ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ



ΑΘΗΝΑ 5-2-2013.

Οι ήρωες και οι αληθινοί εθνάρχες του ελληνικού γένους δεν πεθαίνουν ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ελληνική φλόγα σαν σηκωθεί. Είναι μια φλόγα ιερή που καταυγάζει άπαξ τα σκοτάδια. Και η νίκη των Ελλήνων δεν έχει το χρώμα του χρήματος αλλά είναι ενδεδυμένη με τα φτερά της αθανασίας. Επάνω από τα γρόσια και την ελαστική συνείδηση των απίστων ανθελλήνων είναι η δίψα του Έλληνα για αγώνα ένδοξο και πλέρια λευτεριά.

Μας πήρανε πολλούς καλούς Έλληνες οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Μας πήρε πολύ καιρό να γίνει συνείδηση η ανάγκη για το ξήλωμα του προδοτικού καθεστώτος. Όμως το ποτάμι σάλεψε και κινήθηκε προς τα εμπρός με ορμή ασυγκράτητη. Γίνηκε χείμαρρος και παρασέρνει κάθε λογής σκουπίδια. Είναι αιμάτινο και υλοποιεί την γενική απόφαση του Γένους. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Το αίμα μπλέχτηκε με την καθαρτήρια πυρά και έχει γίνει λάβα.

Τα λάβαρα του έθνους έχουν σηκωθεί με το σταυρό στη μέση και το μέγα πρόσταγμα άνωθεν και κάτωθεν αυτού. Ή ταν ή επί τας. Νίκη ή θάνατος. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν δόσεις και κεφαλικοί φόροι. Δεν δίνουμε τίποτα γιατί η εθνική περιουσία βρίσκεται παντού, επάνω και μέσα μας. Στην ψυχή, στον νου, σε στεριά, θάλασσα και ουρανό. Δεν δίνουμε τίποτα γιατί τα θέλουμε όλα. Και ακόμη γιατί το μεγαλύτερο έπαθλο από όλα, η πιο λαμπρή και περιφανής Νίκη είναι η Αθανασία της Ελληνικής Φυλής.

Είναι η ακλόνητη πίστη στο πεπρωμένο και την αποστολή μας που όντας πιο δυνατή από φωτιά λυγίζει τα σίδερα της φυλακής που προορίζανε οι μολυσμένοι σκύλοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας για τον Ελληνισμό μας. Τι κι αν ονομάσανε τη φυλακή αυτή δημοκρατία ή ανάγκη υποταγής ή κοινωνία της ανοχής; Τι κι αν μας είπανε προδότες τους πατριώτες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για περισσότερη Ελλάδα και κοινωνία δικαίου ελληνικού; Είμαστε τα παιδιά της αληθινής Ελλάδος, τα παιδιά της Νεμέσεως και της Θυέλλης, συνεχιστές της επαναστατικής ανηφοριάς που πήραν οι πατέρες μας και σηκώνουμε νέο χαλασμό λυτρωτικό.

Το σάπιο και η προδοσία έχουν χρόνους πολλούς που έχουν πάρει κυβερνητικό σχήμα στο πρόσωπο του αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος. Όμως το σάπιο μόρφωμα αρρώστησε τη φυλή και μαράζωσε το λαό μας. Επομένως επιβάλλεται να χαλάσει η αρρώστια, να σωριαστεί το ερείπιο. Αυτός ο χαλασμός είναι απολύτως νόμιμος. Φύγανε τα σάλια από τη μέση, καιρός να φύγουν και τα κλάματα. Θέλανε κάποιοι να σταυρώσουνε τον ελληνισμό και την ορθοδοξία μας. Τώρα θα σταλεί στο απόσπασμα ο ανθελληνισμός.

Ο Λεωνίδας, ο Μεγαλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος, ο Ντερτιλής είναι ολοζώντανοι. Είναι ανάμεσά μας. Δείχνουν με τη ζωή τους και το ορθό παράστημα την λεωφόρο δόξης της Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος. Αποστολή μας είναι η ενότητα και η πανστρατιά του ελληνικού λαού, η σύμπτυξη νέας φάλαγγας αδιαπέραστης με αποφασισμένους για όλα πολεμιστές της Φυλής μας. Η επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ελληνικότητα της κοινωνίας μας, το σπάσιμο της ελληνικής σκλαβιάς, η αξιοποίηση της γεωστρατηγικής μας θέσεως, η επιβολή ελληνικής ισχύος.

Ο Στρατηγός Ντερτιλής μετουσίωσε με τον πιο ξεκάθαρο και τραγικό συνάμα τρόπο το ιερό δόγμα πως υπέρ άνω όλων και τιμιότερη και αγιότερη είναι η πατρίδα. Δεν ζήτησε χάρη και δεν έκανε τη χάρη στο πολιτικό σύστημα των προσκυνημένων και των κλεφτών να το αμνηστεύσει. Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν κύπτει τον αυχένα, μονάχα πετσοκόβει τον εχθρό και ύστερα κοιτά με τα μάτια της ψυχής και του σώματος τον ζωοδότη ήλιο και τα παιδιά του. Βαδίζει στο ιερό θυσιαστήριο για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Ελλάδος την ελευθερία. Αυτός ήταν ο δικός Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, αυτοί είναι Άπαντες οι Ήρωες του Γένους μας, αυτός και ο δρόμος ο δικός μας. Ελλάς ή θάνατος, Στρατηγός Αθάνατος!

Τα φτιαχτά κατηγορητήρια, ο χαμός αγαπημένων προσώπων, η προβολή του χρυσού και της ηδονής επάνω από το αίμα και το καθήκον, η παγκόσμια ειρήνη επί των ερειπίων του έθνους, ο ευτελισμός του ανθρώπου και η απώλεια της πατρίδος δεν έχουν θέση σ’ αυτόν τον τόπο. Στην Ελλάδα όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα σου πει τη δική της ιστορία. Ιστορία που λέγει πως ο Έλληνας παρέα δεν έκανε ποτέ μήτε με τον Εφιάλτη μήτε με τον Σιωνιστή.

Η γη που πατούμε είναι το κάστρο της φυλής. Η θάλασσα που μας περιβάλλει είναι λεωφόρος καμωμένη για ποντοπόρα και πολεμικά σκάφη ελληνικά. Οι αιθέρες έχουν αποστολή να δαμάζονται και να ελέγχονται από Έλληνες Ίκαρους. Και τα ελληνικά κορμιά είναι ηλιοκαμένα από το καμίνι της εργασίας, εκπαιδευμένα για στρατηλάτες της οικουμένης, ζωντανές ακροπόλεις.

Τα γράμματα των σοφών και οι θρύλοι τρανών προγόνων που διδαχτήκαμε είναι για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή πηγές εμπνεύσεως. Η αξιοσύνη, η λεβεντιά, το φιλότιμο είναι η δική μας καθημερινότητα. Η Κοινωνία των Αρίστων είναι η δική μας Πολιτεία. Τρανών προγόνων ιχνηλάτες είναι η Μεγάλη Ελλάς του Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




   

Δεν υπάρχουν σχόλια: