ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


ΑΘΗΝΑ 10-5-2012.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του διεθνούς νεοταξικού παράγοντα για τον έλεγχο της πολιτικής κατάστασης της χώρας μας και η μεγάλη συζήτηση που ξεκίνησε από την εντυπωσιακή άνοδο του εθνικισμού στην Πατρίδα μας καταδεικνύουν το κορυφαίο διακύβευμα της πολιτικής καταστάσεως και δομής. Διακύβευμα που συνδέεται με την ανάγκη να γίνει βαθιά συνείδηση στον ελληνικό λαό η πραγματικότητα της συγκρούσεως δύο εκ διαμέτρου αντιθέτων κοσμοθεωριών, της Ιδέας του Έθνους και της ελευθερίας των λαών από την μια πλευρά και της ιδέας της παγκοσμιοποίησης και της συνθλίψεως των λαών υπό την καθολική δεσποτεία της σιωνιστικής επικυριαρχίας.

Η Ελλάς κατέστη πανθομολογούμενα πλέον ακόμη και υπό των γραικύλων πολιτικάντηδων και γνωστών επικοινωνιακών μέσων ενημέρωσης του νεοταξισμού το πειραματόζωο στην πορεία προς τον σχηματισμό του παγκόσμιου υπερκράτους και της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην διοίκηση αυτού του τερατουργήματος. Τώρα πια η αναμέτρηση των δυνάμεων του εθνικισμού και του διεθνισμού είναι φυσική νομοτέλεια και αδήριτη ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι οι λαϊκές φυλετικές δυνάμεις και οι αιώνιος τοκογλύφος και έμπορος των εθνών θα δώσουν ένα αγώνα ζωής ή θανάτου προκαθορισμένο από τους ίδιους τους φυσικούς νόμους της ανθρώπινης αυτοσυντήρησης.

Το Έθνος και η Παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε καμία περίπτωση αφού η παγκοσμιοποίηση προκειμένου να τραφεί χρειάζεται τη σάρκα του έθνους, δηλαδή την πτώση αυτού για την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής και υλιστικής ανθρωπότητας δίχως σύνορα. Το δε Έθνος στηρίζεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την εθνική ανεξαρτησία, την προάσπιση της φυλετικής μοναδικότητας κάθε λαού, την συνεργασία των δυνάμεων της εθνικής αυθυπαρξίας και τον υγιή ανταγωνισμό των εθνικών κοινοτήτων για την προαγωγή του πολιτισμού και την λογική της κατάκτησης της κορυφής.

Η Ελλάς έχει τεθεί στην κορυφή των στόχων του διεθνιστικού νεοταξισμού για μια σειρά λόγων. Είναι η υψίστης σημασίας γεωστρατηγική μας θέση στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Είναι η φυσική τοποθέτηση της Πατρίδας μας στο ρόλο του παρατηρητηρίου της οικουμένης που ελέγχει τα περάσματα και τις μεταφορές εθνικών και αντικρουόμενων συμφερόντων.

Είναι η ενίσχυση που παρέχει ο νεοταξικός παράγων στους γειτονικούς μας δικούς του δορυφόρους προκειμένου να αρπάξει ελληνική γη, ψυχή και πλούτο. Είναι ακόμη η προσπάθεια σύνθλιψης της εθνικής μας αφυπνίσεως και αντιστάσεως που ξεσηκώνουν οι πολιτικές δυνάμεις του Έθνους για να μην εξυψωθούν η Ελλάς και η Εθνικιστική Ιδέα. Να μην δοθεί τάχα το κακό παράδειγμα για την σύμπτυξη ενός Άξονα της Ελευθερίας.

Ο εκβιασμός του έθνους και ο εκφοβισμός του λαού διεξάγεται ξεκάθαρα και ανερυθρίαστα με όρους επιβίωσης ή συντριβής. Είναι όμως εντελώς διαφορετικό πράμα η επιβίωση από τη ζωή του Έθνους. Ένα Έθνος μπορεί να ισχυριστεί ότι απολαμβάνει το ιερό δικαίωμα της ζωής στην περίπτωση που εξουσιάζει τις πολιτικές αποφάσεις που το αφορούν ελέγχοντας κοινωνία, οικονομία, εργασία και διεθνή επιρροή με τη στήριξη των δικών του ανθρώπων.

Αν το Έθνος απωλέσει τον έλεγχο έστω και ενός τομέα της πολιτικής του υπόστασης και προσωπικότητας, τότε θα δημιουργηθεί ένα ρήγμα που θα εκμεταλλευθεί ο εχθρός για να εισχωρήσει στα εσωτερικά του πράγματα και να καθυποτάξει βήμα – βήμα και τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα της Φυλής. Τότε η ζωή της εθνικής κοινότητος θα καταλυθεί από ξένα σώματα και διεθνιστικά μικρόβια που θα την μετατρέψουν σε επιβίωση, που πάει να πει ανάσες τεχνητές με τη βοήθεια του αναπνευστήρα στην εντατική της παγκοσμιοποίησης υπό όρους παραχωρήσεως γης και ύδατος.

Η παγκοσμιοποίηση είναι το καρκίνωμα του Έθνους. Και τα συμπτώματα αυτού του καρκινώματος είναι η λαθρομετανάστευση, η εθνοφυλετική αλλοίωση του πληθυσμού, η εγκληματικότητα, η ανεργία, η εξαθλίωση της λαϊκής κοινότητας, η εσωτερική γενοκτονία του γηγενούς πληθυσμού. Την ίδια στιγμή ευημερούν οι τράπεζες στο οικονομικό σκέλος και τα φοβικά σύνδρομα στις εξωτερικές και τις εθνικές υποθέσεις. Και τότε ως φάρμακο οι μεγάλοι ολετήρες της οικουμένης προσφέρουν το δηλητήριο της πτώσεως των δήθεν αποτυχημένων εθνών και της συνενώσεως των λαών που … ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό το σκήπτρο του παγκόσμιου τυράννου που εμφανίζεται ως ψευτοσωτήρας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα απορρίπτει την επιβίωση του ραγιά και προτάσσει τη ζωή του Έθνους μέσα από το θάνατο της παγκοσμιοποίησης και την αυτοφυή ανάπτυξη. Παραμένουμε υπέρμαχοι της εθνικολαϊκής διακυβέρνησης και της εθνοφυλετικής κοινότητας. Αγωνιστές της εθνικής ελευθερίας και μεγαλοσύνης. Αρωγοί των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού σε μια αυτάρκη κοινωνία και σε μια εθνικά ελεγχόμενη αγορά εργασίας. Φρουροί ενός ισχυρού κράτους που κατοικείται και διοικείται αποκλειστικά από Έλληνες.

Είμαστε εκφραστές μιας βαθύτατα ελληνικής διακυβέρνησης που θα αξιοποιεί τα προνόμια της εθνικής γης και τις δεξιότητες των πολιτών του κράτους με τρόπο τέτοιο ώστε να καταστεί η Ελλάς υπολογίσιμη Δύναμη. Κτίστες πολιτισμού και πολιτείας αντάξιας ένδοξου παρελθόντος και κόσμημα για τις νέες γενιές για να πάνε την Ελλάδα σε μονοπάτια ακόμη μεγαλύτερης ισχύος. Πρεσβευτές μιας εύρωστης Πατρίδος που θα σηκώσει την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο βάθρο των Ελεύθερων Εθνών. Πολεμιστές μιας Μεγάλης Ελλάδος που δεν θα έχει ούτε ένα σκλαβωμένο Έλληνα στη δούλεψη βαρβάρου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: