ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ



ΑΘΗΝΑ 9-2-2013.

Η Ελλάς βαδίζει στο δρόμο του μαρτυρίου εν μέσω προκλήσεων και συνεδρίων που εκπέμπουν μισελληνισμό και ραγιαδισμό. Εμπνευστής όπως πάντα είναι ο αιώνιος έμπορος των εθνών και ενεργούμενα εχθρικά λυκόρνεα, τοκογλύφοι και οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος. Νενέκοι, παγκοσμιοποιητές και βάρβαροι που όλοι τους μαζί θέλουν εθνική σάρκα και λαϊκή ψυχή. Και έτσι ονομάζουν τον μισελληνισμό αντιρατσισμό και τον ραγιαδισμό οικονομική «σωτηρία» και ειρηνική συμβίωση.

Ακούμε τους λογιστές της ανθρωπότητος να αντισταθμίζουν το στημένο χρέος με εθνική γη και τον γεωφυσικό μας πλούτο, βλέπουμε τους προσωρινούς μας γείτονες να ανάβουν πολεμικές εστίες και τους τοκογλύφους να μας λένε πληρώστε κι ας πεθαίνετε από ένα δήθεν λαθεμένο οικονομικό πρόγραμμα.

Θέλουν να μας βάλουν οι ψευτοσύμμαχοι σε εσωτερικό καυγά. Στο μεταξύ τρομοκρατία και λαθρομετανάστευση καλά βαστούν. Την ίδια στιγμή κάποιοι σχεδιάζουν μια ανώμαλη πολιτική αλλαγή. «Δεν τα πάνε, λέει η αλεπού της δημοσιογραφίας Γ. Τράγκας, καλά οι πολιτικοί μας με Αμερική και Γερμανία. Κάτι μεγάλο περιμένει».

Εγώ πάντως λέω πως οι πολιτικάντηδες είναι ούτως ή άλλως αναλώσιμοι για τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Τις τελευταίες τους αποστολές εκτελούν. Οι Αμερικανοί θέλουν τον πλήρη έλεγχο της γεωστρατηγικής θέσεως που κατέχει η Ελλάς. Η Ρωσία το ίδιο. Και η Γερμανία βλέπει το αυτονόητο, την βύθιση της Ελλάδος από το επιδιωκόμενο κι όχι λαθεμένο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων. Όλοι μαζί λοιπόν θέλουν να κατάσχουν την πατρίδα μας για να τη «σώσουν».

Το σκηνικό αυτό δεν βγάζει σε ειρηνικές λύσεις. Οδηγεί σε πόλεμο και σε παγκόσμια διακυβέρνηση ως δήθεν λύση ειρηνεύσεως. Τα διαφορετικά συμφέροντα, που κι αυτά όργανα αναλώσιμα του παγκόσμιου νεοταξισμού είναι, δεν πρόκειται να γεφυρωθούν. Δεν γίνεται σε έναν θρόνο να κάτσουν πολλοί βασιλείς. Οι λεγόμενοι βασιλείς της ανομίας και των πιστώσεων φυσικά, περί αυτών ο λόγος.

Κανέναν όμως δεν βολεύει η άνοδος του Λαϊκού Εθνικισμού και η ισχυροποίηση του Ελληνικού Στρατού. Διότι Ελληνικός Εθνικισμός σημαίνει αναστημένη και διεκδικητική Ελλάς με λεύτερους και ενωμένους Έλληνες. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως τον ΣΥΡΙΖΑ και το παρακράτος δεν τους θέλουν μπροστάρηδες στην πατρίδα μας, κυβερνήτες κανονικούς αλλά ανατροπείς ψευτοεπαναστάτες, δούρειος ίππος κανονικός σε βάρος του Ελληνικού Έθνους με μπόλικη πασοκική βοήθεια.

Ακούσαμε τον εκπρόσωπο της ψευτοευρώπης για τα μνημόνια Ράιχενμπαχ να απορρίπτει πάσα αναδιαπραγμάτευση και αλλαγή του προγράμματος, την αλλαγή του «λάθους» από ένα «σωστό», λέγοντας πως αφού η Ελλάδα ξεπέρασε τη δυσκολότερη φάση του συγκεκριμένου προγράμματος δεν κρίνει σκόπιμο να ανοίξει αυτή η συζήτηση!

Αυτά είπε επισκεπτόμενος τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης για να εποπτεύσει το ξεπούλημα υδάτων, λιμανιού και τουριστικών υποδομών στον ελληνικό Βορρά. Ξεπέρασμα δυσκολιών προφανώς συνιστούν για τον γκαουλάιτερ της τρόικα το κατασχετήριο σπιτιού που επέδωσε μια τράπεζα στο κρεβάτι του πόνου σε έναν ετοιμοθάνατο συμπατριώτη μας από την Έδεσσα και μια αυτοκτονία ενός 40χρονου λίγα μέτρα πιο κει από τη συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη.

Για τον πρόεδρο του κόμματος της διαφθοράς και νυν πολιτικού αποκόμματος, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο άλλο είναι το πρόβλημα. Είναι να πείσει τα κόμματα του λεγομένου «συνταγματικού» τόξου, αυτά που τραυμάτισαν θανάσιμα τη χώρα μας, να μην σχηματίζουν στο ναό της ψευτοδημοκρατίας τους κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες με τη Χρυσή Αυγή, να μπουν όπως επιθυμούν τα νεοταξικά αφεντικά κριτήρια αντιπροσώπευσης στους διεθνείς οργανισμούς, να αυστηροποιηθεί ο νόμος κατά της ανύπαρκτης ρατσιστικής βίας.

Ο Βενιζέλος κάνει λόγο για πρόβλεψη στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων και προαναγγέλλει συνέδριο κινητοποίησης λέει της ελληνικής κοινωνίας κατά του «ρατσισμού» για τις 21 Φεβρουαρίου. Και στη Θεσσαλονίκη με τη στήριξη του ιδρύματος Ροκφέλερ γίνεται συνέδριο για τη συνεργασία στα Βαλκάνια σε εκπαίδευση, ανθρώπινο κεφάλαιο, τουρισμό και ενέργεια.  

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μούζνιεκς διαπιστώνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τάχα ναζιστικό κόμμα που πρέπει να βγει εκτός νόμου. Ο δε πρόεδρος του ευρωπαϊκού αντιρατσιστικού κινήματος Βενιαμίν Αμπτάν ζητάει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ να απαιτήσει από τον πρωθυπουργό Σαμαρά να απομακρύνει το εθνικιστικό κίνημα από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Η επιτυχής εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων τρόμαξε πολλούς.

Ουδεμία μέριμνα όμως ασκείται από τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες για τους Έλληνες που λιμοκτονούν. Σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΒΕΕ το 50% του λαού μας δεν μπορεί να καλύψει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, χρωστάει δάνεια, αγοράζει προϊόντα χαμηλής ποιότητας και δεν διαθέτει επαρκές εισόδημα. Το 40% των Ελλήνων δηλώνουν πλήρη αδυναμία πληρωμών, το 70% κόβει δαπάνες από τρόφιμα και το 92% από την ένδυση!

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται να πάρει ακόμα περισσότερα από ακόμα περισσότερους Έλληνες φέρνει μαζί του την επέκταση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με το ηλεκτρονικό πόθεν έσχες και τις ηλεκτρονικές ρουφιανοκάρτες για τον αποτελεσματικό τάχα έλεγχο της φοροδιαφυγής. Όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Ελλάδα Αύριο» ο Σημίτης έχει προπωλήσει από το 2001 έως το 2018 τα έσοδα από τα τέλη διαδρομής πολιτικών αεροσκαφών στο FIR Αθηνών. Η απόφαση αφορά τη ξεχρέωση δανείου για την κατασκευή έργων στα αεροδρόμια. Που είναι τα έργα και που τα χρήματα όταν αφαιμάσσεται ο ελληνικός λαός τελώντας υπό πλήρη άγνοια αληθειών;

Τα λιμάνια σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη παραχωρούνται όχι γιατί αυτό συμφέρει τη χώρα αλλά γιατί αυτό συμφέρει τους διεθνείς άρπαγες. Φόροι θα μπουν σε κοτέτσια, μαντριά, χέρσα χωραφάκια και οικήματα ξενοίκιαστα ενώ χαράτσια θα αποσταλούν ακόμη και για κομμένες συνδέσεις της ΔΕΗ. Ετοιμάζεται η ίδρυση «κακής τράπεζας» για τα κόκκινα δάνεια και φορολογικές φυλακές για τους αδυνάμους συμπατριώτες μας. Όμως τα κόμματα της καταστροφής δανειοδοτούνται κανονικά, οι εισαγγελείς που μιλάνε για προδοσία οδηγούνται στο πειθαρχικό και ξένοι ιδιωτικοί στρατοί φύλαξης προσλαμβάνονται για τη Βουλή.

Ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδωρίδης μιλάει για τουρκικά Ίμια ονομάζοντας αυτά Καρντάκ και αποκαλεί το Αιγαίο διεθνή κι όχι ελληνική θάλασσα ζητώντας απεμπολή του δικαιώματος των 12 ναυτικών μιλίων. Δηλαδή ουσιαστικό μοίρασμα του ελληνικού αρχιπελάγους στα δύο και στα τρία με την υψηλή βέβαια επικυριαρχία του σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο δε Τσίπρας τον τιμωρεί τάχα με ένα non paper βγάζοντάς τον από μια νερόβραστη κοινοβουλευτική επιτροπή.

Την ίδια στιγμή η τουρκοφυλλάδα Turkiye γράφει πως Τούρκος μεγιστάνας αγόρασε για πρώτη φορά ελληνικό νησί στο Ανατολικό Αιγαίο χωρίς να το κατονομάζει και Αλβανός αγοράζει μεγάλη εδαφική έκταση στην Κέρκυρα συνεργαζόμενος συμφώνως με επίσημα έγγραφα με ισραηλινά συμφέροντα. Ο Τούρκος υπουργός υγείας Μουεζίνογλου, από την επίσκεψη στον τουρκοσύλλογο της Προύσας λέει πως ο αγώνας για τα δικαιώματα των «Τούρκων» της Ελεύθερης Θράκης Μας θα ενταθεί. Ο δε Ερντογάν δεν αναγνωρίζει μας λέει Κυπριακό Κράτος και η Άγκυρα θέλει να κάνει την Αγία Σοφία Τζαμί.

Στην Κύπρο Μας μια σημαδούρα του τουρκικού στρατού ξέφυγε τάχα τυχαία προς τα κυπριακά ύδατα και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί ένταση, μέχρι την περισυλλογή της από άκατο της λιμενικής αστυνομίας. Ο δε Ολλανδός επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ ζητά δέσμευση των μελλοντικών εσόδων του κυπριακού φυσικού αερίου έναντι χορηγήσεως δανείου.

Οικονομολόγοι των διεθνών τοκογλυφικών συμφερόντων ψάχνονται για δήθεν διάσωση της κατεχόμενης μεγαλονήσου μας προσπαθώντας να καθησυχάσουν τους Γερμανούς, αποβάλλοντας τα ρωσικά κεφάλαια. Η δε Τουρκία ξεκινάει έρευνες για πετρέλαιο τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στο Καστελόριζο που το χαρακτηρίζει ως τουρκικό, όταν φτάνει να παρεμποδίζει εντός του FIR της Κύπρου ξένα πολιτικά αεροσκάφη. Παράλληλα οι ψευτοευρωπαίοι θέτουν έναντι του δανείου πιέσεις για την αποδοχή της διζωνικής ομοσπονδίας.

Ζητούν σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια, λεύτερη και κατεχόμενη, να τους παραχωρήσουμε πατρίδα, ψυχή, σπίτια, αξιοπρέπεια και προσκυνήματα. Είναι οι νενέκοι, οι παγκοσμιοποιητές και οι βάρβαροι «γείτονες». Τους απαντούμε πως δεν αρνούμαστε τη Φυλή μας, την Εθνική μας Ταυτότητα, τους Τάφους των Προγόνων μας, την Πίστη μας. Ερχόμαστε να σπάσουμε τα δεσμά των Ελλήνων και να μεγαλώσουμε την Ελλάδα μας. Είμαστε Απροσκύνητοι Έλληνες Εθνικιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: