ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 3-1-2012.

Στο κατοχικό προτεκτοράτο που αυτοονομάζεται ελληνικό από μια δράκα προσκυνημένων και ξενοκίνητων πολιτικάντηδων έχουν χαθεί τα όρια ανάμεσα στο νόμο και το δίκαιο. Έχουν αναγορευτεί κάποιοι σε τάχα ηθικές προσωπικότητες που πιστεύουν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν το συμφέρον της Πατρίδος και τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας. Και έτσι καθώς έχουν πιστέψει οι διορισμένοι προστάτες και ταγοί ότι έχει γίνει αποδεκτή η φκιασιδωμένη παρουσία τους και οι ψευτοεξουσίες της ψευτοκυβέρνησής τους, αποφάσισαν με περίσσιο θράσος να προστατέψουν την Πατρίδα μας από την ίδια την Πατρίδα και την κοινωνία μας από εμάς τους ίδιους!

Είμαστε πλέον αντιμέτωποι με το πρωτοφανές φαινόμενο του πολιτικού ναρκισσισμού που στηρίζεται στην παρερμηνεία των θεσμών και του ρόλου που διαδραματίζουν στη ζωή της Ελληνικής Φυλής. Σ’ αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση έχουν ευθύνη μέγιστη όλοι οι παράγοντες της πολιτικής μας ζωής. Καθεστωτικά κόμματα και φορείς που υποτίθεται πως θα έπρεπε να προστατέψουν τον πολίτη και την Πολιτεία μας. Αντί αυτού σήμερα έχουμε φτάσει στο απαράδεκτο σημείο να δέχεται ο Ελληνισμός μας επίθεση από τα λυκόρνεα της παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας με τη θεσμοποίηση ανθελλήνων και την θεσμοθέτηση παράνομων και ανθελληνικών δήθεν νόμων που ποιούν οι ίδιοι ελληνόφωνοι ανθέλληνες.

Ο νόμος σε κάθε περίπτωση και πολύ περισσότερο όταν έχει να κάνει με την προάσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας και του δικαιώματος του ελληνικού λαού στην επιβίωση, είναι η καταγραφή των λειτουργικών κανόνων που εξασφαλίζουν το δίκαιο της εθνικής κοινότητος στην υπεράσπιση της οντολογίας της και των ελευθεριών της. Στην περίπτωση του Ελληνισμού μας υπέρτατος νόμος είναι το Δίκαιο του Έθνους μας το οποίο προϋπάρχει και εξ αυτού χαράσσεται κάθε νομική διάταξη αλλά και κάθε κυβερνητικό μέτρο εξυγίανσης της οικονομίας και της εδαφικής μας κυριαρχίας.

Το δίκαιο της Φυλής μας και το συναφές δίκαιο της ηθικής και της αξιοκρατίας είναι λοιπόν αυτά που πάνε μπροστά για επιβίωση του λαού και το τράνεμα της Πατρίδος. Ειδάλλως όποιος «νόμος» έχει άλλες βλέψεις και κυρίως εκείνος που βασίζεται σε ξένα κόλλυβα, σε γράμματα φερμένα από την «περιούσια» Εσπερία για το δικό μας θάνατο, καίγονται στην καθαρτήρια πυρά μαζί με τους εμπνευστές τους.

Τα συστημένα γράμματα από τους εχθρούς μας στις έσχατες μέρες των πολέμιων Χριστού και Ελλάδος πάνε και έρχονται εν ριπή οφθαλμού. Όμως τα τείχη του Ελληνικού Έθνους μπορούν να πέσουν είτε κατόπιν πολεμικής ενέργειας είτε με το εσωτερικό άνοιγμα του προδότη. Και αφού μέχρι τώρα δεν έχουμε πολεμικό γεγονός, αυτό σημαίνει πως η πρώτη και σοβαρότερη ευθύνη για την ασέλγεια και την αντινομία σε βάρος του Γένους μας βαραίνει τους ενταύθα νομοθέτες που είτε ευνοούν τους αναξίους ριψάσπιδες της καθεστωτικής παρέας προβιβάζοντας το χρήμα σε βάρος του λαού είτε κατακρημνίζουν τις Αρχές και τις Παραδόσεις της Φυλής μας ανοίγοντας κερκόπορτες σε αλλοφύλους.

Αυτή την λαίλαπα σήμερα στρέφουν σε βάρος μας οι λάτρεις και εραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πάσης μισελληνικής διαστροφής. Βαφτίζοντας λοιπόν την παρανομία και την προδοσία σε νόμο και πατριωτική ενέργεια, οι ντόπιες θεραπαινίδες του σιωνιστικού νεοταξισμού διαρρηγνύουν τα ιμάτια του ελληνικού λαού που σταυρώνουν σήμερα σαν τον Ιησού Χριστό και βάζουν κατά την ίδια βρώμικη λογική κλήρο σε βάρος της υποστάσεως της Ελλάδος των Μαρτύρων και των Ηρώων.

Εισβάλλουν οι πολιτικές αρχές του νεοταξικού κομματισμού από την κλειδαρότρυπα του δυστυχούς λαού αφού έχουν υφαρπάξει όλες τις εξουσίες, νομοθέτησης και εκλογής κυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων, και φτιάχνουν νέα χαράτσια, παράνομα ακόμα και με τους νόμους των Βρυξελλών, για να δεσμεύσουν τους είλωτες στο άρμα του νέου δουλεμπορικού κράτους. Ακόμη όμως δεν έχει δεήσει να μας πει κάποιος σε ποιον χρωστάει η Ελλάδα μας. Γιατί πολύ απλά δεν χρωστάει η Ελλάδα.

Χρωστάνε οι ελληνόφωνοι τύραννοι και τα κομματικά τους μαντριά στους νεοταξικούς λύκους που τους φέρανε στην Ελλάδα για να την πουλήσουν. Τα χαράτσια τα πληρώνουν άπαντες οι Έλληνες. Άνεργοι, φτωχοί, στερημένοι και μη. Και όσο ποιο στερημένος είναι, τόσο πιο πολλά υποφέρει. Αυτή η κατάσταση γίνεται με νόμο της ελληνόφωνης Βουλής. Αλλά ο νόμος αυτός ξεπουλάει την Ελλάδα, επομένως είναι ένας προδοτικός ψευτονόμος από μια προδοτική ψευτοκυβέρνηση.

Σε μια άλλη περίπτωση στη Βρετανία και την Ιρλανδία κάποιοι λαθρομετανάστες ζήτησαν να τους κρατήσουν εκεί γιατί στην Ελλάδα βασανίζουμε κόσμο! Είναι μέρος του συνόλου των αλλοδαπών που περνάνε από την Ελλάδα στερώντας ψωμί και ζωή από το λαό μας για να τους χρησιμοποιήσουν κάποιοι πάλι με κάποιο νόμο ώστε να τους δώσουν υπηκοότητα. Για να τους αποφυλακίσουν μετά κάνοντας χρήση κάποιος αντιρατσιστικού ψευτονόμου. Είδαμε πάλι σε άλλη περίπτωση την εξωφρενική απόπειρα σύλληψης του μοναχού Εφραίμ αλλά κανείς δεν κινήθηκε κατά των αληθινών ενόχων που τυχαίνει να είναι πολιτικοί.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το Δίκαιο, η Ανεξαρτησία του Ελληνισμού και οι Παραδόσεις της Φυλής μας είναι το αντικείμενο του Ελληνικού Νόμου. Και ο Ελληνικός Νόμος υπερασπίζεται το Δίκαιο του Ελληνικού Έθνους και λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: