ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 8-1-2012.

Το πρόβλημα της επιβίωσης που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας δεν είναι ούτε ρητορικό ούτε αποτέλεσμα της υπερβολικής εκτίμησης της παρούσας αρνητικής πολιτικής συγκυρίας. Είναι μια δυσάρεστη και επικίνδυνη κατάσταση που αποτελεί τη συνέπεια των προδοτικών επιλογών του κατοχικού ελληνόφωνου καθεστώτος που αρνείται να απεμπλακεί από την ξεκάθαρη νεοταξική επιδίωξη διαμελισμού της Ελλάδος που σχεδιάζουν οι εκφραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μια πραγματικά πολύ περίεργη υπόθεση είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο αεροδρόμιο των Αθηνών όταν βρέθηκαν πακέτα με εξαρτήματα όπλων που προερχόντουσαν από τις ΗΠΑ. Το «εκρηκτικό» φορτίο προβλημάτισε έντονα την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν με διακριτικότητα την εμπλοκή ελληνικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην εισαγωγή των όπλων.

Ωστόσο είναι γνωστή η εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών στις ντόπιες τρομοκρατικές ομάδες αλλά και το στήσιμο δήθεν λαϊκών κινημάτων και έγχρωμων ψευτοεπαναστάσεων που ακολουθείται στις χώρες της γειτονιάς μας. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν επιχειρείται η ανακοπή ενός αληθινού επαναστατικού κινήματος πρόληψης των κινδύνων που απειλούν ένα έθνος.

Στο μεταξύ στο Ναύπλιο η Νεανική Δημοτική Χορωδία της πόλης υποδέχτηκε και έδωσε μουσική παράσταση με τη χορωδία του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Όμως η σειρά των παραστάσεων που έδωσε στη χώρα μας η αμερικανική χορωδία χαρακτηρίστηκε εντύπως και διαδικτυακά ως «concert choir trip to Greece and Crete»! Αυτή η είδηση προέκυψε τόσο από τις αναφορές απλών πολιτών στη σελίδα του Παρατηρητή Αργολίδας αλλά και από την αμερικανική καταχώρηση στο διαδίκτυο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι, ακόμη και εσωτερικοί καθεστωτικοί παράγοντες μαζί με διεθνείς νεοταξικούς κύκλους βλέπουν την Κρήτη χώρια από την Ελλάδα.

Στη Θράκη ο «σοσιαλιστής» βουλευτής Μάντατζη προέβη σε κάποιες δηλώσεις που σηματοδοτούν την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ και τη δρομολόγηση συνθηκών που διευκολύνουν τους σχεδιασμούς της Άγκυρας για την τουρκοποίηση της Θράκης μας. Ο Μάντατζη μίλησε σε μειονοτικούς δημοσιογράφους για την αθέτηση του Παπανδρέου σε κάποιες υποσχέσεις που είχε δώσει και ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το υποτιθέμενο εθνικιστικό κομμάτι του κόμματός του αποτυγχάνοντας στο ρόλο του.

Είπε ακόμη ο λεγάμενος ότι «η μειονότητα πλέον πρέπει να αφήσει πίσω τα παλιά και να σκεφτεί να πάει μπροστά με νέους πολιτικούς σχηματισμούς». Κι ακόμη έκανε λόγο για τη χάραξη ενός νέου πολιτικού οδικού χάρτη για τις μειονότητες και πως η Ελλάδα πρέπει να κάνει βήματα για τη διευθέτηση των μειονοτικών θεμάτων. Ωστόσο το μόνο που δεν έχει παραχωρήσει ο προσκυνημένος συρφετός των πολιτικάντηδων προς το παρόν είναι η αποδοχή των ψευτομειονοτήτων και της αποσχίσεως εθνικών μας εδαφών. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα το συγκεκριμένο βήμα βρίσκεται στα σχέδια των εκφραστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αλλά και στη Μακεδονία τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα. Οι Τούρκοι με το ένδυμα του επιχειρηματία και όπλο τις επενδύσεις εισέρχονται στα σπλάχνα της ελληνικής επιχείρησης και γης. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο η Μακεδονική Εταιρία Χάρτου καταλήγει στα χέρια της τουρκικής Kartonsan που είναι θυγατρική του τουρκικού ομίλου Pak Holdings. Ενώ στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Μπουτάρης δεν θα κάνει λέει εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης αλλά διάφορα φεστιβάλ που θα αναδεικνύουν το διεθνές πρόσωπό της. Το πρόσωπο του Οθωμανού κατακτητή και των «εκλεκτών» συνεργατών του που νοσταλγούν και θέλουν πίσω οι «προοδευτικοί».

Ίδιες υποχωρήσεις συμβαίνουν και στην Κύπρο Μας. Ο κατοχικός ηγέτης Έρογλου δήλωσε ότι σκοπεύει κατ’ εντολή προφανέστατα της Άγκυρας να μετονομάσει το τουρκοπατημένο τμήμα της Κύπρου σε «Τουρκικό Κράτος Κύπρου» ή σε «Τουρκικό Κράτος Βορείου Κύπρου» αν δεν έχει βρεθεί λύση αρεστή στους Τούρκους εντός του 2012!

Αποκαλύπτει στην ουσία τον σχεδιασμό για τη σταδιακή απορρόφηση της Κύπρου από την Τουρκία όταν οι αστυνομικές δυνάμεις του αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια έριχναν χημικά και πραγματοποιούσαν συλλήψεις εναντίον Ελλήνων της Εθνικής Αντιαποικιακής Πλατφόρμας που διαμαρτύρονταν έξω από τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου ζητώντας την απομάκρυνση αυτών. Με τον πρόεδρο Χριστόφια να εξισώνει σε δηλώσεις του την ηρωική ΕΟΚΑ του Πατριώτη Γρίβα Διγενή με τους τρομοκράτες της Τουρκίας λέγοντας πως η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν φουντώνουν οι συζητήσεις για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων και απομακρύνεται με την βαρύτατη ευθύνη των πολιτικών σφουγκοκωλάριων ο συμμαχικός ρωσικός παράγοντας από την πατρίδα μας. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά ο υπουργός εξωτερικών Δήμας στη Βουλή, αναφέρθηκε στην ύπαρξη άριστων σχέσεων και είπε ότι δεν έχει υποβληθεί ρωσική πρόταση για την εκμετάλλευση της υποθαλάσσιας περιοχής του Καστελόριζου αντίθετα με τις επικλήσεις δημοσιευμάτων. Ωστόσο μια κοινή ελληνορωσική αεροναυτική άσκηση που σκόπευε να εκτελέσει η Ρωσία με το Πολεμικό Ναυτικό και την Αεροπορία μας ακυρώθηκε εξαιτίας της επιδεινώσεως των σχέσεων της Ρωσίας με την ελληνόφωνη κατοχική κυβέρνηση.

Η Ελλάς δεν είναι το οικόπεδο κανενός και δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει προς χάρη μισερών ανθελληνικών υπάρξεων. Η προστασία της Πατρίδος είναι υπόθεση του πατριωτισμού των Ελλήνων που θέλουν την Ελλάδα Μεγάλη και Αδέσμευτη. Κι αυτή τη λαϊκή εντολή θα μετουσιώσει σε πολιτική πράξη ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: