ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 30-1-2012.

Τα ψέματα τελείωσαν για όσους αποφάσισαν με ξένες εντολές να μας «σώσουν». Τα νέα μέτρα εξοντώσεως της ελληνικής κοινωνίας ξεσκεπάζουν με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο τις προθέσεις ισοπεδώσεως της Πατρίδος μας αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους πλιατσικολόγους του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Όταν ένα πολιτικό καθεστώς συνομιλεί και συνεργάζεται με τους διεθνείς τοκογλύφους για την οικονομική αφαίμαξη του λαού και την εκπόρνευση της Πατρίδος αντί να πετάξει έξω τους ξένους διαπραγματευτές και να ξεσχίσει τα παλιόχαρτα των βρώμικων συμφωνιών χρέους και μέτρων υπέρ των τραπεζιτών, τότε ο ελληνικός λαός έχει να αντιμετωπίσει ένα καθεστώς παραφροσύνης και ανθελληνισμού. Δεν είναι δυνατόν να ξεπουλούν τα πάντα στον ξένο παράγοντα και να οδηγούν τους Έλληνες στα συσσίτια και τις αυτοκτονίες και να μην έχουν συλληφθεί ακόμη για εσχάτη προδοσία.

Τι μπορείς να πεις φυσικά πλην αναθέματος για τις συμμαχικές επιλογές και τις συνεργασίες του ψευτορωμέϊκου με τα «περιούσια» μυαλά της παγκόσμιας διακυβέρνησης που σέρνουν τον κόσμο σε μια νέα ανθρωποσφαγή ψάχνοντας ηττημένους για να τους χρεώσουν τις επιλογές τους. Βλέπουμε λοιπόν τις πολιτικές τους ορντινάντσες να σπεύδουν να δώσουν ολόκληρο τον ορυκτό πλούτο και τους υδρογονάνθρακες εξ ολοκλήρου και πριν δουν αυτοί ακόμη το φως της εξόρυξης στους τοκογλύφους υπέρ εξοφλήσεως του αόρατου χρέους.

Και επειδή δεν έχουν οι εισβολείς εμπιστοσύνη στα πολιτικά υποτακτικά τους, ζητούν μέσω Γερμανίας να μας επιβληθεί δημοσιονομικός επίτροπος με την αποδοχή από την Ελλάδα εκχωρήσεως της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ορισμένο τάχα χρόνο και με δικαίωμα βέτο των ελληνόφωνων κυβερνητικών αποφάσεων αν δεν εξυπηρετεί, λέμε τώρα, κάποια από αυτές το σχοινί που δένουν γύρω από το λαιμό του Έλληνα.

Αν τυχόν δεν δεχτούμε το κατέβασμα των εσωρούχων που μας ζητούν, τότε λένε ότι δεν θα μας δώσουν τα «σωτήρια» λεφτά του νέου μνημονίου. Να παραδώσουμε δηλαδή γη και ύδωρ για να προσθέσουμε νέο χρέος στο παλιό όταν η χώρα δεν παράγει και τα βρώμικα χρήματα του παλιού μνημονίου έχουν πάει όλα στα τοκοχρεολύσια και τις λοιπές δανειακές υποχρεώσεις. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή όλοι οι ιθύνοντες της επικύψεως μιλάνε για το κούρεμα των ομολόγων και το PSI πνίγοντας τη σημαντική λεπτομέρεια ότι την υποτιθέμενη χασούρα των τραπεζιτών θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά με κεφαλικούς φόρους, πιο πολλές περικοπές και περισσότερο χρόνο παραμονής στις μισελληνικές δαγκάνες της νεοταξικής τρόικας.

Στο μεταξύ οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι σπεύδουν να στηρίξουν την κατοχική κυβέρνηση και να επιφέρουν το τελικό χτύπημα στην Ελλάδα. Θέτουν λοιπόν ως όρο λήψεως του νέου δανείου την παραμονή του διορισμένου Παπαδήμου στην πρωθυπουργία μαζί με την συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων και της επόμενης κυβερνήσεως ότι θα τηρήσουν τα μέτρα που έρχονται όλα άνευ ουδεμίας αντιρρήσεως.

Και τα νέα μέτρα για τα οποία δεσμεύονται εκ νέου οι δωσίλογοι είναι η κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και η αντικατάσταση από ελαστικότερες συμβάσεις περικοπών και ανεργίας, η τροποποίηση της διαιτησίας με οικονομικά κριτήρια και μονάχα αν συμφωνούν εργοδότες και εργαζόμενοι, η πλήρης απελευθέρωση των φθηνών προσλήψεων και απολύσεων ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα, η γρήγορη και δυσμενής εκδίκαση εργατικών διαφορών, η κατάργηση των ωριμάνσεων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι περικοπές που έχουν σχεδιάσει οι εκκαθαριστές της ελληνικής οικονομίας και κομισάριοι της χρεοκοπίας επεκτείνονται ακόμη και στις ευπαθείς ομάδες του ελληνικού πληθυσμού. Στο στόχαστρο των εθνικών μας δολοφόνων και των διεθνών τυχοδιωκτών τίθενται οι συντάξεις, οι φαρμακευτικές δαπάνες, τα επιδόματα ανεργίας, οι δαπάνες υγείας και οι ασφαλιστικές εισφορές.

Οι καθεστωτικές μεταρρυθμίσεις - απορρυθμίσεις ακουμπάνε ακόμη και τις αναπηρικές συντάξεις, ενώ οι κρατήσεις τάχα υπέρ των ανέργων από τους μισθούς αυξάνονται όταν συρρικνώνονται τα επιδόματα ανεργίας. Ο κατώτατος μισθός σύντομα θα καταστεί παρελθόν και οι μειώσεις των μισθών μαζί με το ξεπούλημα της έσχατης πέτρας του ελληνικού δημοσίου και την αύξηση των χαρατσιών χτίζουν την ταφόπλακα του Έθνους μας.

Οι διεθνείς εκτιμητικοί οίκοι πιστοληπτικής ικανότητας του νεοταξισμού συνεχίζουν να παρέχουν πιστοποιητικά σίγουρης χρεοκοπίας, ο υπουργός Λοβέρδος μας απειλεί με κάποιο μακελειό αν θιγεί ο Παπανδρέου για τα ανομήματα του καθεστώτος που συμμετέχουν άπαντες οι κομματικοί και πολιτικοί συνέταιροι και κάποιοι άλλοι εκλεκτοί της ξενοκίνητης κουστωδίας σαν τη Διαμαντοπούλου ζητάνε δοτούς πρωθυπουργούς με κατοχικές προγραμματικές συμφωνίες και επιχειρησιακές συμβάσεις σχίζοντας τα ιμάτιά τους υπέρ του μνημονίου. Οι μάγειροι των μαϊμού ελλειμμάτων μάς οδηγούν σε περιπέτειες όταν στηρίζουν το εμπάργκο κατά του Ιράν που θα τινάξει τις τιμές βενζίνης και πετρελαίου στον αέρα. Και οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να δολοφονούν έχοντας πλέον γίνει αποδέκτες τουρκικών λιρών και ανθελληνικών σχεδιασμών.

Τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων Πατριωτών. Είναι η ώρα να ηγηθεί η γαλανόλευκη τιμημένη σημαία μιας αδιαπραγμάτευτης Επανάστασης των Δυνάμεων του Έθνους για την αποκατάσταση της ελευθερίας της Πατρίδος και της κυριαρχίας των Ελλήνων. Είναι η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους όπως έλεγε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: