ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 15-11-2017.

Ο αποπροσανατολισμός των μαζών είναι η αποτελεσματικότερη τακτική για τον έλεγχο ενός λαού. Η φυγή τού λαού από την πραγματικότητα που βιώνει είναι δηλωτική ενός κράτους που χαρακτηρίζεται από τυραννική εξουσία και μηδενική εθνική κυριαρχία. Ο δε αποτελεσματικότερος έλεγχος τού λαού επιτυγχάνεται δια τής μετατροπής τής οικονομίας σε ανώτατο εξουσιαστικό παράγοντα. Με την άσκηση τής οικονομικής πολιτικής από εχθρούς τού λαού που υποθηκεύουν ολόκληρο το εθνικό εισόδημα στα χέρια τους.

Η κίνηση τού χρήματος, η αποστολή γενικά τού συναλλακτικού μέσου σ’ ένα οργανωμένο και αυτεξούσιο κράτος διεξάγεται με όρους διάφανους και ανταποδοτικούς ανάμεσα στην πολιτεία και τον πολίτη. Το χρήμα δημιουργείται από την παραγωγική διαδικασία και την κίνηση τής αγοράς, είναι το προϊόν τής ζήτησης και προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών. Στο δε έσχατο στάδιο αποταμιεύεται στο δημόσιο ταμείο και επιστρέφει δια των εισφορών στις υποδομές, στις πρόνοιες και την υπηρέτηση τού λαού ως εθνικό εισόδημα.

Η οικονομία λοιπόν είναι το σύνολο των πόρων τού Έθνους και το μέσον που εκπληρώνει την αυτάρκεια και την προκοπή του. Η δε ύπαρξη εθνικής οικονομίας αφορά την υπηρέτηση αποκλειστικώς των αναγκών και επιθυμιών τού Έθνους, άνευ αδιέξοδων εξαρτήσεων. Επομένως, η οικονομία δεν ασκεί εξουσίες και δεν εκβιάζει τούς πολίτες. Επιπλέον, η τήρηση τής πραγματικής εικόνας των αριθμητικών δεδομένων ανήκει στους εντεταλμένους τού λαού και όχι στους κάθε λογής κερδοσκόπους.

Η πολιτική είναι αυτή που ελέγχει και διατάζει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική. Στην αστική δημοκρατία όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αυτή είναι ένα πολίτευμα εντελώς διεθνιστικό και ξενοκίνητο, ένα καθεστώς που εντέλλεται και απολογείται σε διεθνή και ιδιωτικά οικονομικά κέντρα. Οικονομικά κέντρα που διαθέτουν οργανισμούς που τούς συντηρούν ερήμην τους οι λαοί, οργανισμούς που διαθέτουν εκπροσώπους τους στις κοινωνίες για να τις δανείζουν χρήματα αχρείαστα αντί τής κηδεμονίας τού κράτους.

Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι και οι συναλλαγματικές αξίες ενός κράτους βρίσκονται στην αποκλειστική ευθύνη τής πολιτικής ηγεσίας. Οι τρόποι φύλαξης και αξιοποίησης τού πλούτου, η νομή και η διαχείριση των εθνικών πόρων παράγουν αποτελέσματα που έχουν ταυτότητα πολιτική. Είτε έχουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας είτε έχουμε εθνικό πλειστηριασμό και επιβολή ξένης κυριαρχίας από τυράννους που ζητούν γη και ύδωρ αντί ψιχίων και λεηλάτησης ψυχών.

Η Ελλάς τής δημοκρατίας και των μνημονίων αφέθηκε εις χείρας ενός ψευτορωμέϊκου που γέμισε την χώρα υποθήκες. Το κλεφτρόνι τού διεθνούς σιωνιστικού νεοταξισμού που έβαλε σ’ ένα σάκο τα ασημικά τής χώρας και τα παρέδωσε στην εξώπορτα τού κράτους στους παγκόσμιους σταυρωτήδες. Πάσα επένδυση, πάσα δήθεν διευκόλυνση, κάθε διορισμός, κάθε έξοδο κομματικό τυλίχτηκαν σε μια κόλλα χαρτί μαζί με τις παραγωγικές πηγές για να εκβιαστεί ο ελληνικός λαός, ώστε να σκύψει το κεφάλι και να πάψει το Έθνος να απαιτεί.

Οι Άγιοι Γέροντες τής Ελληνοορθοδοξίας μας, τής μίας και μόνης αληθινής πίστης και αληθινής ορθοδοξίας, είχαν προφητέψει την φτωχοποίηση τού ελληνισμού και το χάλασμα τής πολιτείας. Το μεν χάλασμα τής πολιτείας είναι επιβεβλημένο για να φτιαχτεί αυτή σωστά ελληνική, αρκεί να χαλαστεί από το Έθνος, θάβοντας το σάπιο κράτος. Να πάρει δηλαδή ο λαός τούς πολιτικούς στο κυνήγι με τις πέτρες, όπως ακριβώς είπε ο Άγιος Παίσιος. Η δε φτωχοποίηση γίνεται, όπως ακριβώς είπε ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, διότι οι εβραίοι λαμβάνουν τα αιματοβαμμένα κεφάλαια για να φύγουν.

Βλέπουμε τις σημαδεμένες επενδύσεις των πολυεθνικών εταιριών, την μία μετά την άλλη, να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, αφήνοντας χιλιάδες ελληνικές θέσεις εργασίας κενές. Είδαμε την τραπεζική διεθνή αγορά να ενεργοποιεί τις δήθεν ελληνικές τράπεζες, ώστε να ξεφορτωθούν τα μη εξυπηρετούμενα και παράνομα δάνεια μέσω τής κατάσχεσης ελληνικών περιουσιών. Βλέπουμε τούς κατασχετήριους φορείς να κατευθύνονται από εβραιοσιωνιστικά χέρια. Το δε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να οδεύει στην έξοδο τής Ελλάδος.

Δεν λυπάμαι, αλλά χαίρομαι για το ξέσπασμα τής οικονομικής καταιγίδας που έγινε όχι μόνο με ελληνικό αλλά και με παγκόσμιο αντίκτυπο. Είναι σαν μια λοιμώδη ασθένεια που ξεριζώνεται. Οι δε δηλητηριώδεις εκδηλώσεις της δεικνύουν τούς τρόπους τής εξυγιάνσεως. Εξυγίανση που δεν είναι μονάχα οικονομική, μα κυρίως και παράλληλα εθνική. Ως εκ τούτου, η εξυγίανση, η απελευθέρωση των δυνάμεων και δυνατοτήτων τής Ελλάδος γίνεται ορθά και νομοτελειακά διά τής εθνικιστικής οδού και διά τού Εθνικοκοινωνισμού μας.

Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και η χρηματαγορά τής χώρας είναι αποκλειστικά εθνική υπόθεση και περιέρχονται στην κυριότητα και την διαχείριση τού ελληνικού εθνικού κράτους. Οι επενδύσεις και η εργασία δίδουν το αποτέλεσμα αγαθών και εθνικού εισοδήματος στην ελληνική κοινωνία. Τα δάνεια των Ελλήνων μισθωτών μήτε έχουν τόκους μήτε δεσμεύουν τα ελληνικά νοικοκυριά που απαλλάσσονται. Τα αγαθά και οι ενεργειακοί πόροι τής γης μας γεμίζουν τις αποθήκες, την άμυνα, τις ελληνικές οικογένειες, το Έθνος, σε αυτάρκεια και ισχύ, ελαφρύνοντας τούς φόρους.

Αυτοί που καταλήστευσαν την ελληνική οικονομία, που ξεσπίτωσαν και εξόντωσαν τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό, θα αποδώσουν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό και θα τιμωρηθούν εξοντωτικά. Δεν θα υπάρξει σημείο τής οικουμένης για να κρυφτούν. Το κλεπτοκρατικό δημοκρατικό καθεστώς θα το κάνουμε ερείπια. Θεσμικές του περιουσίες θα δημευτούν σε όλα τα επίπεδα επί των καταχρηστικώς δικαιούχων τους. Όσοι καταχράστηκαν εθνική και δημόσια περιουσία, θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία.

Η εθνική οικονομία ανήκει αποκλειστικά σε ολάκερο τον Ελληνισμό που πιστεύει, εργάζεται και δίδει όρκο στο όνομα τής Ιερής Ελλάδος. Στην εθνική οικονομία η παραγωγή, το εισόδημα και οι θέσεις εργασίας βρίσκονται σε απόλυτη συνάφεια. Οι δομές τού κράτους και τής κοινωνίας σε υγεία, παιδεία, άμυνα και απασχόληση αυτοχρηματοδοτούνται. Οι επενδύσεις επιτρέπονται μόνον δίδοντας ελληνική εργασία και στηρίζοντας τούς εθνικούς σκοπούς και την ελληνική οικονομία. Στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα μας πολιτική κάνει ο ελληνικός λαός και την οικονομία την ασκεί το Εθνικό Κράτος.   
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: