ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 2-11-2017.

Πονηρά σχέδια ενεργούν άθλιοι μισέλληνες κατά τής γης που διακόνησε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, κατά τής Βορείου Ηπείρου μας. Αφετηρία κάμανε τη γη τού Σπυρομήλιου, την ηρωική Χιμάρα. Και ονόμασαν οι δολεροί τουρκαλβανοί την επίθεσή τους οικιστική ανάπλαση, με το χάλασμα των ελληνικών σπιτιών και περιουσιών. Κι όλα αυτά, ενώ με την βαριά ευθύνη των ψευτορωμιών πολιτικών δεν έχει εφαρμοστεί το ενεργό Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας για την Αυτονομία τής κατά δικής μας, τής κατά ελληνικής Βορείου Ηπείρου μας.

Πάσα ελληνική ψυχή είναι μια Ελλάδα και πάσα ελληνική κοινότητα πρέπει να τελεί υπό την εγγύηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η σωτηρία τής Βορείου Ηπείρου μας θα διασφαλίσει την ακεραιότητα τής Πατρίδος μας. Η σωτηρία τής Βορείου Ηπείρου μας σώζει την Ελλάδα, αφυπνίζοντας τα αντανακλαστικά και την εθνική συνείδηση τού Ελληνισμού, διότι η ζωή διασφαλίζεται με την κατανίκηση τού θανατερού εχθρού της και την επιβολή τού δικαίου.

Απαράβατο δόγμα τού Ελληνικού Εθνικισμού είναι ότι ουδείς Έλλην μένει υπόδουλος. Και κείνοι που θέλουν έδαφος ελληνικό ορμώμενοι από κατειλημμένου ελληνικού εδάφους, δεν τηρούνται μήτε ως γείτονες μήτε ως συνομιλητές. Το δίκαιο τού ελληνικού εδάφους και τής ελληνικής ιστορίας, το δίκαιο των αιμάτων ωσάν τού αείμνηστου Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα και τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού των αδερφών μας, άπαντα τα δίκια μας εφαρμόζονται στην πράξη, ενώνοντας ελληνικές ψυχές και χώματα με την Μητέρα Ελλάδα.

Βέλτιστος συνομιλητής μου και συνεργάτης εστί ο Ελληνικός Στρατός. Ο Στρατός εκείνος ωσάν την Εθνική Εταιρία τού Παύλου Μελά που πολέμησε για Μεγάλη Ελλάδα σε αγαστή συνεργασία με τον Ίωνα Δραγούμη. Και είναι πλέον καιρός τα πνευματικά παιδιά τού Μελά και τού Δραγούμη να συνεχίσουμε το έργο τους, λευτερώνοντας συνάμα και την δήθεν λεύτερη Πατρίδα μας.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: