ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ



ΑΘΗΝΑ 4-2-2013.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας βρήκε το κοινό σημείο που έψαχνε τόσο καιρό. Είναι η απάλειψη της εθνικής μας ταυτότητας και η απευθείας πρόσδεση στο καλύτερο ξένο άρμα. Αυτή είναι η αποστολή που τους έχουν αναθέσει οι ξένοι πατρόνες και ο δικός τους αποκλειστικός καημός. Μέθοδος που χρησιμοποιούν για να φτάσουν στον κοινό τους τόπο είναι  ο αφανισμός του ενάντιου για τη ζωή τη δική τους.

Ο θάνατος των ιδεολογιών τους δεν μας αφορά καθόλου. Άλλωστε οι ιδέες «τους» ούτε δικές τους είναι ούτε ελληνικές. Μα εδώ δεν πρόκειται γι’ αυτό το ζήτημα. Αυτό που επιδιώκουν νεοταξίτες γυρολόγοι και πολιτικάντηδες πραματευτάδες είναι ο θάνατος της Εθνικής Ιδέας και του Ελληνικού Έθνους ολάκερου. Εκεί αποσκοπούν οι δανεικές λύσεις, τα εσφαλμένα τάχα εγκλήματα και η υποταγή σε ξένες σημαίες.

Αφήστε μας λένε τις προσπάθειες τις εθνικές και εσείς οι Έλληνες και τα υπόλοιπα έθνη που σας έχουμε μαδήσει από την πολύ αγάπη. Δεν το βλέπετε; Ο καθένας μόνος σας είστε αδύναμος. Όλοι μαζί θα βάλουμε πλάτη και φυσικά όλοι μαζί θα γευτούμε τον καρπό της γης σας!

Και έτσι προσπαθούν να μας πείσουν πως το θήραμα μπορεί να γίνει μια οικογένεια με τον κυνηγό. Να ξεχάσουμε λοιπόν τους φυσικούς νόμους, να ξεχάσουμε το αίμα και το δάκρυ που μας χωρίζει με την Τουρκία και την Εσπερία και τη Σιών. Να ξεχάσουμε τις θυσίες και τα δεσμά που ερχόντουσαν όπως και τώρα με μορφή τοκογλυφική. Τους αποκλεισμούς των λιμανιών μας που γίνηκαν τώρα αντικείμενο αγοραπωλησιών από τους ίδιους μισέλληνες.

Θέλουν λοιπόν ο διεθνιστικός νεοταξισμός και οι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες να αποδιώξουμε τον Ελληνικό Εθνικισμό από την πολιτική ζωή και την κοινωνία για να θεσμοθετήσουμε την Ξενοκρατία. Να δώσουμε στα κόμματα που γίνηκαν για να κομματιάσουν τον ελληνικό λαό πίσω τα ξενικά τους ονόματα όπως τότε που λευτερωθήκαμε τάχα κλείνοντας σε φυλακές και τάφους τους πρώτους του Γένους.

Βέβαια αυτό θα ήταν λιγότερο άνανδρο από την προσποίηση πως προέρχονται από εμάς αφού ούτως ή άλλως ο γραικύλος όποια προβιά κι αν φορεί, πάντα το κακό του ελληνισμού θέλει. Και έτσι είδαμε το ΣΥΡΙΖΑ στην Αμερική και τη ΝΔ να θέλει να ονομαστεί Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Εκείνο που τα διεθνή αφεντικά και οι ελληνόφωνοι σκλάβοι τους αμελούν είναι το γεγονός πως ούτε αμνησία έχουμε πάθει ούτε αδιαφορία έχουμε για τη φάρα μας. Ως Έλληνες και ως Εθνικιστές μάς αφήνει αδιάφορους αν θα ονομάσουν για μια φορά ακόμη φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό και φιλορωσικό τα κόμματά τους ή αν θα τα πούνε πλέον αμερικανοκομμουνιστικά και ευρωπαϊκοφιλελεύθερα.

Δεν έχει καμία σημασία η βιτρίνα αλλά το έγκλημα που κρύβεται από πίσω. Και φυσικά επιδίωξη του Λαϊκού Εθνικισμού και πόθος πάγιος ολάκερου εξάλλου του ελληνισμού είναι να αποκτήσουμε διοίκηση που θα μας εξασφαλίσει ψωμί και κυριαρχία ελληνική. Κράτος στιβαρό για ελεύθερους Έλληνες και Ελληνικό Έθνος ισχυρό.

Ο Ελληνισμός και η Ξενοκρατία λοιπόν είναι έννοιες ανταγωνιστικές και ασύμβατες. Αυτό που κάποιοι ονομάζουν φιλία και διάθεση αλληλεγγύης στην πραγματικότητα είναι η δειλία και ο δόλος του μισελληνικού εμποράκου που θέλει να μας εξασθενήσει για να του δώσουμε πάλι μα τελειωτική τούτη τη φορά γη και ύδωρ. Τώρα πια μας ζητάει το στέμμα της φυλής και τη ψυχή μας για την παγκόσμια διακυβέρνησή του.

 Όμως το σκηνικό που θεμελίωσαν έως τις μέρες μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αναδύεται μέσα από τις αναθυμιάσεις της ανηθικότητας και της προδοσίας. Και ένας ολόκληρος λαός που τον μισούν οι εχθροί του ανθρώπου έως εκεί που δεν παίρνει άλλο περιμένει κάθαρση και δικαιοσύνη από τους βρώμικους! Όχι δα!

Πρέπει να στηθεί ένα μεγάλο δικαστήριο. Το δίχως άλλο. Όμως η δικαιοσύνη για να απλωθεί στον τόπο αυτό θέλει καρδιά και ψυχή ελληνική. Θέλει γνώμη συλλογική και πνεύμα πατριωτικό πως απόφαση τελεσίδικη είναι να βγάλουμε από τη μέση τους ανταγωνιστές που γυρεύουν το χαμό μας.

Δεν μισούμε κανένα δίχως λόγο. Και δεν έχουμε μίσος στην καρδιά. Έχουμε πλέρια αγάπη για τον Ελληνισμό μας. Θα δικάσουμε λοιπόν τους προδότες και θα βάλουμε πλώρη να σηκώσουμε πάλι καθάριο και αυτοκρατορικό το Ελληνικό Έθνος. Θα ολοκληρώσουμε την αποστολή των Ηρώων μας που την σταμάτησαν βίαια τα ελληνόφωνα παράσιτα και οι βάρβαροι οδηγοί τους.

Κάποτε οι ίδιοι γυρολόγοι και οι κενοί μωροφιλόδοξοι που άφησαν πίσω τους πολιτικούς απογόνους θέλησαν να δικάσουν τον Κολοκοτρώνη και τον δικαστή Πολυζωίδη που έκαμε το χρέος του να φυλάξει την Τιμή της Ελλάδος. Διότι η Τιμή της Ελλάδος ήταν ο Κολοκοτρώνης και τα άγια όπλα της λευτεριάς, εικονίσματα που δεν δικάζονται από ξένα ήθη και σκοπούς και ανήθικα ανδρείκελα.

Σήμερα θέλουν να δικάσουν όλους τους Έλληνες γιατί αγαπούν τη ράτσα τους. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η καθαρότητα της εθνικής μας συνείδησης και το αίμα των προγόνων. Είναι η αγάπη στη φυλή και η απόφαση για την Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα που έρχεται!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: