ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



ΑΘΗΝΑ 15-2-2013.

Το παλαιό κράτος είναι ακατάστατο, βρώμικο και δεν είναι καθόλου ελληνικό. Δεν υπηρετεί μήτε το εθνικό συμφέρον μήτε τον ελληνικό λαό. Κονταίνει την πατρίδα και ξεσπιτώνει τον Έλληνα οδηγώντας τον στο θάνατο σκόπιμα, με πρόσχημα λογιστικούς αριθμούς. Όμως το μείζον για τον Ελληνισμό δεν αποτελεί το στενοκέφαλο και προδοτικό ψευτορωμέϊκο που λειτουργεί ως ραγιάς τεχνοκράτης της παγκοσμιοποίησης, αλλά η Ελληνική Φυλή που αποτελεί την Μητέρα Τροφό όλων των Ελλήνων και τον εντολέα για την ισοβιότητα του Γένους.

Η Φυλή μας είναι ένα τεράστιο οργανικό σύνολο που το απαρτίζουν από κοινού οι θυσίες των προγόνων και η διατήρηση της ελληνικότητας ως κληρονομιά προς τις νεότερες γενιές Ελλήνων. Διαμορφώνεται από την καθαρότητα της εθνικής ταυτότητας και την προστασία της κοινωνικής δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών του εθνικού λαϊκού κράτους.

Έθνος και Άνθρωπος, αυτή είναι μια πραγματικά άξια Πολιτεία που οφείλουμε να οικοδομήσουμε ως Έλληνες και Εθνικιστές στη θέση του σημερινού ανθελληνικού και μισάνθρωπου εκτρώματος. Αυτό που απαιτείται σήμερα, αμέσως μετά την πτώση του εκτρώματος, είναι η σύναψη ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου Αίματος και Τιμής. Η οικοδόμηση μιας Νέας Πολιτείας που θα δουλέψει με όρεξη για την αληθινή ανάπτυξη του Ελληνισμού.

Η Νέα Εθνικοκοινωνική Πολιτεία θα επενδύσει στον δικό της λαό, στους Έλληνες και τα παιδιά του. Ο οικογενειακός προγραμματισμός και η εργασιακή επάρκεια είναι μείζονες πυλώνες του στρατηγικού μας σχεδιασμού. Θέλουμε πολλά ελληνόπουλα και μέγιστη ελληνική παραγωγικότητα. Η αντιστροφή στους τομείς αυτούς σε σχέση με τα τωρινά ισχύοντα είναι απόφαση ειλημμένη.

Θα δώσουμε κίνητρα και όχι φόρους στο μέλλον και την αυτάρκεια της ελληνικής φυλής. Κρατική συνδρομή στην γέννα, στη βρεφονηπιακή φροντίδα, στην εκπαίδευση. Η δε Ελληνίδα μάνα θα λάβει από το κράτος ισόβια επιδότηση για την φροντίδα του σπιτιού και του παιδιού.

Και στην απασχόληση θα επιδοτηθούν η πρόσληψη Ελλήνων και η δημιουργία ελληνικών επιχειρήσεων. Και όποιος ξένος έρθει θα προσλαμβάνει αποκλειστικά Έλληνες αποδίδοντας φόρο μέσω διακρατικών συμβάσεων. Στόχος είναι η απόλυτη εφαρμογή της εντολής Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη.

Η Εθνικιστική Οικονομία είναι συνώνυμη της Εθνικής Εργατικής και Παραγωγικής Τάξεως. Η γη και η θάλασσα θα μας δώσουν τους κατάλληλους πόρους μαζί με τα κλεμμένα των πολιτικάντηδων.

Η προστασία του κοινωνικού μας ιστού είναι μια παράλληλη διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσει επίσης σε πρώτο χρόνο. Οι πολίτες που θα γίνουν ραχοκοκαλιά και οπλίτες της Φυλής μας μα και γεννήτορες των νεότερων Ελλήνων είναι μονάχα εκείνοι που τεκμαίρουν την ελληνικότητα με βάση το Δίκαιο του Αίματος. Είναι το γνωστό όμαιμο και ομόφυλο του Ηροδότου.

Ο Έλληνας της Εθνικιστικής Πολιτείας θα επανδρώσει την κοινωνία σε όλο της το φάσμα με γνώμονα την εθνοφυλετική καθαρότητα. Στην εξουσία, στην εκπαίδευση, στη δημόσια διοίκηση, παντού. Στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις οι ξένες παρεμβάσεις και είσοδοι θα ακυρωθούν αυτοστιγμεί. Ο ρόλος τους είναι η καταστολή της εγκληματικότητας και πάσης ξένης εισδοχής. Η εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και το μεγάλωμα της πατρίδος μέσα από την συντριβή των επιβουλών, εντός και εκτός συνόρων.

Το Έθνος τίθεται στην σκέπη της Νέας Ελλάδος με Μητέρα των Ελλήνων την Ορθοδοξία. Ουδείς ετερόδοξος θα ενοχληθεί αν δεν ενοχλεί, δεδομένης της ανεξιθρησκίας. Όποιος όμως αμφισβητήσει την κυρίαρχη θέση της Πίστης μας και προβεί σε βεβήλωση αυτής θα αντιμετωπίζεται ως εχθρός της Ελλάδος. Ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις και σφραγίσματα για τον αντίχριστο έλεγχο του Έλληνα και την προσβολή της προσωπικότητας απαγορεύονται και επιστρέφονται στον μισάνθρωπο εμποράκο των εθνών.

Πας μιμητισμός και εκβαρβαρισμός αποτελεί διαστρέβλωση των ελληνικών ηθών και εμπόδιο στην αποστολή του Γένους μας. Γι’ αυτό και απορρίπτεται καθ’ ολοκληρία. Το Ελληνικό Ήθος οριοθετείται από την εντιμότητα και την αυτοφυή δημιουργικότητα της Φυλής μας. Η εθελούσια προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο επιτυγχάνεται θεσμικά μέσα από την Εθνική Παιδεία και τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό που θα πάρουν τη θέση τής ασχήμιας με τη δική τους ωραιότητα στις τέχνες, στα γράμματα και τις επιστήμες. Ομοίως στα μνημεία και την κτηριακή ανάπλαση ενός αληθούς ελληνικού κράτους.

Πάσα ματαιοδοξία, πάσα διαφθορά, χρηματισμός, κακογουστιά και κακοπλασία θα συντριφτούν. Αρκετά γεμίσαμε από φραγκολεβαντίνους και γιουσουφάκια και λάτρεις της ηδονής του παγκοσμιοποιημένου θιάσου. Αυτοί θα είναι πάντως πιο τυχεροί. Γιατί για τους ευρισκόμενους ως ενόχους εσχάτης προδοσίας, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, βιασμό και εμπόριο του θανάτου η θανατική ποινή είναι εκείνη που τους περιμένει.

Η Νέα Εθνικιστική Πολιτεία καταγράφει ρητά και κατηγορηματικά πως η Ελλάς έχει δικαίωμα και κυρίως ιερή της υποχρέωση να επιτύχει την εθνική της ολοκλήρωση είτε πολιτικά είτε στρατιωτικά είτε από κοινού. Όσοι πολιτικάντηδες αρνούνται ελληνικό έδαφος, λεύτερο ή σκλαβωμένο, θα τύχουν της ποινής του προδότη. Η Ελλάς αναγνωρίζει ως ελληνικά εδάφη και απαιτεί την επιστροφή των Β. Ηπείρου, Β. Μακεδονίας ( εντός Σκοπίων ), Α. Ρωμυλίας, Α. Θράκης, Ίμβρου, Τενέδου, Κύπρου, Ιωνίας και Πόντου.

Η Αναγεννημένη Νέα Πολιτεία του Ελληνικού Εθνικισμού είναι η Μεγάλη Ελλάς του Αίματος, της Τιμής, του Ήθους και του Δικαίου. Είναι η Φυσική Ελλάς. Και η φύση δεν ανακόπτεται, προελαύνει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

   






Δεν υπάρχουν σχόλια: