ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 25-1-2012.

Οι ευρείες γεωπολιτικές μεταβολές που γυρεύουν οι λεγόμενες «μεγάλες» δυνάμεις, η επιθετικότητα που βιώνει η Ελλάς σε όλο το εύρος της πολιτικής και κοινωνικής της ζωής και ο πραγματικός πόλεμος που επιδιώκουν οι πραγματικές μα και προσωρινά μεγάλες δυνάμεις είναι οι αληθινές συνθήκες που οφείλουμε να συνεκτιμήσουμε πίσω από την φερτή οικονομική κρίση. Αφού συνεκτιμήσουμε τα αποτελέσματα των μεσοπολεμικών συνθηκών που βιώνουμε, οφείλουμε να σχεδιάσουμε τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περιβάλλον της Πατρίδος μας, αντικρίζοντας τον αληθινό εχθρό που έχει να αντιμετωπίσει το Ελληνικό Έθνος και ο ελληνικός λαός.

Ο αληθινός μας εχθρός τόσο στα ζητήματα εσωτερικής πολιτικής όσο και στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής είναι ο ίδιος. Είναι ο «περιούσιος» Διεθνιστικός Νεοταξισμός, είτε μιλάει δασκαλεμένα αλλά όχι δικά του ελληνικά είτε μιλάει ξένη γλώσσα. Η αρπαγή της εργασίας και του σπιτιού και ο βιασμός των παιδιών μας από λαθρομετανάστες και από την άλλη πλευρά οι αυξημένες τουρκικές πτήσεις σε όλο το Αιγαίο, η αναγνώριση σκοπιανής ψευτομακεδονικότητας από δήθεν Ευρωπαίους μεταξύ των δανείων που μας ρουφάνε υδρογονάνθρακες και αίμα εντός και εκτός των συνόρων είναι πράξεις στο ίδιο μισελληνικό έργο.

Τα διλήμματα έχουν φύγει από το προσκήνιο πλέον. Το ζητούμενο δεν είναι ασφαλώς ούτε η Ευρώπη που καταρρέει ούτε το ευρώ που ψυχορραγεί ούτε η χρεοκοπία που θέλουνε με το ζόρι να μας φέρουν. Γιατί εμείς ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές έχουμε αποφασίσει να πολεμήσουμε για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας και να την αναδείξουμε σε Ηγετική Δύναμη. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως απορρίπτουμε το χρέος, τα οικονομικά μέτρα, την πολυπολιτισμικότητα και ολόκληρο το σάπιο καθεστώς τους. Σκοπός του Εθνικισμού μας είναι να γκρεμίσουμε επαναστατικά σύσσωμη την πολιτική τάξη εξουσιαστών και ψευτοαντιστασιακών και να οδηγήσουμε το ενωμένο Ελληνικό Έθνος στην απόρριψη και την ευθεία αντιπαράθεση με τον αληθινό εχθρό αφού η συμβίωση είναι αδύνατη και ασύμφορη.

Η Ελληνική Αναγέννηση περνάει μέσα από τα ερείπια του Νεοταξισμού. Η Πατρίδα μας δεν έχει κανένα όφελος να διατηρήσει επαφές με τελειωμένες υπάρξεις των οποίων οι ηγέτες εργάζονται για την υπαγωγή της άλλοτε κραταιάς Ευρώπης στις δαγκάνες μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης δίχως εθνικά κράτη και σύνορα. Εμείς είμαστε συγκροτημένο Έθνος με πατριωτικό ιδεολογικό υπόβαθρο και πλεονεκτική γεωπολιτική θέση. Η Ελληνική Σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ και η Ελληνική Γη είναι εφαλτήριο εξαπλώσεως της Φυλής μας κι όχι αποθήκη υποταγμένων συνειδήσεων και ξένων συμφερόντων.

Είναι απολύτως απαραίτητο να προετοιμαστούμε για τις θύελλες που έρχονται. Και σε μια καθαρή εθνοφυλετικά και πολιτικά Ελλάδα χρειαζόμαστε ισχυρή Εθνική Διακυβέρνηση και δυνατές Ένοπλες Δυνάμεις. Το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, η εξαγορά των εθνικών μας επιχειρήσεων και υποδομών, η απόπειρα ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, η απομόνωση της Ελλάδος από την οριοθέτηση παραδοσιακών συμμαχιών, η «συμμαχική» παρότρυνση υπέρ των γειτονικών μας εχθρών μας αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα. Αν θέλουμε να ζήσουμε, πρέπει να αρνηθούμε τις κακές πολιτικές παρέες. Να αποδεχτούμε πως θα κρατήσουμε όρθια την Πατρίδα και την Πίστη πολεμώντας για να νικήσουμε. Να αποδεχτούμε ότι η θέση του ισχυρού είναι μονάχα μια σ’ αυτόν τον κόσμο και πρέπει να γίνει Ελληνική.

Τα τείχη της Ελληνικής Πολιτείας είναι καμωμένα μονάχα για Έλληνες. Πρέπει όμως απαραιτήτως να αποδεχτούμε ότι μπορούμε, δικαιούμαστε και απαιτούμε να κατακτήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα. Να γίνουμε και πάλι αυτό που είμαστε και κάποια φαντάσματα μας υποχρεώσανε να ξεχάσουμε. Γένος Αυτοκρατορικό και λαός ηγετικός, εκπολιτιστής της οικουμένης. Να πάψουμε να ακολουθούμε τους δυνάστες αλλά να τους υποτάξουμε. Η γεωστρατηγική μας θέση και τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα είναι έπαθλο για λίγους, μονάχα για Έλληνες. Αποτελούν το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας. Κανείς δεν μας θέλει δυνατούς. Αλλά ο Ελληνικός λαός έχει μόνο έναν τρόπο να υπερασπιστεί τη λευτεριά του. Να μην φοβηθεί τον πόλεμο που φέρνουν τα αντικρουόμενα συμφέροντα των αμερικανοσιωνιστών εναντίον των Ρώσων. Να κλείσει τα σύνορα στους φοροεισπράκτορες και τους στρατούς του νεοταξισμού. Και να ετοιμαστεί για το καθοδηγούμενο χτύπημα των Τούρκων.

Τα ειρηνικά δώρα και οι ψευτοφιλίες που μας τάζανε οι ψευτοσύμμαχοι και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για να μην πεινάσουμε και να μην μπούμε σε πολεμικές περιπέτειες ναυάγησαν και το βλέπουμε. Τώρα είναι ο καιρός να εργαστούμε για τον λαό μας και για την εγκαθίδρυση μιας Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων. Για μια Νέα Ελλάδα και έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Το μόνο που πρέπει να συμβεί είναι να σωριαστεί ο Νεοταξισμός σε ερείπια και η παγκόσμια διακυβέρνηση να πάει πρόωρα στα σκουπίδια παίρνοντας μαζί τούς ενοχλητικούς μας «γείτονες». Η σύγκρουση που έρχεται θα είναι σφοδρή. Και όταν τα χρηματιστήρια κάνουν στην άκρη, πιάνουνε δουλειά οι λόγχες. Η Μεγάλη Ελλάς του Εθνικοκοινωνισμού μας θα πρέπει να είναι έτοιμη να καλύψει το μεγάλο γεωπολιτικό κενό που θα δημιουργηθεί από τα ερείπια του νεοταξισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: