ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 27-2-2013.

Από το ένα άκρο της χώρας έως το άλλο ακούγεται η κοινή άποψη πως το κατοχικό ψευτορωμέϊκο που αυτοαποκαλείται κράτος πρέπει να ξεριζωθεί από τα θεμέλια. Τα επίπλαστα διαχωριστικά τείχη που απλώθηκαν ανάμεσα στον ελληνικό λαό με το πρόσχημα των ιδεολογιών καταρρέουν με πάταγο. Όλοι βλέπουν πλέον καθαρά ότι οι επαγγελματίες πολιτικοί υπάλληλοι του νεοταξισμού συμφωνούν μεταξύ τους στην υποταγή του έθνους μας ακόμη κι όταν διαφωνούν εντελώς προσχηματικά.

Σίγουρα αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι η διαιώνιση του αίσχους της αστικής δημοκρατίας που μετασχηματίζεται και επανεκλέγει τον εαυτό της όταν οι Έλληνες δολοφονούνται και η Ελλάς κονταίνει. Και για να τα λέμε απλά και ωμά τα πράματα, επομένως και ειλικρινά, δολοφονία είναι η αφαίρεση ζωής και Τιμής από λαθρομετανάστες, από τοκογλύφους, από φορομπήχτες πολιτικάντηδες, από κλέφτες και προδότες ταγούς, από ψευτοευρώπη, ψευτοπεριούσιους παγκοσμιοποιητές και γειτονικούς βαρβάρους. Από όλα τα σιχάματα που εγκαταβιούν εντός και εκτός συνόρων κλέβοντας γη και ψυχή ελληνική.

Η δύναμη ή η αδυναμία ενός έθνους βρίσκεται στο εσωτερικό μέτωπο που έχει συγκροτήσει ο λαός του. Στο βαθμό της ενότητος και της αυτοκυριαρχίας του, αν μπορεί δηλαδή να ελέγξει τις αποφάσεις του και να τις υλοποιήσει μονάχο του. Αυτός λοιπόν που έχει τη δύναμη να συμμαζέψει την αυλή του, να εξουδετερώσει τα μιάσματα που θρέφει δίπλα του και να πάρει στα δικά του χέρια τις τύχες του με πυγμή και όρεξη διάκρισης, αυτός και μόνον θα ζήσει.

Οι αδύναμοι και οι λαοί δίχως ψυχή δεν χρειάζονται. Αλλά ο ελληνικός λαός έχει και ψυχή και πυγμή. Δεν συναλλάσσεται με το χρεοκοπημένο ψευτορωμέϊκο για να τακτοποιήσει τα ψεύτικα χρέη του. Δεν ψάχνει ανάμεσα στους σάπιους και τους πηλιογούσηδες ποιος φοράει καλύτερο κυβερνητικό κουστούμι. Δεν κοιτάζει ποιος μιλάει με τον Αμερικάνο, ποιος με τον Γερμανό και ποιος με τον οποιοδήποτε άλλο νεοβάρβαρο. Ο Έλληνας δεν θέλει πολυφυλετική κοινωνία αντιρατσιστική και παγκοσμιοποιημένο αχταρμά αθεΐας και τυραννίας για κράτος. Και φυσικά δεν χαρίζει γη σε Τούρκους αλλά παίρνει πίσω από δαύτους την σκλαβωμένη ελληνική γη.

Όση περισσότερη δυστυχία βλέπω δίπλα μου τόσο περισσότερη οργή νιώθω για τους βρώμικους πολιτικάντηδες και τόση περισσότερη αγάπη νιώθω για τον λαό μου. Όσο πιο πολύ με χτυπάει ο αγέρας της θλίψης στο πρόσωπο τόσο πιο πολύ ζητώ την αγκαλιά της φυλής που με ανέστησε. Καμιά φορά ο πόνος που υφιστάμεθα λειτουργεί όπως το ψυχρό νερό που μας λούζει και η αδυναμία μιας στιγμής γίνεται η αφετηρία μιας δύναμης που έρχεται σαν χείμαρρος ορμητικός να σαρώσει κάθε ασχήμια και κακία.

Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο βρισκόμαστε σήμερα. Διότι δεν είναι ντροπή να πέφτεις κάτω όταν συναντάς εμπόδια. Ντροπή είναι να πέφτεις μόνος σου επάνω στα εμπόδια ή να τα συναντάς, να πέφτεις και να μη σηκώνεσαι έχοντας συνηθίσει το σύρσιμο και την υποταγή. Ντροπή δεν είναι να σου ξεφεύγει κάποιο δάκρυ αλλά να πνίγεις σ’ αυτό την οργή πριν καν αυτή γεννηθεί. Να μοιράζεσαι σε κομματικά μαντριά και να υπηρετείς τους δολοφόνους και διχαστές σου γιατί δεν έχεις σχέδιο δημιουργίας και δικό σου προσανατολισμό αλλά περίσσευμα ηλιθιότητας και ραγιαδισμού.

Η τεράστια άνοδος του Λαϊκού Εθνικισμού τρομάζει ισόβαθμα τους γραικύλους πολιτικάντηδες και τους παγκόσμιους τυράννους διότι ανακαλύπτουν στην αναγέννηση  του Ελληνικού Έθνους το δικό τους τέλος. Αυτό που γεννιέται είναι ο σχηματισμός μιας μεγάλης στρατιάς αποφασισμένων Ελλήνων για την ανασύσταση ενός αληθινού εθνικού και λαϊκού κράτους, κυρίαρχου και αδιάσπαστου.

Αυτό που έρχεται είναι ο σχηματισμός μιας Πολιτείας που δεν θα αντιπολιτεύεται προσποιητά τον εαυτό της αλλά θα βγάζει τους ηγήτορες από τα σπλάχνα της και τις γνώμες των πεπραγμένων της ως ένα Σώμα Εθνικό και Κοινωνικό. Με έργο και πρόνοιες για τους ανθρώπους της και εκστρατείες εθνικής και πολιτισμικής υπεροχής για τα εδάφη της. Είναι ο θρίαμβος της ελληνικής συλλογικότητας και της ηγετικής προσωπικότητας, της ιδέας και του πνεύματος επάνω στην νεοταξική εξαχρείωση και σήψη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο θεματοφύλακας των εθνικών μας παραδόσεων και της κοινωνικής μας συνοχής. Υπερασπιστής της Φυλής και της Υπεροχής του Ελληνισμού. Τα τείχη της πατρίδος μας από το λυκαυγές της ιστορίας ανοίγουν για να υποδεχτούν τρόπαια και όχι για να υποδεχτούν μιζέρια, κατακτητές και ξένες διοικήσεις. Σε τούτο εδώ τον τόπο οι Άριστοι τσακίζουν τους άθλιους και οι Ήρωες βαδίζουν επάνω στα κορμιά των βαρβάρων που παύουν να αντικρίζουν το φως του ήλιου.

Το Έθνος λοιπόν συντρίβει τα τείχη του διχασμού που το κρατούν αλυσοδεμένο. Αυτά τα τείχη είναι και πάλι έτοιμα να υποδεχτούν Έλληνες Νικητές και τρόπαια ελληνικά. Δεν υπάρχει χώρος για δούρειους ίππους αλλά για μακεδονικές σάρισες. Τότε στα χέρια του Μεγαλέξανδρου σάρωσαν τους Μήδους αφού πριν είχαν σαρώσει τη μιζέρια και την εθελοδουλία. Τώρα ο ελληνικός λαός γίνεται μια αγκαλιά, ξεκαθαρίζει τη Φυλή του από μολέματα και ξένους ρύπους, καρπίζει τη γη του. Φτιάχνει καινούργια πολιτισμική ομορφιά και μεγαλώνει λεύτερη πατρίδα ελληνική και εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

   


Δεν υπάρχουν σχόλια: