ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» ΔΟΥΛΟΙ;


ΑΘΗΝΑ 28-1-2012.

Το ασφυκτικό πλαίσιο των σχέσεων του κατοχικού κράτους με τον Έλληνα πολίτη μέσα στο περιβάλλον της κρίσεως αξιών κυρίως και εν συνεχεία οικονομικών δεικτών δημιουργεί μια δικαιολογημένη δυσφορία για την καταστρατήγηση των λαϊκών ελευθεριών. Η ευθεία αντιπαράθεση της Πολιτείας και του Έλληνα Πολίτη ανατρέπει τις ψεύτικες επικλήσεις των πολιτικάντηδων στην έννοια της δημοκρατίας και της συναφούς νομιμοποίησης των ληφθέντων αποφάσεων που λαμβάνονται για τη σωτηρία τάχα της Πατρίδος.

Κατ’ αρχήν ουδέποτε διεκδίκησα στην ενασχόλησή μου με την πολιτική δημοκρατικές δάφνες και διαπιστευτήρια. Πάντοτε πίστευα στο δικαίωμα του ελληνικού λαού να αναθέτει τις τύχες του στους Άριστους Πολίτες της Φυλής. Ποτέ δεν προσχώρησα στην πραγματικά μονότονη λογική της παραδοχής της δημοκρατίας ως το καλύτερο τάχα πολίτευμα. Πιστεύω ακράδαντα ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι αυτό που εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον και αφουγκράζεται τη φωνή του λαού ώστε να επιλύσει τα κοινωνικά προβλήματα. Επομένως ο λαϊκός χαρακτήρας ενός πολιτικού συστήματος στηρίζεται στον άνθρωπο που το διαχειρίζεται με τις πράξεις του κι όχι στην στείρα ονομαστική αναφορά.

Σήμερα λοιπόν στην πατρίδα μας τα δικαιώματα του ελληνικού λαού έχουν πλήρως καταστρατηγηθεί και ποδοπατηθεί. Το ψευτορωμέϊκο έχει πάρει απόφαση να ποδηγετήσει τον Έλληνα που αποτελεί την κινητήριο δύναμη του Έθνους μας. Οι λεκτικές αναφορές περί της επιδιωκόμενης αναπτύξεως δεν μπορούν να νοηθούν ως σοβαρές όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε παράφρονες εξουσιαστές που επιδιώκουν να περιορίσουν τις ελευθερίες μας και να μας φιμώσουν προκειμένου να βγουν τα παπαγαλάκια της καθεστωτικής προπαγάνδας να μας πουν ότι συμφωνούμε με την ισοπέδωση της Πατρίδας και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο διάλογος των σφετεριστών της εξουσίας και των αντιπολιτευόμενων τάχα σωματοφυλάκων τους με το λαό είναι μια τεράστια απάτη δίχως λόγο και αντίλογο. Και ο ντόπιος νεοταξισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δημοκρατικό μόρφωμα που μετατρέπει την κάποτε ελεύθερη χώρα μας σε μια γαλέρα δούλων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από ανθρώπους που υπηρετούν πανθομολογούμενα πλέον ξένα συμφέροντα. Έλληνες τάχα στερούν την ελευθερία αληθινών Ελλήνων.

Πότε όμως ερωτηθήκαμε για το αν θέλουμε να συνδράμουμε τους «αναξιοπαθούντες» τραπεζίτες όταν οι αληθινοί αναξιοπαθούντες άνεργοι με την αποκλειστική πάντα ευθύνη του καθεστώτος όχι μόνο δεν στηρίζονται αλλά φορολογούνται; Πότε ερωτηθήκαμε για το εάν εγκρίνουμε το εθνοκτόνο μνημόνιο και την προσφορά της εθνικής γης ως εμπράγματης και ανταλλάξιμης αξίας αντί χρέους; Πότε ερωτηθήκαμε αν εγκρίνουμε το γέμισμα της Πατρίδος μας από λαθρομετανάστες που ονειρεύονται ισλαμοποίηση και επιβολή της σαρία όταν δεχόμαστε προκλήσεις σε βάρος της Πίστης και της εθνικής μας ακεραιότητας;

Τελικά η Ελλάδα του ντόπιου νεοταξισμού σήμερα έχει γίνει ο παράδεισος των τοκογλύφων και των αλλοδαπών ενώ έχει μετατραπεί στην κόλαση των Ελλήνων. Τα δικαιώματα του λαού μας στην εργασία, την κοινωνική ασφάλεια και το εθνικό συναίσθημα είναι υπό διωγμό. Το σπίτι και το προϊόν του μόχθου, όταν υπάρχει μια εργασία έστω και επισφαλής, αντιμετωπίζονται ως περιουσιακά στοιχεία που έχουν εκ των προτέρω επιταχθεί από τον σύγχρονο νεοταξίτη κατακτητή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τους υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό πλούτο. Η Ελλάς των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων δεν ανήκει στους Έλληνες. Στους Έλληνες που υπόκεινται ανυπεράσπιστοι στον βιασμό της προσωπικότητάς τους και την αρπαγή της πρώην ελεύθερης πατρίδος τους.

Εμείς όμως είμαστε γεννημένοι Ελεύθεροι Έλληνες κι όχι «δημοκρατικοί» δούλοι. Το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Κράτος είναι ταγμένο στην ελευθερία της υπάρξεως του Έθνους και της εκφράσεως του λαού μας. Η δική μας δηλαδή Ελλάδα ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον της Πατρίδος είναι αποκλειστικά εθνική υπόθεση των Ελλήνων. Γιατί ελεύθερος και κυρίαρχος λαός είναι εκείνος που φυλάει το ίδιο καλά το σπίτι και την Πατρίδα του από κλέφτες και εισβολείς.

Η επιλογή είναι εύκολη και απλή. Σηκώνουμε τώρα το ανάστημα και παίρνουμε πίσω την Ελλάδα των Ελεύθερων Ελλήνων όχι επαιτώντας αλλά επαναστατώντας μέσα από το τις τάξεις του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Είμαστε οι Εργάτες και Πολεμιστές της Μεγάλης Ελλάδος μας ενάντια σε κάθε εκφραστή της δουλείας. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν αυτή η θέση είναι δημοκρατική. Μου αρκεί ότι είναι ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: