ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑ Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


ΑΘΗΝΑ 31-1-2012.

Η σκάλα του κακού που μας ζητάει το κατοχικό καθεστώς της πατρίδος μας έχει πολλά σκαλοπάτια. Και οι πολιτικοί υπάλληλοι μας ζητούν να τα κατέβουμε γρήγορα προκειμένου να φτάσουμε στη «σωτηρία» με το πιστόλι στο κρόταφο. Μονάχα που τώρα όλοι αυτοί οι ολέθριοι τύποι μας ζητούν να συγκατανεύσουμε στο πάτημα της σκανδάλης. Να καταστήσουμε τους εαυτούς μας ιδανικούς αυτόχειρες και την Ελλάδα παρανάλωμα του νεοταξικού πυρός.

Μας ζητούν με δύο λόγια οι παρίες της ελληνικής κοινωνίας να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στην πείνα, τους αδύναμους συμπατριώτες στο θάνατο και την πατρίδα στην διοίκηση από τον ξένο παράγοντα δια της βούλας πλέον. Παράλληλα η συγκυριαρχία με τους εχθρούς μας στη γειτονιά μεθοδεύεται δια λογιστικών συμψηφισμών επί απειλή πολέμου. Όμως ο πόλεμος έχει ήδη έρθει. Και ο βρεγμένος δεν το φοβάται το νερό. Αλλά αυτοί που μας μιλάνε για το σχοινί του κρεμασμένου να ξέρουν ότι μιλάνε σ’ αυτούς που πρόκειται να τους δικάσουν συντόμως με ποινή αυτή που πρέπει σε δοσίλογους.

Και την απειλή του πολέμου την αντιστρέφουμε γιατί πολύ απλά τους τον κηρύξαμε πρώτοι εμείς οι ίδιοι. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που έχουμε ήδη συνταχθεί σε φάλαγγα αγώνα για την λευτεριά μας και την ανάσταση της Ελλάδος μας ως κραταιάς δυνάμεως. Όταν μάλιστα περνά η Φάλαγγα των Ελλήνων Εθνικιστών, το ρεύμα της εθνικής αντίστασης και του πατριωτικού παλμού σκορπάει απλόχερα το προσκλητήρι του επαναστατικού καιρού σε όλους τους Ζωντανούς Έλληνες που σπεύδουν να ενωθούν μαζί της. Απλοί Έλληνες πολίτες που δεν δέχονται το Γένος των Ηρώων να μετατραπεί σε πειθήνιες σκυφτές υπάρξεις σεβόμενοι την αιματοβαμμένη ιστορία του τόπου μας και δεν πουλάνε το ψωμί της οικογένειάς τους στους αχόρταγους του ψευτορωμέϊκου και των λυσσασμένων δίποδων της παγκοσμιοποίησης.

Όταν περνάει η Φάλαγγα των Αγέρωχων και Όρθιων στο παράστημα και το Φρόνημα Ελλήνων Εθνικιστών με τους πυρσούς και τις γαλανόλευκες σημαίες και όλα τα λάβαρα της Φυλής μας, περνάει μπροστά στα μάτια του καθημαγμένου λαού μας ολάκερη η ιστορία και μαζί της παρελαύνουν και προελαύνουν οι ψυχές των Ηρώων με βλέμμα επιβλητικό και ύφος αυστηρό. Και το μήνυμα που φέρνουν μέσα από την σιδηρόφρακτη πεθυμιά μας για διάκριση και υπεροχή του δικού μας απαιτητικού και διεκδικητικού Ελληνισμού είναι η απαγόρευση της παραμικρής σκέψεως για ήττα και παράδοση. Και μαζί την διαταγή να εγερθούμε κατακτώντας το δίκιο του Γένους μας.

Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα του καιρού μας και ο προορισμός του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω. Η δική μας διαφορά από τις άλλες παρατάξεις είναι θεμελιώδης γιατί ο Ελληνισμός και ο Εθνικοκοινωνισμός γεννήθηκαν από την ίδια μήτρα. Είναι έννοιες ταυτόσημες που συμβιώνουν μέσα από την αγάπη για την πατρίδα. Και η δική μας Παράταξη είναι ο Φρουρός των συνόρων, ο εργάτης της κοινωνίας και ο πρεσβευτής της ελληνικής ισχύος που έχτισε κοσμοκρατορίες και έκανε το όνομα Έλληνας ξακουστό στα πέρατα του κόσμου. Γιατί πολύ απλά Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΟΛΑΚΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο Ελληνικός λαός είναι η απόλυτη δύναμή μας και εμείς η απόλυτη φωνή του.

Αυτή η αποστολή είναι που κατευθύνει και σήμερα τα βήματά μας όταν οι λύκοι έχουν υπερβεί την μάνδρα και απειλούν το κοπάδι από μέσα. Η δική μας πρόταση είναι πολύ απλή. Αυτό που κάνουμε και ζητάμε από τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια είναι να πάψουμε να είμαστε πρόβατα επί σφαγή. Να γίνουμε εμείς οι λύκοι που θα σκορπίσουμε εισβολείς, καταπατητές και προβατόσχημους λύκους. Ελληνόφωνους και λαθραίους και λαθρεπιβάτες. Τοποτηρητές πάσης κοπής και ιδεοληψίας μα και προέλευσης.

Με την τελευταία συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης των μεγάλων νεκρών μας Ηρώων των Ιμίων καταδείξαμε για μια ακόμη και δυναμικότερη τούτη τη φορά παρουσία πως η ενότητα των Ελλήνων και οι Αξίες της Φυλής μας είναι το απόλυτο υπερόπλο που μπορεί να ισοπεδώσει και την πιο μεγάλη καταχνιά. Το ανέσπερο Φως του Ελληνισμού είναι ικανό να σκορπίσει το σκοτάδι του νεοταξισμού αφού μέσα από το μεγαλύτερο σκότος έρχεται πάντα η πιο καθάρια αυγή.

Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης στις 28 του Γενάρη και φέτος έδειξε τις μεγάλες αλήθειες του Ελληνισμού μας και κατέδειξε την αδιαμφισβήτητη Νίκη του Εθνικοκοινωνισμού. Η ενότητα δεν σμιλεύεται με άξονα το Σύστημα αλλά το Ελληνικό Έθνος. Γιατί το Έθνος καθοδηγεί τα κόμματα κι όχι τα κόμματα το Έθνος.
http://www.youtube.com/watch?v=NP-8IX-ubXI&feature=related
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: