ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΑΞΙΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 8-11-2017.

8 τού Νοέμβρη σήμερα και εορτάζουμε την Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων. Κάποτε θέλησε ο δολερός εωσφόρος να παρασύρει στο πλευρό του τούς Αγγέλους, όταν εμφανίσθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με την αρχοντική θωριά του και την πύρινη ρομφαία, αναφωνώντας το Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού. Έθεσε το σύμπαν υπό την προστασία των πτερύγων του, κατ’ εντολήν Θεού.

Με τον ίδιο τρόπο και με την Ευλογία πάντα τού Θεού Πατρός, οι Έλληνες Ίκαροι περιφρουρούν με τα ατσάλινα φτερά των πολεμικών τους αεροσκαφών τούς ελληνικούς αιθέρες, τα νησιά μας, τις θάλασσές μας, πάσα γωνιά και ψυχή ελληνική τής εθνικής μας επικράτειας. Πάντα στην υπηρεσία τού Ελληνικού Έθνους, η Πολεμική μας Αεροπορία έχει χύσει ποταμούς τιμίων αιμάτων και έχει προσφέρει θυσία εκλεκτό ανθό τής ελληνικής νιότης.

Πιστοί εκφραστές τής αληθείας οι πιλότοι μας ότι η Πατρίδα μας έχει σύνορα, σε αντίθεση με τούς προδότες πολιτικούς, και ακόμη προσηλωμένοι στον ιερό όρκο ότι αυτά τα αιματοποτισμένα σύνορα όχι απλώς είναι απαραβίαστα, μα και χρήζουν βελτίωσης και πλάτυνσης για να χωρέσουν ολάκερο τον Ελληνισμό έως τής απολύτου εθνικής μας ολοκληρώσεως. Οι θυσίες δεν λησμονιούνται ποτέ. Σημειώνουν χρέη προς εκπλήρωση, ώστε να αγαλλιάσουν οι ψυχές των Ηρώων από τον ουράνιο θόλο όπου βρίσκονται και τούς ανήκει, σιμά στο Θεό.

Σιαλμάς, Ηλιάκης και πόσα ακόμη αδέρφια, μάς θωρούν αιτούμενα εθνικού σθένους και στα οποία πλανιέται το μυαλό μου. Μού δίδουν τη δύναμη πως η ανυποχώρητη μαχητικότητα έως τής οριστικής νίκης είναι η ασφαλέστερη οδός ενός ζωντανού έθνους που δεν έχει δικαίωμα ούτε για μια στιγμή να ξεχάσει.

Τιμωρία σε προδότες και εχθρούς. Ατσάλινη πίστη στα χαλύβδινα φτερά τού Έθνους που είναι ολάκερη η Αληθινή Ελλάδα μας και θα αναστηθεί στα πόδια της Μεγάλη, Ορθόδοξη, Εθνικιστική, Αυτοκρατορική. Αιωνία η μνήμη των ηρώων πιλότων μας. Χρόνια πολλά στην πολεμική μας αεροπορία και εις άπαντες τούς εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

Οι Άγγελοι τής Πίστεως ημών να μάς σκέπουν και να μάς προστατεύουν υπό των πτερύγων τους, με πρώτα τα παιδιά μας. Ο Θεός Βασιλεύς, Πατέρας και Αρχηγός μας. Ένοπλες Δυνάμεις και Εθνικισμός εφαρμόζουν τας Εντολάς τού Υψίστου και ανυψώνουν το Ελληνικό Έθνος, τιμώντας τούς Ήρωες.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: