ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-1-2012.

Οι πολιτικάντηδες του ντόπιου κατοχικού νεοταξισμού έχουν ενεργοποιήσει όλα τα ολέθρια ταλέντα τους στην πολιτική εξόντωση του Ελληνισμού μας. Τον δοσιλογισμό, το σπάσιμο της μέσης, την επιτηδευμένη τους νωθρότητα, την εμμονή τους στις αδιέξοδες ψευτολύσεις των προβλημάτων μας. Αυτή είναι η συνταγή που χρησιμοποιούν οι ολετήρες των τυχών μας έναντι των προβλημάτων της Ελλάδος που έχουν ξεκάθαρα εθνικό χαρακτήρα, έχουν να κάνουν δηλαδή με την αυθυπαρξία της Φυλής μας. Αλλά αυτή η συνταγή έχει μονάχα ένα όνομα, αυτό του ανθελληνισμού.

Απέναντι στην οδό του πόνου και της συντριβής υπάρχει η οδός της αντεπίθεσης και της υπεροχής του Ελληνικού Έθνους. Είναι η ο οδός του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Η αναστροφή δηλαδή του οικονομικού μαρασμού που στήθηκε για να ξαρματωθούμε από τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα και να πέσουμε στην νεοταξική αγκάλη της Τουρκίας όταν οι απέναντι στήνουν στον Έβρο και στο Αιγαίο ειδικές γέφυρες, ακτοδρόμους, ειδικές δυνάμεις και την τουρκική στρατιά Αιγαίου για να μας επιτεθούν. Με τους ψευτοσυμμάχους της Εσπερίας να ευνοούν την αφαίρεση εδάφους από την μεγάλη πατρίδα μας Ελλάδα.

Και η δική μας οδός είναι η ενίσχυση ενός εθνικιστικού μετώπου των εθνών και των λαών όχι απλώς ως απάντηση αλλά ως δύναμη προοπτικής και εξουσίας. Να επιλέξουμε δηλαδή με δική μας πρωτοβουλία τους εταίρους μας με γνώμονα την άμεση επίτευξη των εθνικών στόχων της Μεγάλης Ελλάδος και την ανταποδοτικότητα πλεονεκτημάτων. Σ’ έναν συμμαχικό άξονα που θα υπηρετούνται κοινές Αξίες και Παραδόσεις ενάντια στη βία και τη μισαλλοδοξία των εχθρών του Θεού, του Ανθρώπου και της Πατρίδος μας.

Ένας τέτοιος Συμμαχικός Άξονας που συγκεντρώνει όλα τα στρατηγικά και γεωπολιτικά πλεονεκτήματα επάνω σε στέρεες βάσεις είναι ο Άξονας ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Ρωσία και τη Σερβία. Η Σερβία παρουσιάζει την ίδια εικόνα μ’ αυτήν που έχει σήμερα η Ελλάδα. Έχει μάλιστα γνωρίσει την προδοσία στην περίπτωση της δολοφονίας του Επαναστάτη Εθνικιστή Ηγέτη Αρκάν κι όχι μόνο ενώ έχει γνωρίσει τον πόνο στην περίπτωση του Κοσσυφοπεδίου. Καταστάσεις που η Ελλάς έχει προλάβει να βιώσει στην περίπτωση του Ίωνα Δραγούμη, της Ιωνίας και σε δεκάδες ακόμη περιστάσεις. Η Ρωσία έχει μπει προ πολλού μετά την κομμουνιστική λαίλαπα στην οδό της Εθνικής και Πατριωτικής Αναγέννησης. Στην ίδια ακριβώς οδό που εισέρχεται αργά αλλά σταθερά η Ελλάς.

Οι τομείς της συνεργασίας των χωρών μας είναι πολλοί. Στον στρατιωτικό τομέα, στον αγροτικό, τον βιομηχανικό, τον τουριστικό, τον επενδυτικό και άλλους πολλούς. Η Ορθοδοξία είναι επιπλέον ένας βασικός πυλώνας που λειτουργεί ως ακατάλυτος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία με τη Σερβία που έλαβαν τη λαμπάδα της αλήθειας και τον ορθόδοξο στέφανο της χριστιανικής μαρτυρίας από χέρια Ελλήνων Αγίων. Αυτή την Πρωτοβουλία Πίστεως πρέπει να λάβουμε πάλι στα στιβαρά ελληνικά μας χέρια και να χτίσουμε εκ νέου την Μεγάλη Αυτοκρατορική Καστροπολιτεία του Νέου και Μεγάλου Ελληνισμού Μας μέσα από μια εταιρική σχέση ειλικρίνειας αλλά και απαιτητικότητας δίδοντας κάλεσμα συνεργασίας αλλά και θέτοντας όρους που θα ανακόπτουν βλέψεις σε βάρος μας.

Στον Στρατιωτικό Τομέα η αμοιβαιότητα θα εκφραστεί στο επίπεδο των στρατιωτικών βάσεων, το εξοπλιστικό και το εδαφικό. Από τη στιγμή που υπάρχουν σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο αμερικανικές και εγγλέζικες βάσεις όταν οι χώρες αυτές είναι εχθρικές, είναι εθνικά αναγκαίο αυτή η εικόνα να αλλάξει. Οι εχθρικές βάσεις χωρών που υποστηρίζουν την Τουρκία και τα Σκόπια δεν έχουν καμία θέση σε έδαφος ελληνικό, μήτε λεύτερο μήτε σκλαβωμένο. Η Ελλάς μπορεί άνετα να δώσει δύο στρατιωτικές βάσεις σε Θράκη και Αιγαίο στην Ρωσία και την Σερβία παίρνοντας αντίστοιχα δύο ελληνικές στρατιωτικές βάσεις σε στρατηγικά σημεία της ρωσικής και σερβικής επικράτειας.

Παράλληλα οι ελληνορωσικοί ενεργειακοί αγωγοί θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν προσφέροντας ενεργειακή ανεξαρτησία στις χώρες μας και τον έλεγχο της διεθνούς αγοράς του παραγομένου προϊόντος. Η ανάπτυξη της ελληνικής εξοπλιστικής βιομηχανίας και η επέκταση της στρατιωτικής έρευνας και τεχνολογίας είναι ένα ακόμη βήμα που μπορεί να επεκτείνει τη συμμαχική σχέση της Ελλάδος με Ρωσία και Σερβία. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας και της επιστήμης.

Η Ελλάς διαθέτει εκπληκτικό επιστημονικό προσωπικό, σπουδαία φωτεινά μυαλά και έναν απαράμιλλο πατριωτισμό και εθνικισμό που μπορεί να οδηγήσει την Πατρίδα μας στην εθνική της ολοκλήρωση, την κοινωνική ευημερία και την ηγεμονική θέση σε μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Η στιγμή της σύγκρουσης με την νεοταξική λαίλαπα των αμερικανοσιωνιστών και των φίλων τους ζυγώνει. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλη προσμονή. Η Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού μας θα λάβει το τιμόνι και το ξίφος της ζωής ανά χείρας παίρνοντας τη θέση που της αξίζει μεταξύ των λαών. Αυτή του πρώτου μεταξύ ίσων.
http://www.youtube.com/watch?v=1Y7qlyUg9IU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VIwyGNAe3fM&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=PYqRyS1F_YM&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση που με εκφράζει απόλυτα, δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω τα συγχαρητήριά μου για το πολύ ωραίο ιστολόγιο που δεν το είχα ξαναδεί και να ευχηθώ καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.

karachalios-spiros είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αληθώς, καλή λευτεριά στη Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ