ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ



ΑΘΗΝΑ 5-11-2017.

Οι εθνικές και οι εσωτερικές υποθέσεις αποτελούν ενιαία και αδιαίρετα τον κορμό τής πολιτικής ζωής τού κράτους. Η ανάπτυξη συνοδεύει το ασφαλές κράτος που ελέγχει τούς πόρους, την εργασία και την γη του ταυτόχρονα. Η δε καθίζηση χαρακτηρίζει το οκνηρό κράτος που έχει αναθέσει τις τύχες του σε όσους το φθονούν, μικραίνοντας σε ψυχές και διαστάσεις.

Η Ελλάς οδηγήθηκε στην οικονομική «χρεοκοπία» υπό ελεγχόμενους δείκτες και πλαστά στοιχεία. Η φτώχια έφτασε στην αυλή μας παράλογα και παράνομα. Ωστόσο μήτε η ενότητα τού λαού μήτε ο διορθωτικός απολογισμός τελέστηκαν όπως θα έπρεπε και όπως θα ήταν λογικό. Να μάς λένε για την έξοδο στις αγορές και να μην αναλογίζεται ο Έλλην πως ο δανεισμός είναι ένα ακόμη επικίνδυνο και πολυκύμαντο όπλο εις χείρας μισελλήνων.

Μια εικονική ζωή ζούσε έως τώρα το Ελληνικό Έθνος που πλέον ξεθωριάζει και αφήνει χώρο στην αλήθεια. Ο εχθρός πλέον χιμάει για να πάρει τις υποθήκες του, το αίμα και τη σάρκα μας. Ο «ανθρωπισμός» τής παγκοσμιοποίησης και η ασύνορη θωριά της λαμβάνουν ξίφος δολοφονικό. Και το ξίφος αντιμετωπίζεται μονάχα από ένα άλλο ξίφος, εθνικό και καθαρτήριο.

Κανονικώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την παγκοσμιοποίηση που έπεσε στην παγίδα τής αλαζονείας της. Πρέπει πρωτίστως να ευχαριστήσουμε τον ίδιο τον Θεό που μάς άνοιξε τα μάτια διά τής νομοτέλειας και τής απεριόριστης αγάπης Του προς τον πιστό ελληνικό λαό. Διότι οι συμφωνίες που συνάψανε και εφαρμόσανε αναμεταξύ τους οι σατανάδες ψευτοσύμμαχοι και ψευτορωμιοί μάς οδηγούν στο ξεχορτάριασμα τής γης μας, ώστε να γίνουμε ξανά ιδιοκτήτες της. Έθνος μεγάλο και ευλογημένο.

Βιάστηκαν πολύ για να μάς ξεπαστρέψουν και χίμηξαν πάνω μας όλοι τους με πάθος. Και για να είναι σίγουροι πως θα εξασφαλίσουν το χαμό μας, οι μισέλληνες στράφηκαν στο πάρσιμο τής ψυχής μας και την συνεργασία με τούς κατακτητές εδαφών μας. Διότι το να πείσεις έναν βλάκα να ψηφίσει έναν ανήθικο εκπρόσωπο, αυτό λέγεται δημοκρατία. Το να καταργήσεις την Πίστη τού Έλληνα στον Χριστό και να φέρεις νέα τουρκοκρατία, αυτό λέγεται συναγερμός εθνικής συνείδησης και έγερσης.

Το ζητούμενο τώρα είναι να εναρμονίσουμε το κράτος με την φυσιογνωμία και την αποστολή μας. Να κλείσουμε οριστικά εκτός τού εθνικού νυμφώνος εκείνους που μάς θέλουν αδύναμους και σκλάβους. Προβαίνουμε σε νέο καταστατικό χάρτη τής Ελληνικής Πολιτείας που ορίζει σαφώς τα προσδιοριστικά της στοιχεία, τα μέλη τής Εθνικής μας Κοινότητας, τις παραγωγικές μας υποδομές, την εθνική μας επικράτεια.

Η Ορθοδοξία και το Ελληνικό Αίμα συνθέτουν τον πληθυσμό μας. Το όμαιμο και το ομόφυλο συμπλέουν με το ομότροπο. Η ελληνική καταγωγή συναντιέται με τον ελληνικό πολιτισμό. Εργασία για την πρόοδο τής κοινωνίας και τη διαιώνιση τής Φυλής. Η Ελλάς διαθέτει δυνατότητα προσωρινών οικονομικών επισκεπτών. Νοικοκυραίους όμως και κατόχους μόνιμους και νόμιμους έχει μονάχα τούς Έλληνες που συνδυάζουν το δίκαιο τού αίματος με το δίκαιο τού εδάφους. Έλληνες που δίδουν όρκο στο Θεό και τρανώνουν με έργα όμορφα και χρήσιμα την Πατρίδα.

Οι δυνάμεις τής εργασίας και τής οικονομίας ανήκουν αποκλειστικά στο Εθνικό Κράτος. Οι συντελεστές τής παραγωγής έχουν πρόσημο ελληνικό. Εργαζόμενοι, έδαφος και πλουτοπαραγωγικοί πόροι ανήκουν στους Έλληνες που τούς διαχειρίζονται αποκλειστικώς για εθνικό σκοπό. Οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί τελούν υπό την διοίκηση, την επάνδρωση και την υπηρέτηση τής Εθνικής Πολιτείας, οδηγώντας στην διασφάλιση τού εθνικού εισοδήματος. Κεντρική πολιτική διοίκηση και εργοδοτικός παράγοντας στηρίζονται στην εθνική εργατική τάξη.

Η εθνική μας επικράτεια επεκτείνεται στις εστίες που υφίστανται ελληνικές ψυχές και μνημεία, σε ολάκερη τη γεωπολιτική αυλή μας. Ελλάς δεν είναι το κράτος των γραφειοκρατών και των ξένων «συμμάχων». Ελλάς είναι το κράτος των ηρώων, το επαναστατικό κράτος, το κράτος τής ιστορίας, το κράτος των Παραδόσεων, το κράτος τού Ελληνικού Κοινοτισμού. Ελλάς δεν είναι το στενό κράτος. Ελλάς είναι το ευρύχωρο Έθνος. Και σύνορα μόνιμα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν σύνορα πλατιά που καλούν μέσα τους όλο το Ελληνικό Έθνος, από Αδριατικής έως Ανατολής.

Διώχνουμε ψεύτικες ιδέες και κοσμοθεωρίες. Μα και καλύπτουμε το σάπιο έδαφος με την εμφάνιση πελώριου και υγιούς εδάφους και υποστρώματος ελληνικού. Να γίνουμε μια γροθιά όλοι οι Έλληνες. Να εργαστούμε με κοινές αξίες επάνω στον ίδιο σκοπό. Αυτάρκεια και Δύναμη. Ελληνικός ανθρωπισμός. Το πρόβλημα το λύνουμε από κοινού, την ανάπτυξη την φέρνουμε όλοι μαζί και την Νίκη ενάντια στις εξωτερικές προκλήσεις την κατακτά το Ελληνικό Έθνος.

Ορθοδοξία και Ελληνικότητα καθίστανται άρχουσα τάξη μές την οικουμένη. Έλλην στο πλευρό τού Έλληνα. Μια τεράστια φυλετική και πολιτισμική αμφικτιονία. Σύμμαχος τού Ελληνικού Κράτους είναι πρωτίστως το Ελληνικό Έθνος. Επενδυτής τού Ελληνικού Κράτους είναι πρωτίστως το Ελληνικό Έθνος. Κάθε Έλλην, όπου κι αν βρίσκεται, καθίσταται τα μάτια, ο σκαπανεύς και ο στρατιώτης τού Ελληνισμού. Ο Πολιτισμός και η Αλήθεια γίνονται η αιχμή τού ατσάλινου ελληνικού δόρατος.

Η αληθινή Ελλάς έχει ως καταστατικό της χάρτη τον Χριστό, τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό εθνικισμό. Είναι ένα σώμα που καρπίζει με τον ιδρώτα και το αίμα. Διαιώνιση ήθους και Ελληνικής Φυλής είναι ο ασφαλής κανόνας για να μείνουμε προσηλωμένοι στην σωστή οδό. Φτιάχνουμε την καλύτερη γενιά Ελλήνων και διδάσκουμε το Έθνος στα παιδιά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: