ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ


ΑΘΗΝΑ 22-1-2012.

Ένα κράτος που έχει παραχωρήσει εξουσίες σε τρίτους κατά οιοδήποτε τρόπο δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση εθνική στρατηγική στις εξωτερικές υποθέσεις του. Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα της Ελλάδος που έχει μετατραπεί υπό το μανδύα πάντοτε της οικονομικής κρίσης σε προτεκτοράτο ολκής που άγεται και φέρεται από παραδοσιακά μισελληνικά συμφέροντα όταν οι προκλήσεις στα εθνικά μας ζητήματα οξύνονται καταφανώς βάσει σχεδίου. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο τα χτυπήματα σε βάρος της Πατρίδος μας έρχονται συντονισμένα τόσο από δυσμάς όσο και από ανατολάς.

Στο πολιτικό επίπεδο έχουμε την υποτιθέμενη σύμμαχο Δύση να υποστηρίζει τις βλέψεις «γειτονικών» κρατικών δορυφόρων του διεθνιστικού νεοταξισμού σε βάρος μας μέσα από τους μηχανισμούς εισόδου αυτών σε διεθνείς οργανισμούς ακόμα κι όταν εποφθαλμιούν εθνικά μας εδάφη. Και στο στρατιωτικό επίπεδο το πατρονάρισμα της Τουρκίας στα ισλαμικά κράτη αποδεικνύεται ότι έχει τον χαρακτήρα της άμεσης απειλής τη στιγμή που η Ελλάς έχει γεμίσει τουρκοφερμένους και φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Το δε κοινό σημείο των προκλήσεων αυτών είναι ότι εστιάζονται σε ευαίσθητους χώρους που διαθέτουν παράλληλα μεγάλες ποσότητες γεωφυσικού πλούτου.

Η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες έχει αναβαθμίσει τις εισβολές της στον ελληνικό εναέριο χώρο με τη χρήση πολλαπλού τύπου πολεμικών αεροσκαφών και σε μεγαλύτερο γεωγραφικό πλάτος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ανοικτή πολεμική σύγκρουση με τη χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στα σχέδιά της. Σε μια ανάλογη περίπτωση είχαμε τη διενέργεια συνδυασμένων αεροναυτικών επιχειρήσεων που έλαβαν χώρα σε ολόκληρο το Αιγαίο από τις ακτές της Κρήτης έως τις ακτές της Θράκης.

Στην επιχείρηση αυτή έλαβαν μέρος τουρκικά μαχητικά και αεροσκάφη ηλεκτρονικής κατασκοπείας καθώς και σκάφη του τουρκικού ναυτικού. Έξι από τα δώδεκα τουρκικά μαχητικά προέβησαν σε δώδεκα παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου ενώ τα δύο αεροσκάφη συλλογής πληροφοριών κατέγραψαν τις ηλεκτρονικές εκπομπές των ελληνικών ραντάρ αεράμυνας και έρευνας επιφανείας πάνω από τα νησιά μας. Δεν παρέλειψαν φυσικά να παραβιάσουν δύο φορές το FIR Αθηνών. Η Άγκυρα μας θυμίζει έντονα ότι η επιδίωξη της διείσδυσης στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες τής δολίως ευρισκομένης υπό υποψήφιο καθεστώς πτώχευσης Ελλάδος συνδυάζεται με την επιχειρούμενη αρπαγή ελληνικών εδαφών υπό την κάλυψη της Εσπερίας και τον μανδύα της ανίερης συνύπαρξης και συγκυριαρχίας.

Στο μεταξύ η πτώση ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους της τουρκικής αεροπορίας στο Αιγαίο, στο ύψος της Σμύρνης, και ο θάνατος των δύο επιβαινόντων πιλότων ήρθε να επαληθεύσει τον ισλαμικό κοινό κρίκο στους σχεδιασμούς Τουρκίας και Νεοταξισμού. Ο πιλότος εκπαιδευτής του Τούρκου ήταν επισμηναγός της Πακιστανικής Αεροπορίας που εκτελούσε υπηρεσία στα πλαίσια του προγράμματος στρατιωτικών ανταλλαγών μεταξύ των στενών συμμάχων Τουρκίας και Πακιστάν.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε εικονικές διεισδύσεις στο Αιγαίο και ασκήσεις ναυτιλίας σε χαμηλό ύψος. Αλλά οι προσκυνημένοι ηγετίσκοι «μας» ούτε που σκέπτονται να στραφούν στη συμμαχία με την ανερχόμενη Ινδία που διάκειται ενάντια στο Πακιστάν. Γνωρίζουν όμως άριστα να ανέχονται την ύπαρξη πολυάριθμων Πακιστανών λαθρομεταναστών που έχουν αναλωθεί στην εγκληματικότητα σε βάρος μας και τις απαγωγές ακόμη και ομοεθνών τους. Και από την άλλη οι προσκυνημένοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να στείλουν την Εθνική μας ομάδα των Παίδων να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά με την ονομασία Κύπελλο Αιγαίου!

Από την άλλη πλευρά το «πολιτισμένο» σκέλος του Νεοταξισμού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στη σύνταξη μιας έκθεσης με την οποία ζητά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να προχωρήσει στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων στην «Ε»Ε, προτείνοντας μάλιστα την αντίστοιχη ένταξη και στο ΝΑΤΟ. Ο συντάκτης της έκθεσης Βρετανός ευρωβουλευτής Howitt δεν θεωρεί εμπόδιο το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και συνεπώς τις επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων σε βάρος της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας χάριν τάχα της ασφάλειας της περιοχής, δηλαδή των συμφερόντων της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης. Ζητά μάλιστα αυτός ο τύπος να σταλεί πρέσβης της «Ε»Ε στα Σκόπια και μαλώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή γιατί στην έκθεση προόδου του 2011 δεν χάρισε τον όρο «μακεδονικός» στη γλώσσα, τον πολιτισμό και την ταυτότητα των τυράννων της Βορείου Μακεδονίας Μας.

Στην Κύπρο Μας ο κομμουνιστής πρόεδρος Χριστόφιας συνεχίζει τον διάλογο με τον κατοχικό ηγέτη Έρογλου που ζητά «λύση» έως το καλοκαίρι με την καλή θέληση – επίκυψη των εκείθε προσκυνημένων μέσα από την εξευτελιστική αποδοχή της εκ περιτροπής προεδρίας. Την παραχώρηση δηλαδή μεριδίου εξουσίας στην Άγκυρα και τον διαδοχικό εκτουρκισμό της μεγαλονήσου Μας. Και αυτό συμβαίνει όταν τα στελέχη της ΚΥΠ που διαθέτουν πατριωτικό φρόνημα και εμπειρία εξωθούνται σε απομάκρυνση από την υπηρεσία είτε με δυσμενείς μεταθέσεις είτε με οικιοθελείς αιτήσεις αντιμετωπίζοντας ακόμη και καρφώματα από τον ακελικό αμερικανοκομμουνισμό που ενδιαφέρεται μονάχα για το φακέλωμα των Εθνικιστών που αγαπάνε την Κύπρο ως αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να απαλλαγεί από τους ενοικιαστές των προσκυνημάτων μας και τους πωλητές της Πατρίδος μας που την παραδίδουν στα χέρια εχθρών, ψευτοσυμμάχων και λαθρεποίκων. Και στη θέση του ψευτορωμέϊκου θα αναγείρουμε την Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που θα πάρει στην αγκαλιά της όλα τα λησμονημένα παιδιά του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: