ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΔΙΑΔΟΧΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ



ΑΘΗΝΑ 14-2-2013.

Δυναμώνει μέρα με την ημέρα το γαύγισμα των λυσσασμένων ανθελλήνων σε βάρος της πατρίδος και των υπερασπιστών της, σε βάρος όλων εκείνων των Ελλήνων που δεν καταθέτουν την ψυχή τους στο νεοταξικό ανταλλακτήριο των εθνών. Και έτσι όποιος ζητάει κοινωνία ελληνική βαφτίζεται μοχθηρός ρατσιστής και όποιος φυλάσσει εθνική κυριαρχία και ζητά εργασία για τους Έλληνες βαφτίζεται αρνητής της ανοικτής κοινωνίας.

Όποιος λέγει τους γραικύλους πολιτικάντηδες προδότες είναι εχθρός του κράτους. Όποιος θέλει να κρατήσει αμόλυντη την πίστη του είναι αναχρονιστικός. Και όποιος μιλάει για τη λευτεριά στις σκλάβες πατρίδες είναι είτε ρομαντικός είτε πολεμοχαρής για το κατοχικό καθεστώς.

Αυτοί που καταλογίζουν όλες αυτές τις τιμητικές «κατηγορίες» για τους Πατριώτες Εθνικιστές ανήκουν σε όλα τα στρατόπεδα του αντίχριστου και εθνοκτόνου πολιτικού συστήματος. Είναι όλοι εκείνοι που τσακώνονται για τα μάτια των ραγιάδων ποιος θα κρατήσει περισσότερους και ποιος λιγότερους λαθρομετανάστες μπραίμηδες, ποιος θα παίξει τον τιμωρό και ποιος τον προστάτη των παρακρατικών συντρόφων της Αριστεράς.

Είναι όλοι εκείνοι που τα βρίσκουν μια χαρά με διεθνείς λογιστές και βαρβάρους. Έχουν μοιράσει το χρόνο που θα κάμουν το ολέθριο έργο τους και τους ρόλους. Ποιος είναι ο Νενέκος και ποιος ο Κωλλέτης. Ποιος θα ρίξει καλύτερα τους Έλληνες στον νεοταξικό μινώταυρο των σιωνιστών τοκογλύφων και ποιος θα δώσει περισσότερη γη και ύδωρ σε τουρκομογγόλους και λοιπούς προσωρινούς γείτονες.

Αποδεικνύεται περίτρανα η μεγάλη αλήθεια που είχε διατυπώσει ο Εθνικός Κυβερνήτης και Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς πως η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι το στάδιο πριν τον κομμουνισμό. Το είχε βιώσει τόσο ο ίδιος όσο και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος όταν προ της 4ης Αυγούστου 1936 και της 21ης Απριλίου 1967 απέτρεψαν επερχόμενες κομμουνιστικές ανταρσίες και αδελφοκτόνες συρράξεις ως ψευτοεπαναστάσεις ενώ η πατρίδα διέρχετο και πάλι κρίση σε οικονομία, κοινωνία και εθνικά ζητήματα.

Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι το διαφορετικό, αφού τόσο στην περίπτωση του κοινοβουλευτισμού όσο και στην περίπτωση πάσης μορφής κομμουνισμού, σήμερα της λεγομένης «εκσυγχρονιστικής» Αριστεράς, έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με το δύσμορφο πρόσωπο της ξενοκρατίας. Ο ένας ξεζουμίζει το λαό και ξεχνάει σαν μια απλή βαλίτσα στο σταθμό του τρένου εθνικά εδάφη. Τον λένε κοινοβουλευτισμό. Και ο άλλος μάχεται τάχα το κράτος του δωσιλογισμού για να φέρει το δικό του δωσιλογισμό με την αθεΐα, τον πολυπολιτισμό και την ενίσχυση των εχθρών μας. Τον λένε Αριστερό.

Ο ένας ανοίγει τον δρόμο στη λαίλαπα και ο άλλος διαβαίνει το δρόμο αυτής. Ο ένας καμώνεται το κράτος και ο άλλος το παρακράτος. Στο φως που τόσο μισούν χωρίζονται και στο σκοτάδι που τόσο λατρεύουν σμίγουν. Ο σοσιαλφιλεύθερος βλέπει τη «σωτηρία» της Ελλάδος στη ξένη δούλεψη και την παγκόσμια συνεργασία. Ο αριστερός την εντοπίζει στη διεθνή συνεύρεση του θύτη με το θύμα και το παγκόσμιο μπαστάρδεμα εθνών και θρησκειών. Ο κοινοβουλευτικός το λέει παγκοσμιοποίηση και ο αριστερός που είναι ομοίως κοινοβουλευτικός το λέει παγκόσμια κοινωνία ειρήνης!

Ακούμε Τούρκους απόβλητους να κηρύττουν από την Τουρκία αγώνα για τουρκικά δικαιώματα στη Θράκη μας. Ακούμε τα αριστερά παραπήγματα να ζητούν αποβολή της θρησκείας από τα σχολεία και προστασία τρομοκρατών. Και ολάκερο το καθεστώς να αγανακτεί όταν κάποιος εισαγγελέας μιλήσει για δωσίλογους.  

Όλοι τους λοιπόν βαδίζουν αγκαλιά το δρόμο του ελληνικού χαμού ενώ καταγγέλλουν τους Έλληνες Εθνικιστές μαζί με επιτρόπους και οργανισμούς της «περιούσιας» Εσπερίας ως εχθρούς του «ανθρωπισμού» και της «δημοκρατίας». Και το διορισμένο κοινοβούλιό τους δεν είναι τίποτα άλλο από έναν μηχανισμό κηφήνων και ελαστικών συνειδήσεων που εκτελεί το πρόγραμμα της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης με άλλοθι και θύμα παράλληλα τον ελληνικό λαό που σέρνεται και ο ίδιος και η πατρίδα στην αυτοχειρία.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές απέναντι σε όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν αποδεχόμαστε όλες τις κατηγορίες. Είμαστε ένοχοι και άνθρωποι αταίριαστοι για το κατοχικό καθεστώς και την παγκοσμιοποίηση. Αγωνιζόμαστε πραγματικά για μια ελληνική κοινωνία γιατί θέλουμε μια Πατρίδα που θα διοικείται από Έλληνες και θα ανήκει στους Έλληνες αποκλειστικά και ολοκληρωτικά. Δεν ανταλλάσσουμε την ψυχή μας για έναν ψεύτικο παράδεισο που ήδη έχει γίνει κόλαση για όλους εμάς που τον αρνούμαστε.

Θέλουμε ένα κράτος με κλειστά σύνορα. Ένα αληθινά Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Θα οικοδομήσουμε μια Πολιτεία που θα τιμά τους ήρωες και θα εξαφανίζει τους προδότες. Είμαστε μαχητές του Ελληνικού Φωτός και εκφραστές του Ορθού Λόγου. Δεν αναγνωρίζουμε καμία πανθρησκεία που αναγνωρίζουν μαρξιστές και καπιταλιστές, γιάφκες και κοινοβούλια. Δεν αναγνωρίζουμε διεθνείς τυράννους και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της εθνικής παραγωγής και ισχύος.

Διακηρύττουμε με σαφήνεια πως η πατρίδα μας σήμερα δεν είναι μήτε ανεξάρτητη μήτε ελεύθερη. Συνεπώς διεξάγουμε πολιτικό αγώνα για να αποκτήσουμε ελληνική, επομένως εθνικιστική πολιτική διοίκηση και για να επιτύχουμε την εθνική μας ολοκλήρωση. Να σηκωθεί δηλαδή Ελληνική Σημαία σε όλες τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες αφού πρωτεύουσα έχουμε την Κωνσταντινούπολη. Κοινοβούλιό μας είναι οι Έλληνες και ο Στρατός μας. Πίστη ο Θεός μας. Και σύμμαχο έχουμε μονάχα όποιον κάνουμε να προσκυνήσει τα Εθνικά μας Δίκαια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

Όταν το έγραψα το 2009 το δημοσίευσα με χαρά και περηφάνια !!!
Τώρα ; Τώρα ντρέπομαι για την αναδημοσίευση !!!

Διότι είτε μας αρέσει, είτε όχι, μας έχει απορρόφηση το σύστημα !!! Ν αι ! Το ξεσκεπάζουμε! Και το πολεμάμε!

Αλλά ως μαριονέτες του συστήματος !

Αυτόν τον τρόπο διάλεξε το σύστημα για να το πολεμάμε!
Μας έκανε πολεμιστές ταμπουρωμένους πίσω από την οθόνη και μας είπε όσο εσείς θα με σκοτώνετε με το πληκτρολόγιο, εγώ θα ολοκληρώνω τα σχέδια μου !!!

Αν και η αλήθεια πονά
ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ!
ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!



Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΠΑΙ...
ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 299
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ 300

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΞΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΦΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ
ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙΤΕ
ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ
Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΙΝΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ

ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΕΝΩΣΑΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ Η ΧΑΡΕΣ
ΣΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ
ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΤΑΥΡΟ
ΑΝΑΨΑΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

ΒΡΗΚΑΜΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΠΑ ΨΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΒΑΜΕ
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΧΑΡΑ
Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΣΗ ΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΓΟΡΓΑ ΚΟΥΝΑ
ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΒΑΝΑ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ
ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΑΥΤΗ
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΣ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ

ΔΡΟΜΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΟΡΓΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 300 …………………………………ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ

ΕΛΟΧΙΜ- ΙΩΑΝΝΗΣ
Αναρτήθηκε από Ιωαννης Ελ Ελοχιμ στις 10/9/2009 12:30:00 π.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ετικέτες ΕΝΩΣΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΡΔΙΕΣ, ΦΙΛΟ, ΧΑΡΟ