ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΜΙΑ ΤΟΠΟΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΣ


ΑΘΗΝΑ 27-1-2012.

Στον καιρό της αναμέτρησης του Ελληνισμού μας με ριψάσπιδες πολιτικάντηδες και ψευτοσυμμάχους βαρβάρους δεν πρέπει να ξεχνούμε τους Ήρωες του Γένους μας που δώσανε τα νιάτα τους και χύσανε το Τίμιο Αίμα τους για να κρατήσουνε μακριά μας τους ίδιους βάρβαρους εισβολείς που μας απειλούν και σήμερα. Την Τουρκία αλλά και τα «περιούσια» λυκόρνεα που την ξαμολήσανε εναντίον μας από της πτώσεως της Πόλεως και έως των Ιμίων. Και αν σήμερα η οικονομία επιστρατεύεται σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας, τον Γενάρη του 1996 οι κτηνότουρκοι δολοφόνοι των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση επιστρατεύτηκαν για να ανοίξουν την Κερκόπορτα στους εμπόρους των λαών ασελγώντας στο Αίμα και την Μνήμη των Μεγάλων Νεκρών Μας.

Το 1996 οι εχθροί της Ελλάδος και του Ανθρώπου δεν θέλανε να μας κηρύξουνε τον πόλεμο. Ήταν και είναι εξαιρετικά άνανδροι οι ίδιοι και ανίκανοι οι απόβλητοι της μογγολικής στέπας για να βρεθούν μπροστά μας πρόσωπο με πρόσωπο. Ο πλούτος που κρύβουν τα Ίμια και το Αιγαίο ήταν και τότε το έπαθλο που γύρευαν. Όχι το πετρέλαιο στη συγκεκριμένη περιοχή. Κάτι άλλο που κρύβει μονάχα η ελληνική γη, χρήσιμο για μια εθνική άμυνα. Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο το θέλανε ομοίως δίχως μάχη γιατί φοβούνται το ελληνικό ατσάλι.

Και έτσι είπανε να πάνε σε γκρίζες αμφισβητούμενες ζώνες που φέρανε τα τουρκικά συμφέροντα με διεθνείς συμφωνίες και ελληνόφωνες υπογραφές σε Μαδρίτη και Ελσίνκι. Και για να συμβεί η μεγάλη προδοσία οδήγησαν τον Ελληνικό Στρατό σε μια ήττα από το πουθενά άνευ ριπάς και τρία παλικάρια στο υγρό κοιμητήριο του Ελληνικού Αρχιπελάγους. Θέλει πολύ ψυχραιμία η καταγραφή του ζητήματος ακόμα και μέσα από τις λιτές γραμμές ενός προσκλητήριου μνημοσύνης σαν τύχει να το έχεις ζήσει.

Αυτό που συνέβη τότε ήταν μια απάνθρωπη φάρσα σε βάρος των παιδιών που υπηρετούσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα στις επάλξεις μακράν των βρωμερών μεθοδεύσεων των πολιτικάντηδων των Αθηνών. Μια ύβρις μέγιστη με όλη την αρχέτυπη έννοια από τη στιγμή που οι πολιτικές αρχές τάχα του τόπου γνωρίζανε τουλάχιστον από τα μέσα του 1995 το νεοταξικό σχέδιο που θα παιζόταν με τις τουρκικές λόγχες. Και είμαι εξαιρετικά ακριβής στην περιγραφή μου. Πληροφορίες που έχουν φτάσει κυρίως στο διαδίκτυο αλλά και αλλού από κοντινά πρόσωπα κάποιων πρωταγωνιστών το επιβεβαιώνουν. Το ίδιο και η κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών.

Η μεγάλη αρχή της προδοσίας ωστόσο έγινε από τη στιγμή που ανέλαβε τη χώρα ο δικός τους άνθρωπος, ο «περιούσιος» Κ. Σημίτης. Τυχαίο; Δεν νομίζω ότι υπάρχει αφελής να πιστέψει κάτι τέτοιο. Όπως δεν ήταν τυχαία και η καθοδηγούμενη όπως απεδείχθη πρότερη προσάραξη του τουρκικού εμπορικού πλοίου σε ξέρα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Ή μάλλον για να ακριβολογήσω των ελεύθερων ελληνικών χωρικών υδάτων, αφού και τα απέναντι σκλαβωμένα ύδατα ήταν και θα ξαναγίνουν δικά μας. Η προσάραξη έγινε πολύ απλά για να ριχθεί τουρκικό βότσαλο οικειοποιήσεως της περιοχής από τους απόβλητους. Εξ ου και η άρνηση του Τούρκου καπετάνιου να δεχθεί ελληνική βοήθεια.

Μα οι καλοί μας άρπαγες, αυτοί που προσποιούνται τους Έλληνες και τους ταγούς, τι κάνανε θα πει κάποιος καλοπροαίρετος; Κάποιοι είχαν πιάσει τα κανάλια και χαριεντιζόντουσαν περιφέροντας το άχρηστο σαρκίο τους. Κάποιοι άλλοι προετοιμαζόντουσαν να κομματιάσουν τις σάρκες μας και γι’ αυτό το λόγο αλλάξανε τον τόπο του συμβουλίου της κυβερνητικής αντιμετωπίσεως της κρίσης. Και από την άλλη ζητήσανε την πτώση εξ ανέμου της ελληνικής σημαίας ρίχνονταν κατόπιν την ευθύνη στον Ελληνικό Στρατό.

Όμως ο Στρατός μας έκανε το καθήκον του. Το ακούσατε ρε ανερυθρίαστοι πωλητές της Πατρίδος; Ρωτήσατε να σας πουν ποτέ από περιέργεια έστω πόσες μέρες είχαμε κινητοποίηση; Πόσες μέρες δεν βγήκαμε από τους στρατώνες μας με το όπλο έτοιμο και τους αξιωματικούς μας να μας ξεκαθαρίζουν εντίμως πως πάμε για πόλεμο; Πως στις σκοπιές των λόχων είχαμε διπλοσκοπιές και στα φυλάκια τετραπλοσκοπιές;

Σας είπαν ρε προδότες ότι φύγαμε εκείνο το μοιραίο βράδυ του Γενάρη του 1996 δώδεκα το βράδυ για τα προκαθορισμένα σημεία μάχης και μας γυρίσατε πίσω ντροπιασμένους και ορφανούς κατά τρία αδέλφια μας στις έξι το πρωί; Καταλάβατε εσείς της καθεστηκυίας τάξεως ότι είστε, εκτός από προδότες, και δολοφόνοι των Εθνομαρτύρων και Ηρώων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

Κάτω τα χέρια μολυσμένοι από τις μνήμες των αδελφών μας και από την Ιερή μας Ελλάδα. Οι ψυχές δεν πουλιούνται. Το καθεστώς σας τελείωσε και οι ευθύνες θα αποδοθούν από μια Ελεύθερη και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα. Όλοι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ θα τιμήσουμε την μνήμη των Βλαχάκου, Καραθανάση και Γιαλοψού στην πλατεία Ρηγίλλης έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής. Εθνικιστές Πατριώτες έτοιμοι να αναλάβουμε τις τύχες της Ελλάδος κατ’ επιταγή του ελληνικού λαού. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=7IiJs-Fc0Zw

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: