ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΑΘΗΝΑ 21-2-2013.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το κατοχικό καθεστώς των μνημονίων μαζί με τα διεθνή αφεντικά του ασκεί μια επικίνδυνη πόλωση σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος όταν η Ελλάς βάλλεται από παντού. Από την μια πλευρά προχωρά η επιχείρηση εξαθλίωσης των Ελλήνων με το πρόσχημα ενός στρεβλού μα στην πραγματικότητα στοχευμένου προγράμματος που φορολογεί τα παιδιά μας και κατάσχει σπίτια. Και από την άλλη πλευρά διαρρέουν οι εξωφρενικές απαιτήσεις των ΗΠΑ για την κοινή αξιοποίηση της Ελλάδος με την Τουρκία και τους ψευτοσυμμάχους τού αιγαιακού μας πλούτου και την μη ανακήρυξη θαλασσίων ζωνών εντός των χωρικών μας υδάτων.

Ουδείς όμως εκ των καθεστωτικών πολιτικών φορέων ενδιαφέρεται για την άσκηση εθνικής οικονομικής πολιτικής και την αποτελεσματική προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Αυτήν άλλωστε την έχουν ήδη εκχωρήσει με τα μνημόνια, ενώ οι αμερικανικές πιέσεις εξεφράσθησαν στον Τσίπρα πριν ανακοινωθούν στον Σαμαρά. Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Σιωνιστές έχουν πάρει διοικητικές αρμοδιότητες, ψευτομειονότητες έχουν πάρει την άγουσα της αναγνώρισης και οι λαθρομετανάστες έχουν παγιωθεί στα πλευρά της ελληνικής κοινωνίας.

Κι όμως το μεγάλο πρόβλημα για το καθεστώς είναι η άνοδος του Λαϊκού Εθνικισμού και ο φόβος λένε που εμπνέει στους «δημοκρατικούς» πολίτες, στον εαυτό τους δηλαδή και στους πραιτοριανούς τους, η στρατιωτική πειθαρχία που ακολουθεί ο Έλληνας Εθνικιστής. Όλοι αυτοί που εξακολουθούν να καλοτρώνε την ώρα που πουλάνε στους εχθρούς μας την πατρίδα στηρίζουν το βίο και την πολιτεία τους στην ηθική χαλαρότητα και την εξάλειψη του πατριωτικού καθήκοντος. Προτάσσουν την ασέβεια στους προγόνους και την έκλυτη ζωή του εφήμερου και δίχως προορισμό και ταυτότητα κοσμοπολίτη. Και ακόμη την σκόπιμη στήριξη στις ξένες πλάτες, το σκορποχώρι του ατομικισμού και τη νόθευση της εθνικής μας κοινότητος.

Τους τρομάζει λοιπόν η παράταξη των Ελλήνων Εθνικιστών πέριξ των αξιών της Φυλής μας και των εθνικών στρατηγικών στοχεύσεων του Ελληνισμού. Εμάς πάλι μας εμπνέει αυτός ο φόβος του συστήματος που θα φροντίσουμε να τον ενισχύσουμε. Οδηγός και εμπνευστής μας είναι το αίσθημα της ελληνικότητας που πρέπει να διατηρηθεί, τόσο στο έθνος όσο και στην κοινωνία, στις πρώτες γραμμές του αγώνα και ενισχυμένη. Η Ελλάς οφείλει να παράγει διαρκώς δική της πολιτική σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Οι Ιδέες που θα κατευθύνουν αυτήν την χωριστή και ανεξάρτητη πορεία πρέπει να είναι ατόφιες ελληνικές. Μήτε αμερικανικές μήτε γερμανικές μήτε οτιδήποτε άλλο. Προσωπικότητες που μας καθοδηγούν έχουμε υπεραρκετές. Από τον Ηρόδοτο και τον Ισοκράτη έως τον Λεωνίδα και τον Μεγαλέξανδρο. Και από τον Κολοκοτρώνη μέχρι τον Μεταξά και μέχρι τις μέρες μας δεν μας λείψανε ποτέ οι Ανδρείοι της Ελληνικής Φυλής. Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε μπροστά στις συφιλιδικές προκλήσεις του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και του νεοοθωμανισμού, δεν νοείται χαλάρωση και υποταγή, αλλά στρατιωτική πειθαρχία και εθνική αντεπίθεση κατά νενέκων και βαρβάρων.

Ο Στρατιώτης πάει στον πόλεμο μονάχα για να νικήσει και ποτέ για να χάσει. Δεν αγνοεί βέβαια το ενδεχόμενο των απωλειών ή της προσωρινής ήττας. Όμως την ήττα αυτή δεν θα την αποδεχτεί ποτέ ως μόνιμη. Η μονιμοποίηση της άθλιας ηττοπάθειας είναι το καθεστωτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα που ήδη ζούμε. Όμως για τον Έλληνα Εθνικιστή η ανάπτυξη της πατρίδος και η κοινωνική συνοχή είναι το προστάδιο για την ενδυνάμωση του Έθνους. Η προετοιμασία του στρατού πριν από τη μάχη ώστε να εμφανιστεί με δυνατά τα όπλα του.

Από την μια πλευρά έχουμε την ειρηνική πολιτική μάχη της εθνικής αξιοπρέπειας και της παραγωγικής αυτάρκειας σε αυστηρά εθνικό και κοινωνικό πλαίσιο. Είναι η αποφασιστικότητα της ελληνικής κοινωνίας να αναπτύξει τις δικές της ικανότητες σε συνδυασμό με τα φυσικά χαρίσματα τής γης της, προασπίζοντας την κοινωνική γαλήνη από ελληνόφωνα παράσιτα του νεοταξισμού. Και από την άλλη πλευρά είναι η εθνική συλλογική απόφαση της ίδιας κοινωνίας να προασπίσει την εδαφική της ακεραιότητα από τον ξένο μισελληνικό παράγοντα είτε πρόκειται για οικονομικούς εισβολείς είτε για πράκτορες των γειτονικών προσωρινών μας γειτόνων είτε για λαθρομετανάστες είτε για ψευτοαναθρωπιστές μασκαράδες της ημεδαπής και της Εσπερίας.

Ο Έλληνας Εθνικιστής λοιπόν είναι Στρατιώτης του Ελληνικού Έθνους και οφείλει πάντα να συμπεριφέρεται με πειθαρχία στους σκοπούς του Κινήματος και του Ελληνισμού. Πρώτα από όλα ο Εθνικισμός δεν απηχεί κομματικό συμφέρον ούτε ανέχεται έτερα κομματικά συμφέροντα. Ανήκει σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό που πιστεύει σε Πατρίδα και Θεό κι όχι σε παγκόσμιες κυβερνήσεις και ψευτοθεούς. Οι δε βουλήσεις του είναι Εντολές που δίδονται από τις γενιές των Ελλήνων που προηγήθηκαν και από το εθνικό συμφέρον που επιτάσσουν από κοινού πως η Ελλάς είναι προορισμένη να γεννάει πολιτισμούς και να κατατροπώνει τους αλαζόνες που επιβουλεύονται την αποστολή και την ελευθερία της.

Κατά συνέπεια για το Ελληνικό Έθνος δεν υπάρχει άλλη έννοια πλην του Δικαίου και της Νίκης. Η δε ύπαρξη του Έθνους ως αδιάβλητη οντότητα είναι χρέος και προϋπόθεση της ελληνικής λαϊκής κυριαρχίας. Επομένως η πειθαρχία είναι η προσήλωση του Έλληνα Εθνικιστή στο στόχο της Μεγάλης Ελλάδος των Ελεύθερων και Κυρίαρχων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
         


1 σχόλιο:

ΕΛ. ΙΩΑΝ . ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ !!!
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΡΙΟΤΕΣ !¨ ΛΑ.Ο.Σ¨ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ !!! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΕΙΑ !!!
Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΩΜΑΤΩΝ !!! ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!! ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ !!!
ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ !!!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ !!!

ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΟΣΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΧΩΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΗΓΕΤΗ;;; !!!

ΑΛΛΑ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΛΟΙ : ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !!!

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ 12 000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!!

ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4.5ΟΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΟΣΜΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΤΩΝ ΦΟΒΟ! ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!

ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΚΑ ΣΧΕΔΙΑ –ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ !!!ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΕΙ !!!
ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΩ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Πέτρος Χασάπης :
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ :
Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος;
ΚΑΙ ΚΛΙΝΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ (Ενδιαφέρει τελικά κανέναν σ’ αυτόν το τόπο το άρθρο 120;;;)
http://olympia.gr/2012/11/06/%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-120-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1/
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ @@ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ !!!
ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΟ /ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ 72 % ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΥ !!!
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ (ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ) ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 74 –
(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;; ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ )!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ !!!
ΥΣ Αν ακούσης πουθενά να μοιράζουν όπλα στείλε μου ένα μήνυμα !!!