπεδα, τόσο στις υποδομές και τον εξοπλισμό τους όσο και στην αρχική βούληση περί μειώσεως της στρατιωτικής θητείας που τώρα μετατρέπεται από τους καταστροφείς πατρίδος και φυλής σε αίτημα καταργήσεως αυτής.

Είναι μια κατάρα που έχει ξεκινήσει από την εγκατάσταση κιόλας της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με την λεγόμενη αποχουντοποίηση, το διωγμό των άξιων Ελλήνων στρατιωτικών που ακολούθησε τον αισχρό και συμπλεγματικό εγκλεισμό των επαναστατών αξιωματικών της 21ης Απριλίου. Ο σκοπός ήταν καταρχήν η κατακρήμνιση του στρατιωτικού πνεύματος και της αποστολής που υπαγορεύει αυτό. Η απάλειψη δηλαδή της προστασίας του εθνικού κράτους, του λαού και πάσης κινδυνεύουσας ή σκλαβωμένης ελληνικής γης.

Και εκεί όμως το ανθελληνικό έργο των γραικύλων πολιτικάντηδων, πιστών θεραπαινίδων και εντολοδόχων του σιωνιστικού νεοταξισμού, δεν είχε ολοκληρωθεί. Το σχέδιο των αθλίων συμπεριλαμβάνει την ολοσχερή διάλυση των ενόπλων δυνάμεων. Δεν τους φτάνει ο έλεγχος της ηγεσίας τους από κομματόσκυλα. Και δεν είναι τυχαία η συμφωνία των υποτιθέμενων αντιθέτων σοσιαλφιλελεύθερων και αριστερών στην εξάλειψη της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

Οι όποιες καθεστωτικές κομματικές διαφωνίες είναι χαλαρές ώστε να μπορέσουν να καμφθούν κατόπιν με νεοταξικές και μνημονιακές εντολές. Θυμόμαστε καθαρά τα λεχθέντα περί μη παραγωγικών στρατιωτικών, προστασίας τάχα της Ελλάδος από τους ψευτοσυμμάχους, αντιρρησιών συνειδήσεως, συγκυριαρχιών, φιλιών και κοινών ελληνοτουρκικών συμβουλίων, νομής πλούτου και γης εν μέσω τουρκικών απειλών.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αποδέχεται καμία λυκοφιλία και καμία ξένη ψευτοφύλαξη. Η εθνική ανεξαρτησία και η επίτευξη του εθνικού συμφέροντος ανήκουν στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος που μετρούν την δική τους παραγωγικότητα σε αίμα. Το εργαστήρι της Φυλής δεν χαλιέται και η προσφορά προς το έθνος δεν είναι ζήτημα επαγγελματικής ενασχόλησης αλλά εθνικής συνειδήσεως και προσηλώσεως στην ύψιστη αποστολή της αυτοκυριαρχίας του ελληνισμού. Στοιχεία που απουσιάζουν παντελώς από τους πολιτικάντηδες του καθεστώτος και των οποίων την ύπαρξη φοβούνται οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης.

Η στρατιωτική θητεία είναι μια κορυφαία στιγμή στην άνδρωση των ελληνοπαίδων και την στελέχωση της ελληνικής κοινωνίας. Τα έργα της ειρήνης δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σταθούν δίχως φρούρηση των αξιών και των συνόρων του εθνικού κράτους. Το ίδιο το κράτος δίχως ισχυρές ένοπλες δυνάμεις είναι ουσιαστικά νεκρό και υπάρχει όσο εξυπηρετεί ξένους σκοπούς, δηλαδή τελεί υπό προθεσμία λήξεως. Τα ελληνικά στρατόπεδα, ο στρατιωτικός εξοπλισμός και η στρατιωτική θητεία για εμάς τους Εθνικιστές δεν μπαίνουν σε κανένα περιοριστικό σχεδιασμό. Συναποτελούν τα φυσικά οχυρά του ελληνικού έθνους. Και τα οχυρά δεν πίπτουν ποτέ.

Ο ελληνικός εθνικισμός θεωρεί την θητεία στις ένοπλες δυνάμεις ως το κορυφαίο σχολείο της φυλής και την οδό επιτεύξεως της εθνικής μας ολοκλήρωσης. Είναι το στάδιο της αυταπαρνήσεως και της αναπτύξεως του συναγωνιστικού πνεύματος, η υποταγή του εγώ στο εμείς. Είναι ακόμη το αίσθημα της Πειθαρχίας και της Τιμής προς τις Εντολές των Γενναίων Ελλήνων που προηγήθηκαν ημών. Η στρατιωτική υπηρεσία στοιχειοθετεί την διαχρονική και φυλετική συνέχεια του έθνους μας και την ανάληψη της σκυτάλης για την ελευθερία και την κατίσχυση, την επέκταση δηλαδή της φυσικής και πολιτιστικής παρουσίας της Ελλάδος στα πραγματικά της όρια.

Η ενεργοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών νοηματοδοτείται δια της στρατιωτικής παρουσίας και δράσεως. Όποιος στρέφεται κατά του Στρατού το κάνει διότι μισεί την Ιδέα του Έθνους, αδιαφορεί για το λαό και δεν διαθέτει κανένα σχέδιο πλην της υπαγωγής του κράτους υπό τη σημαία ξένων συμφερόντων. Ο Εθνικισμός απεχθάνεται κάθε είδους μηδενισμό. Εμείς είμαστε εκφραστές της μεγιστοποιήσεως της εθνικής επιρροής και της αποτροπής πάσης επιβουλής. Αποστολή μας είναι η έπαρση της ελληνικής σημαίας στο ψηλότερο βάθρο και η καλλιέργεια του αισθήματος του νικητή στις καρδιές των Ελλήνων. Η καλλιέργεια του ατσάλινου ηθικού και το ζωντάνεμα των θρύλων του Γένους μας.

Ο Έλληνας είναι ο πολίτης – οπλίτης που δεν νοείται να αφήσει κάτω το όπλο του. Το έχει δίπλα του έτοιμο να αποδιώξει τον υπονομευτή της πατρίδος ενάντια σε βαρβάρους μα και ντόπιους διεφθαρμένους. Ενδύεται τη στολή εξόδου δίχως να αισθάνεται τάχα άσχημα. Επιζητά με πάθος να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του. Δεν κρύβεται αλλά αγωνίζεται να διακριθεί στις ασκήσεις και στις πολεμικές δραστηριότητες δίχως όρια.

Ο Έλληνας Στρατιώτης δεν γνωρίζει τι σημαίνει ωράριο, σκύψιμο μέσης και σκλαβιά. Οι Έλληνες υπηρετούν από της ενηλικιώσεως κιόλας εξαιρουμένων μονάχα των μανάδων και των ανιάτως πασχόντων. Εκτελούν την περισσότερη θητεία στα σύνορα της πατρίδος σχεδιάζοντας να τα κάμουν πιο άνετα από τα σημερινά στενά. Η στρατιωτική θητεία της Μεγάλης Ελλάδος του Λαϊκού Εθνικισμού βγάζει Έλληνες Επαναστάτες κι όχι προσκυνημένους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 





Δεν υπάρχουν σχόλια: