ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ – ΜΙΑ ΨΥΧΗ – ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 24-2-2013.

Ο ελληνικός λαός διαβιεί κάτω από ένα καθεστώς ολότελα ξένο προς την εθνική του ιδιοσυστασία και τις πραγματικές του ανάγκες. Οι προβλεπόμενοι όρκοι στους νόμους και το έθνος έχουν καταπατηθεί και αντικατασταθεί από τις ξένες οδηγίες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας τυραννίας που ήδη εξαπλώνεται. Τοκογλύφοι και εχθροί του Γένους μας υποβάλλουν διαρκώς νέους όρους σκλαβιάς στους προβατόσχημους λύκους που συνθλίβουν καθημερινά τους Έλληνες ως γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Όλοι τούτοι έχουν πλακώσει την ψυχή ενός ολόκληρου λαού σχηματίζοντας την πλέον τερατώδη κατοχή που έχει γνωρίσει ποτέ λαός. Κάθε μέτρο σωτηρίας τάχα της οικονομίας και πάσα κίνηση μιας δήθεν μετριοπαθούς στάσης ειρηνεύσεως στα εθνικά μας θέματα αποσκοπούν στην επιχείρηση νομιμοποίησης της κατοχής από τους πολίτες και στην απεμπόληση της εθνικής μας υποστάσεως.

Το φακέλωμα των πολιτών για λόγους τάχα φορολογικής ευταξίας και η διάλυση του εθνικού κράτους με τον πλειστηριασμό εθνικής κυριαρχίας εξυπηρετείται δια της ποινικοποιήσεως του πατριωτισμού και της πάταξης των λαϊκών αντιδράσεων από τις μνημονιακές και τις «αντιμνημονιακές» πολιτικές δυνάμεις από κοινού. Οι λεγόμενοι τάχα αντιδραστικοί στην κατοχή για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης έχουν άλλωστε ήδη δώσει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στα κονκλάβια της Εσπερίας.

Αυτό που ενώνει τους καθεστωτικούς πραιτοριανούς είναι η εξάλειψη του εθνικισμού από την πρωτοπορία του αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή ελευθερία. Οι υποταγμένοι σε ξένες σημαίες και σκοτεινά διεθνή κέντρα σιωνιστικών εξουσιών ενοχλούνται από τους Έλληνες Εθνικιστές που τιμούν και βιώνουν στην δική τους καθημερινότητα τον μόνο ιερό και παραδεκτό όρκο που έχουν δώσει. Να υπηρετούμε τις Ελληνικές Σημαίες με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μας και να μην τις εγκαταλείπουμε ποτέ.

Κάποιοι δεν γνωρίζουν και κυρίως δεν θέλουν να γνωρίζει ο Έλληνας τι σημαίνει Σημαία. Για εμάς τους Εθνικιστές όμως η Σημαία είναι πολλά περισσότερα από το ορατό ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη. Είναι η ζώσα απεικόνιση του Ελληνικού Έθνους σε ολόκληρη την μακραίωνη ιστορική πορεία του. Η Ελλάδα στο χθες, το σήμερα, το διηνεκές. Οι Ελληνικές Σημαίες είναι η ψυχή των Ηρώων, το Θυσιαστικό Αίμα που έχει ποτίσει τη γη και την καρδιά μας, ο Σαλπιγκτής που βροντοφωνάζει στην πρώτη γραμμή του πυρός το προσκλητήρι των καιρών.

Όταν πιστεύεις στα λάβαρα της Φυλής, έχεις εθνική αυτογνωσία και αίσθηση του χρέους απέναντι στο λαό σου. Ανήκεις ολότελα σ’ αυτόν τον λαό και δεν δέχεσαι την λογιστική αντιμετώπιση του Έθνους. Δεν ξαπλώνεις στην διεθνιστική κλίνη και δεν σαλιαρίζεις με τον εχθρό που λίγο πριν έχει στερήσει ελληνικές ζωές. Και φυσικά δεν μπαίνεις σε διαπραγματεύσεις για πλαστά χρέη και ξένες δοξασίες κανονίζοντας την ισόβια υποθήκευση της Φυλής.

Κυρίαρχο δόγμα του Λαϊκού Εθνικισμού είναι το τρίπτυχο Μια Σημαία – Μια Ψυχή – Ένα Έθνος. Αυτό σημαίνει πως μέσα σ’ έναν κόσμο που συνθλίβεται και ομογενοποιείται βιαίως από τις «δημοκρατικές» δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης εμείς εμμένουμε στην εθνική μας αυτοτέλεια και ανάπτυξη. Δεν δεχόμαστε το ηλεκτρονικό ρουφιάνεμα περιουσιών και ψυχών και φυσικά δεν μοιραζόμαστε την εθνική μας περιουσία και δεν δίνουμε συγχωροχάρτια στους εχθρούς της πατρίδος από φόβο. Το φόβο που σπέρνουν στις καρδιές των Ελλήνων νενέκοι και ψευτοσύμμαχοι «διασώστες».

Υπακούμε λοιπόν μονάχα στις Σημαίες της Φυλής που έχουν καμωθεί να υψώνουν το σημείο Ελληνικής Λευτεριάς από όπου περνούν. Υπακούμε στις Σημαίες της Ορθοδοξίας που φέρουν το σημείο του σταυρού όπου κι αν βρίσκονται. Τα αναπεπταμένα λάβαρα σημαίνουν πως ο Ελληνισμός είναι Ζωντανός και Νικητής. Αυτό ακριβώς σημαίνει Ζωή Ελληνική. Να βούλεσαι ελευθέρως, να καλλιεργείς μονάχος σου το οικόπεδο της Φυλής, να πολεμάς το κακό ακόμη κι όταν προσποιείται τον ανθρωπιστή, να διώκεις αμφισβητίες και κατακτητές του Ελληνισμού. Να πολεμάς και να νικάς για μια και μόνη Σημαία μεγαλώνοντας το οικόπεδο της Ελληνικής Φυλής.

Πολλές φορές οι εσωτερικοί αμφισβητίες είναι απείρως χειρότεροι των εξωτερικών κατακτητών. Είναι εκείνοι που ζητούν περιστολές των ελευθεριών όταν μας λέγουν και διδάσκουν μέσα στα ίδια μας τα σχολεία πως δεν είμαστε απόγονοι Ελλήνων. Εκείνοι που μας λένε πως τάχα δολοφονήσαμε τους κατακτητές μας. Εκείνοι που μας λένε να διαλύσουμε στρατόπεδα για να βάλουμε μέσα λαθρομετανάστες. Να στερήσουμε το ψωμί Ελλήνων. Και ακόμη να ανεχθούμε τους κάθε λογής πράκτορες που ψάχνουν ξένες μειονότητες προσκυνώντας Τούρκους, Σιωνιστές και πάσης λογής ανθέλληνες αντίχριστους.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός δεν αποδέχεται καμία ξένη διοίκηση και δεν κάνει καμία συζήτηση με τους ντόπιους εκφραστές μιας ανθελληνικής ψευτοδημοκρατίας. Έχουμε δώσει την Πίστη στο Θεό και την Αφοσίωση στο Ελληνικό Έθνος. Έχουμε σφιχταγκαλιάσει τις Σημαίες του Ελληνισμού και του Εθνικισμού μας και έχουμε πάρει την απόφαση να τις ποτίσουμε με όσο αίμα κι αν χρειαστεί.

Ατενίζουμε στα μάτια των παιδιών μας τον ήλιο δικαιοσύνης ελληνικής βαδίζοντας στην οδό των πεπρωμένων και των εντολών που έρχονται από τα βάθη της φυλετικής ψυχής του λαού μας. Είναι το αίτημα να ενώσουμε τους Έλληνες, να βαδίσουμε επαναστατικά μπροστά, να δώσουμε ελληνική πολιτική διοίκηση και να δυναμώσουμε την Ελλάδα στέλνοντας τούς εχθρούς της σε καταδίκη αιώνια και ανεπίστρεπτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: