ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

ΑΘΗΝΑ 27-11-2017.

Σκηνικό απόλυτης διάλυσης στήνουν τα νεοταξικά θεριά της αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Κοινές παράτες των αναρχοπρακτόρων με τους λαθροπρόσφυγες στην Λέσβο με στοχοποιήσεις Ελλήνων καταστηματαρχών και με συνθήματα υπέρ της εγκαταστάσεως των λαθροεισβολέων στην ελληνική κοινωνία. Συγκέντρωση πακιστανών λαθρομεταναστών και κίνηση αυτών εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ με εμφανή μίσος στον δικέφαλο αετό της ορθοδοξίας μας και το μαύρο χρώμα της μπλούζας των Ελλήνων οπαδών στην πλατεία Ομονοίας, με τις κρατικές αρχές να φυλάνε τους λαθρομετανάστες. Νόμισαν λένε τους Έλληνες φιλάθλους για χρυσαυγίτες. Διότι ο εθνικισμός είναι ο φόβος και ο τρόμος των μισελλήνων.

Στα γερμανικά αεροδρόμια μιας δήθεν γερμανικής χώρας που δεν έχει τη δύναμη να φτιάξει κυβέρνηση, ελέγχουν τα ελληνικά διαβατήρια, έχοντας λένε βγάλει την Ελλάδα από την συνθήκη αγεληδόν κινήσεως πολυεθνικών μαζών, την καλουμένη Σέγγεν. Και επιπλέον γίνονται διαβουλεύσεις και προκαταρκτικές ενέργειες σε νομοπαρασκευαστικό και τεχνικό μέρος για την έκδοση των αντίχριστων ηλεκτρονικών καρτών του πολίτη, ως πρόδρομο του σατανικού ενσώματου χαράγματος.

Θα θελήσουν να μας οδηγήσουν στις αντίχριστες ταυτότητες μας είπε ο Άγιος Παίσιος, αλλά θα τους προλάβει ο πόλεμος. Τα έθνη θα ξυπνήσουν και η Ελλάδα θα δείξει το δρόμο, γενόμενη απόλυτα χριστιανική και ελληνική, αφανίζοντας κάθε τι αντίχριστο, δολοφονικό και μη ελληνικό. Με Χριστό, με Στρατό, με τον δικό μας Εθνικισμό. Και με κανέναν απολύτως άλλον. Ζούμε αναμφίβολα μέρες Αποκάλυψης. Αλλά το Φως της Αλήθειας του Χριστού μας θα θριαμβεύσει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: