ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΥΡΩΠΗ, ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 29-11-2017.

Η παγκοσμιοποίηση είναι το απεχθές στρατήγημα τού αντίχριστου εβραιοσιωνισμού για την αμφισβήτηση τού Θεού και την ανατροπή τής Δημιουργίας Του. Αυτήν την ολισθηρή οδό υπηρετούν συμμαχίες και κόμματα με την νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας και την απορρόφηση κρατών και θρησκειών από το νεοταξικό κτήνος. Όμως η αληθινή πίστη και η εθνική συνείδηση είναι δώρα τού Θεού που λειτουργούν ως αντισώματα απέναντι στο κακό και ως όπλα για την οριστική νίκη καλού και αλήθειας.

Έχει αποφασίσει ο προ αιώνων υβριστής τού Θεού και διώκτης ορθοδοξίας και ελληνισμού να χτίσει το πολιτικό του διοικητήριο επί τής ευρωπαϊκής ηπείρου. Θέλει να εκθρονίσει τον χριστιανισμό και να εκβάλλει το ελληνικό πνεύμα και τον εθνικισμό μας από την έδρα τους. Δεν αρκεί στο σιωνισμό η ενσωμάτωση τής λαθρομετανάστευσης που ενεργούν τα δικά του βρώμικα γεννήματα, διεθνισμός και ψευτοθρησκείες. Θέλει πέραν των οικονομιών, να χαλάσει το κάστρο τού έθνους και την κανονικότητα τού ανθρωπίνου προσώπου.

Ακούσαμε τις προάλλες τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, πνευματικό παιδί των εβραίων ροτσίλδων τραπεζιτών, να προαναγγέλλει και να καλεί την «ευρωπαϊκή» ένωση να αποκτήσει ενιαίο οικονομικό υπουργείο, ενιαία δικαστική εξουσία, ενιαία υπηρεσία ελέγχου τής τρομοκρατίας, ενιαίο και ανεξάρτητο από Αμερική και ΝΑΤΟ ευρωπαϊκό στρατό, χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών. Στο δε στρατό εκάστου έθνους να υπηρετούν είπε στρατιώτες και από άλλα έθνη.

Οι νεοταξίτες επομένως προανήγγειλαν διά τού εκλεκτού τους Γάλλου προέδρου τη διάλυση των ευρωπαϊκών εθνικών κρατών και την αντικατάσταση αυτών από το νέο υπερκράτος Ευρώπη που θα γίνει η καρδιά τής παγκόσμιας αντίχριστης και εβραϊκής διακυβέρνησης που θα ενσωματώσει όλους τούς πολίτες τής γης. Η ευρωπαϊκή ένωση, γνήσια συνέχεια τής προγενέστερης ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητας, είναι το αποτέλεσμα των παλιών παγκόσμιων πολέμων και ο σκοπός της ήταν πάντα να εκκινήσει την παγκοσμιοποίηση από τον φυσικό χώρο και γέννημα τού Φωτός, από την Ευρώπη τού Ελληνικού Πολιτισμού και τού Χριστιανισμού.

Η Ελλάς και η Ισπανία δέχτηκαν τα χτυπήματα τού νεοταξισμού ευρισκόμενες στην πύλη τού ποθητού στόχου τού αντίχριστου θηρίου. Εσχάτως στην Ισπανία επιχειρήθηκε η είσοδος τού μηχανισμού τού εδαφικού ακρωτηριασμού και τού αποχαρακτηρισμού τής εθνικής υπόστασης με το παράνομο και παράλογο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας τής Καταλονίας. Επιχειρήθηκε η απόσχιση εντός τής ισπανικής ενδοχώρας ολόκληρου τμήματος αυτής.

Η χώρα αυτή, αποικιακή πολιτεία που δημιούργησαν από την αρχαιότητα ελληνικοί πληθυσμοί, έχει μπει στο μάτι τού κυκλώνα, ώστε να επεκταθεί το φαινόμενο των αποσχίσεων και στα υπόλοιπα κράτη τής ηπείρου μας, με πρώτη τη χώρα που έχτισε κυριολεκτικά την Ευρώπη, την Ελλάδα. Η Ισπανία οπωσδήποτε αντέδρασε και αποσόβησε δυναμικά και ολοκληρωτικά την απόσχιση απολύτως σωστά και δίκαια.

Η εθνοτική ιδιοσυστασία, η κοινή θρησκεία και ο πολιτισμός διαμόρφωσαν από την πρώτη στιγμή τής Θείας Δημιουργίας τα συστατικά στοιχεία για τη δόμηση τού κράτους, τη φυσική φορά σχηματισμού εκάστου πολιτείας. Όμως οι σατανάδες σιωνιστές νεοταξίτες θέλησαν να μετασχηματίσουν τα φυσιολογικά κράτη και να τα πλάσουν κατά τα δικά τους συμφέροντα. Διέλυσαν κράτη με πολέμους, κρίσεις και προδότες, στήνοντας πολλαπλά ψεύτικα μορφώματα, εκβάλλοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και ομογενοποιώντας βιαίως ανόμοιους λαούς. Κόντυναν όσους φοβόντουσαν. Και αλίμονο σε όσους λαούς δεν διαθέτουν κατά δική τους ηγεσία και πολιτική κατάσταση.

Η Ιερή Ελλάδα στους νεότερους δημοκρατικούς χρόνους ουδέποτε ευτύχισε να σχηματίσει ελληνική πολιτική κατάσταση και ηγεσία. Διότι η Ελλάς είναι η πατρίδα τής αλήθειας, τής φυσιολογικότητας, τής πίστης και τού πολιτισμού. Κι έτσι κάθε φορά που η Ελλάς φράζει το δρόμο στο ψεύδος και τη βαρβαρότητα, οι ψευτορωμιοί μπάζουν στο υγιές κορμί τού Έθνους μικρόβια και κουσούρια. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο, το ψευτορωμέϊκο των δημοκρατικών κομμάτων έβαλε σε εφαρμογή τη νομοθέτηση κατά τας εντολάς τής εβραϊκής ψευτοευρώπης υπέρ τής πλαστής τουρκικότητας των μουσουλμάνων τής ελεύθερης Θράκης μας και πάσης ανύπαρκτης μειονότητας.

Οι ψευτορωμιοί έκαμαν στην αρχή πως διαφωνούσαν στην αναγνώριση ανύπαρκτου μειονοτικού ζητήματος στην ακριτική μας περιφέρεια. Με τούς σοσιαλφιλελεύθερους να λέγουν στους μαρξιστοψευτοαναξάρτητους να τα βρουν μεταξύ τους και ύστερα να προχωρήσουν στην προδοσία από κοινού. Όπερ και εγένετο. Για να προχωρήσουν όλοι οι κοινοβουλευτικοί παρίες στο άγος τής νομοθετήσεως υπέρ των ψευτογάμων των ανώμαλων και τής υιοθεσίας παιδιών υπό των τοιούτων. Ύβρις δηλαδή τόσο στο υπέρτατο πρόσωπο τού Θεού Πατρός όσο και στην αγία φυσιογνωμία τής Ελλάδος. Για να αποδειχτεί ότι η δήθεν ελληνική δημοκρατία είναι εβραιοσιωνιστική δημοκρατία.

Έφτασε ο καιρός να αναλάβει το Ελληνικό Έθνος έργα και πράξεις που ανταποκρίνονται στην αληθινή του φύση και αποστολή. Το όρισε ο Θεός και το ποθεί η καρδιά μας. Η καρδιά των Ελλήνων στο πνεύμα και το αίμα. Η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς. Ενάντια στις κακοδοξίες των νεοταξιτών ή νεοχαλαστών επί το αληθέστερο, εγώ λέγω ότι είμαι Έλλην και θα βαστήξω ορθόδοξη, εν τη δόξα τού Αληθινού Ζώντος Θεού, και ελληνική την πλάση και τούς ανθρώπους μου. Καλώ όλα τα αδέρφια μου ώστε να ξεριζώσουμε την καρδιά τού σατανικού δολοφόνου.

Κι ευθύς αμέσως, σιμά στο γκρέμισμα τής σαπίλας, να εγείρουμε το υγιές σώμα τής νέας, τής ολότελα αναγεννημένης Ελλάδος. Θα κάμω ξανά την Ελλάδα ελληνική. Θα κάνω με την ευλογία τού Θεού λεύτερες τις εκκλησιές από τούς ιερόσυλους διεθνιστές. Θα κάμω με την ευχή των αγίων και των ηρώων αυτόβουλη, παραδοσιακή και πλέρια την Πατρίδα, όπως διψάει η ψυχή μου και όπως το θέλω για το παιδί μου.  

Μια Ελλάδα ακέραιη, ατόφια, ενωμένη σε σάρκα και χώματα ελληνικά. Ελληνικό αίμα, ελληνική ενέργεια, ελληνική ανάπτυξη, ελληνική οικογένεια, ελληνική σημαία δίχως ίχνος αλύτρωτης πατρίδος και μακριά από δήθεν μη ελληνικές μειονότητες. Ένας Θεός, Μια Πατρίδα, Ένα Έθνος, μια Φυλή. Και η πλάση να μπει στη θέση που την τοποθέτησε το χέρι τού Θεού. Με τον άνδρα και τη γυναίκα να εμφυσούν στα παιδιά τους αρχές και να πολλαπλασιάζουν τον λαό στο διηνεκές.

Έτσι πρέπει να κάνει κάθε λαός για τον τόπο του. Δεν χρειαζόμαστε σάπια «νέα» τάξη, αλλά ανατροπή τής παλιάς ανομίας που κυβερνά τώρα και τοποθέτηση εκ νέου τού φυσιολογικού τής γενεσιουργίας. Αυτό μονάχα μια σφριγηλή Ελλάς μπορεί να το επιτύχει, σμίγοντας την αληθινή πίστη με έναν καινούργιο ελληνικό πολιτισμό. Ευρωπαϊκή πολιτική στα ευρωπαϊκά έθνη, εθνική πολιτική σε όλα τα έθνη, με ηγέτιδα την Ελλάδα την ελληνική, την ορθόδοξη, την εθνικιστική. Κεφαλή ο Ιησούς Χριστός, ναός η Ελλάς, θώρακας ο ελληνικός εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: