ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΥΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



ΑΘΗΝΑ 7-2-2013.

Η πατρίδα μας σήμερα δεν ανήκει στους Έλληνες. Το ψευτορωμέϊκο λειτουργεί για λογαριασμό των τοκογλύφων, των λαθρομεταναστών, των απάτριδων και των άθεων. Η Ελλάς έχει αφεθεί στα χέρια συμφεροντολόγων και προσκυνημένων, αυτών που έχουν εκπαιδεύσει τα σωματικά και πολιτικά τους «προσόντα» έξω από την ελληνική φύση. Κύρια προσόντα τους είναι η αφωνία και το σκύψιμο κάθε είδους και στιγμής. Ανεμοδούρες που τους φυσάει ο βρώμικος αγέρας του χρήματος και ο αυτοσκοπός της εξουσίας είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Υπάκουοι μέτοχοι της παγκοσμιοποίησης.

Ο δικός μας Έλληνας του αντισυμβατικού και βαθιά ελληνικού εθνικισμού μας έχει φωνή ατόφια δική του. Πηγάζει από τα σωθικά της φυλετικής ψυχής και βγάζει πύρινο λόγο για την Ελλάδα. Ξυπνάει πάντα συνειδήσεις εθνικές και λαϊκές, ξεκινώντας από τον ίδιο τον εαυτό του. Γίνεται ύδωρ θεϊκό και δροσερό που προσφέρει νάματα και σκοπούς ιερούς που πρέπει να γίνουν πράξη. Είναι ο ίδιος ο Γνήσιος Έλληνας Ατσάλινος στην πράξη στον ίδιο βαθμό που είναι Πύρινος στο λόγο. Ένα ηφαίστειο που δεν αφήνει στο πέρασμα του όρθια καμία σάπια ύπαρξη. Και ένα θωρακοφόρο που φέρνει μαζί του τον πολιτισμό μιας ισχυρής εθνικής κοινότητος.

Αντιθέτως βλέπουμε στην κατειλημμένη πολιτεία «μας» τα διορισμένα ελληνόφωνα ανθρωπάκια, προδότες τελειωμένους, να στήνουν μηχανισμούς παρακολουθήσεως της εθνικιστικής «βίας», να πουλάνε νησάκια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αμυντικές υποδομές δηλαδή, να σιτίζουν τους λαθρομετανάστες πλουσιοπάροχα στους κοιτώνες όταν οι Έλληνες δολοφονούνται και ελληνόπουλα κινδυνεύουν από την πείνα.

Λεφτά λοιπόν υπάρχουν και τα δάνεια έρχονται, ξένα κι αυτά σαν τους εξουσιαστές της πατρίδος μας. Έρχονται όλα τούτα για να βαθύνει η υποθήκευση της γαλέρας και των ραγιάδων. Ο στρατός στραγγίζεται από καύσιμα και ο πλούτος των Ελλήνων βρίσκεται στα σεντούκια ανθρώπων που είναι εντελώς ανέστιοι εθνικά και διαβρωμένοι ηθικά. Οι κλειδοκράτορες του σιωνιστικού νεοταξισμού έχουν φροντίσει να γεμίσουν τον τόπο των ηρώων και των αγίων με δειλούς, εκφυλισμένους τύπους σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Στους θεσμούς της πολιτείας βασιλεύει ο ανθελληνισμός που και η λαλιά και η ψυχή του είναι μισοκακόμοιρα, ξένα κατά τον τύπο και την ουσία.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δομεί τον τύπο του Τέλειου Έλληνα. Στηρίζεται στον Έλληνα που χειρίζεται το ίδιο καλά την πένα και το ξίφος. Είναι εκείνος που χαρίζει λογισμούς και έργα στην κοινωνία που τον γέννησε ώστε να βαστήξει τη μοναδική της φυσιογνωμία, να αναπτύξει τα δικά της χαρίσματα, να γίνει ένα σώμα με τη φυλή, να πετύχει την πρόοδο του έθνους που επιδιώκει να ακτινοβολήσει με φώτα ολότελα δικά του. Διότι για τον δικό μας Έλληνα που έχει βγει από πνευματική και σωματική μήτρα ίδια με των προγόνων μας πρόοδος νοείται η εξέλιξη του ελληνισμού μας και η ευημερία που είναι δημιούργημα ελληνικής εμπνεύσεως. Μια ατελείωτη δίψα για νίκη, μια φλόγα για ελληνική ισχύ που θα έχουν την οσμή ιδρώτα και αίμα ελληνικού.

Ο δικός μας Έλληνας δεν κάθεται σε μια γωνιά ήσυχος και δεν περιμένει κανέναν να εργαστεί ή να πολεμήσει για κείνον. Δεν περιμένει ξένες σωτηρίες και ανάσες. Δεν δέχεται άλλον και πιότερο ακόμη τον εχθρό μα και τον «φίλο» ακόμη ως καλύτερο των δικών του ανθρώπων.

Μαθαίνει από την αρχή του βίου του, από μαθητούδι ακόμη πως η πατρίδα και ο λαός μας δεν έχουν άλλον φίλο καρδιακό και μπιστικό έξω από τον Έλληνα που πιστεύει στο Θεό και την Ελλάδα. Ξέρει πως πρέπει να σκύψει επάνω από τη γη του για να φάει γλυκό ψωμί. Τα γράμματα τα ελληνικά που διδάσκεται δεν είναι απλά ίχνη μελανιού επάνω σε ένα χαρτί αλλά αιμάτινο θυσιαστικό ποτάμι και φιλοσοφική στάση ζωής για ελευθερία εθνική και πνευματική.

Είναι η ανάγκη και το χρέος που έχει ο Έλληνας να είναι πρώτος σε όλα. Χρέος ισόβιο, πάντα επιβλητικό που δεν του αφήνει λεπτό ησυχίας και αναπαμού. Ο Τέλειος Έλληνας βρίσκεται διαρκώς στο σταυροδρόμι της ζωής ανήσυχος, δουλευτής και εξερευνητής μαζί να ανοίγει νέους δρόμους.

Το κάστρο της φυλής το ζηλεύουν διαχρονικά πολλοί και τα τείχη θέλουν διαρκώς φροντίδα. Η ζωή του λαού και τα παιδιά μας δεν είναι αναλώσιμες μονάδες αλλά η ίδια η ένσαρκη Ελλάδα. Σωτήρες δεν γυρεύει αυτός ο ελληνόψυχος και ελληνοαίματος Έλληνας. Έχει το Θεό του και σιμά τον Εργάτη και τον Στρατό του. Και φίλος έξω από τα σύνορά μας είναι μονάχα εκείνος που δέχεται το βλέμμα και το σπαθί και τον πολιτισμό μας ως αξεπέραστα. Ο δε εχθρός δεν πατεί σε γη ελληνική γιατί προορισμός του είναι να σταλεί κάτω από τη γη.

Δεσμά δεν βάζουμε και τη γη μας τη μεγαλώνουμε. Χωράφι και σχολείο και στρατώνας είναι στάδια που βασιλεύει πύρινος λόγος από Έλληνα που χειρίζεται επάξια το ατσάλι. Εξουσία, διδαχή και κοινωνία και φυσιολογικές τάξεις πραγμάτων θα πάρουν νόημα από την Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού. Τότε θα έρθει πνοή ελευθερίας και θα γαληνεύσει το σύμπαν ολάκερο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: