ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


ΑΘΗΝΑ 26-1-2012.

Η ζημιά που προέρχεται από την στημένη οικονομική κρίση κοντεύει να γίνει ανεπανόρθωτη. Ανεπανόρθωτη θα γίνει φυσικά αν επιτρέψουμε στο κατοχικό καθεστώς της Πατρίδος μας να φτάσει στην μοιρασιά εθνικής κυριαρχίας και γης. Πράγμα που μπορεί να συμβεί με την παραχώρηση στον νεοταξικό κατακτητή του μνημονίου είτε των εσόδων ενός έργου ή μιας τουριστικής περιόδου των νησιών μας είτε με την αντίστοιχη παραχώρηση των υδρογονανθράκων και του ορυκτού πλούτου της ελληνικής γης. Και η απάτη της χρεοκοπίας που μας έχουν επιβάλλει ως ελεγχόμενη θα γίνει ανεξέλεγκτη όταν αποφασίσουν να δώσουν και την τελευταία ικμάδα της Πατρίδος μας.

Οι παράνομοι, παράλογοι και μισελληνικοί νόμοι που ήρθαν και οι άλλοι που έρχονται, τα λεγόμενα πολυνομοσχέδια, έχουν ήδη παράσχει το δικαίωμα του κοντέματος της Ελλάδος αντί απομειώσεως του δήθεν ανυπέρβλητου χρέους που αντιστοιχεί στις συμφωνίες των προδοτών κι όχι στις ανάγκες του κράτους. Αλλά στο μεταξύ τα χαράτσια αυξάνονται, οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται, οι αυτοκτονίες γίνονται κι αυτές περισσότερες, Έλληνες γονείς συνεχίζουν να αφήνουν τα παιδιά τους στα ιδρύματα και να πουλάνε πατρογονικά κειμήλια σε τοκογλύφους για να ζήσουν οικογένειες. Και ενώ ο λαός μας χύνει το αίμα του για να ζήσει όταν δεν τον ρημάζουν οι λαθρομετανάστες, οι πολιτικάντηδες ονομάζουν την εξόντωση πατριωτικό καθήκον.

Υπάρχουν ευθύνες που αντιστοιχούν σ’ αυτό το προσυμφωνημένο έγκλημα και πρέπει να αποδοθούν. Το ταμείο της υπόθεσης θα γίνει σύντομα και θα είναι αμείλικτο ανεξαρτήτως αν αυτό συμβεί με εκλογές ή όχι. Άλλωστε με εκλογές ήρθαν οι παράνομες κυβερνήσεις για να προβούν στην υποθήκευση πατρίδος και ψυχών με παράνομους νόμους. Όμως οι ευθύνες ανήκουν σε όλους όσους στηρίζουν την προδοσία και την παρανομία, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι δικαστές είτε είναι ακόμη και απλοί ψηφοφόροι που βλέπουν το κακό να μας πνίγει και εξακολουθούν να στηρίζουν τους στραγγαλιστές του Ελληνικού Έθνους.

Ας πάψουν λοιπόν όλοι αυτοί, οι ένοχοι και οι συνένοχοι, να μιλούν για τον πατριωτισμό εξομοιώνοντάς τον με την δωσιλογισμό. Κι ας σταματήσουν να αυτοαποκαλούνται πατριώτες όταν συμμετέχουν στο ξέσχισμα της σάρκας της Φυλής μας. Διότι ο Πατριωτισμός έχει προ πολλού οριστεί από τρανή γενιά Ελλήνων σε καιρούς ένδοξους και δημιουργικούς ως η υπεράσπιση των τειχών της πατρίδος και της ζωής των ελληνοπαίδων από το λεπίδι και την κατοχή βαρβάρων. Και η ανάπτυξη έχει κι αυτή προσδιοριστεί από αληθινούς Έλληνες στο αίμα και το πνεύμα ως η αυθυπαρξία, η γέννα έργων ελληνικών και το μεγάλωμα του εθνοφυλετικού κράτους κι όχι το κάλεσμα των βαρβάρων, το ξεζούμισμα της πατρώας γης και ο τεμαχισμός της.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός παραμένει πιστός στον δικό μας αυθεντικό και γνήσιο Πατριωτισμό των Ελλήνων που σπεύδουν να ματώσουν μονάχα για το καλό της Ελλάδος. Αυτοί είναι οι δικοί μας Πατριώτες που δεν νοικιάζουν τα προσκυνήματα της Φυλής στη διάθεση των απογόνων εκείνων που σε άλλες εποχές τα σύλησαν. Και από την άλλη πλευρά του λόφου ανήκουν όλοι οι Άλλοι που έχουν μείνει στην ονομαστική αναφορά της πατρίδος και τους οποίους απορρίπτουμε κατά ολοκληρία. Οι Άλλοι είναι εκείνοι που μένουν προσκολλημένοι στην σάπια πολιτικάντικη μήτρα και διαμαρτύρονται τάχα για τα δεινά που τους βρήκανε δήθεν ξαφνικά με την υπαιτιότητα κάποιων άλλων. Με τη διαφορά όμως ότι τώρα όλοι οι ψευτοπατριώτες «Άλλοι» αφήσανε τις διαφορές που τάχα είχαν για να πιάσουν καρέκλα εξουσίας ακόμη και σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Όμως στο καθεστώς της σαπίλας του ψευτορωμέϊκου, ανάμεσα στους ραγιάδες της «περιούσιας» και πάσης άλλης «συμμαχικής» σπάθης, αθώοι και ανήξεροι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν οι συστημικοί, οι βολεμένοι και οι βλάκες που έχουν στριμωχτεί όλοι στη γραμμή παράταξης του εχθρού. Υπάρχουν οι εκτελεστές της Φυλής και οι κυνηγοί της εξουσίας που έχουν χάσει πάσα επαφή με τον ελληνικό λαό. Υπάρχει και το τμήμα εκείνο του λαού που νιώθει πως ακόμη χρωστάει το ρουσφέτι που είχε πάρει κάποτε από τον πολιτικάντη. Αυτοί που προσβλέπουν να μπουν κάτω από την ομπρέλα προστασίας του καθεστώτος.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και η υγιής πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν δεχόμαστε κανένα ελαφρυντικό προς καμία ένοχη πλευρά. Δεν έχουμε μπει ποτέ κάτω από καμία ομπρέλα και κανένα υπόστεγο. Κι όταν κάποτε μας ζήτησαν να μαλακώσουμε τους «ακροδεξιούς» τόνους, εμείς δώσαμε ακόμα περισσότερες αποδείξεις του Εθνικοκοινωνισμού μας. Και το καθεστώς του δωσιλογισμού θα εκλείψει έως του σημείου που θα το ξεχάσει ακόμη και η ιστορία πως υπήρξε κάποτε. Είμαστε οι Πατριώτες της Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος που θα χτίσουμε. Εχθροί των «Άλλων» που πουλάνε την Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: