ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 20-5-2012.

Η ανηθικότητα των οικονομικών εκβιασμών του νεοταξισμού και ο ενδοτισμός των γραικύλων πολιτικάντηδων αποτελούν τούτες τις κρίσιμες στιγμές το ιδανικό περιβάλλον για τις πολεμικές προκλήσεις και τις θρασείες απαιτήσεις της Τουρκίας. Όμως το Ελληνικό Έθνος εκπροσωπείται επαξίως από τις ικανότατες Ένοπλες Δυνάμεις του που μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα βρίσκονται ήδη επί ποδός εθνικού συναγερμού και σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας.

Στην απέναντι όχθη οι προσωρινοί μας γείτονες αξιοποιούν ακόμη και τον παράγοντα της οικονομικής επένδυσης προκειμένου να οικειοποιηθούν ελληνικά εδάφη. Έτσι λοιπόν η Άγκυρα σχεδιάζει την κάθοδο τουρκικών εταιριών στον κατεχόμενο κυπριακό τομέα και την αύξηση των τουρκικών κεφαλαίων προκειμένου να τουρκοποιήσουν τις δομές και να δημιουργήσουν τρόπους συναλλαγών του ψευδοκράτους με τον διεθνή περίγυρο. Την ίδια στιγμή η Τουρκία προωθεί τόσο στην κατοχική αγορά εργασίας όσο και στην παράνομη πολιτική διοίκηση αυξημένο αριθμό Τούρκων εποίκων.

Η Τουρκία βαθαίνει την παρουσία της στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη θέλοντας να σφίξει τον κλοιό γύρω από την μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησο προκειμένου να προβεί στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου με την πρώτη ευκαιρία. Η κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς νερού, οι κατευθυνόμενες γεωτρήσεις επεκτατικού χαρακτήρα, η ενίσχυση του ναυπηγείου στο λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ακόμη και η κατασκευή χώρων αποθήκευσης πετρελαιοειδών σηματοδοτούν τις επιθετικές τουρκικές βλέψεις. Κατεύθυνση προς την οποία κινείται η νέα προειδοποίηση του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου για την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στο χρόνο που θα βαστήξει την ευρωπαϊκή προεδρεία η Κύπρος ενώπιον του Γερμανού υπουργού εξωτερικών που επισκέφτηκε την νήσο.

Τουρκικές ασκήσεις και έρευνες δεν διεξάγονται μονάχα στην Κύπρο αλλά και στο Αιγαίο. Οι διαρκείς ασκήσεις των τουρκομογγόλων στα παράλια του Αιγαίου αντιμετωπίζονται με τις αυξανόμενες πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων μας με εντολές του Αρχηγού της αεροπορίας μας αντιπτεράρχου Κλόκοζα. Η Ρόδος και ολόκληρα τα Δωδεκάνησα έχουν μετατραπεί σε τουρκικό στόχο καθώς η αποτροπή της ελληνικής ΑΟΖ και οι ενεργειακοί μας πόροι έχουν γίνει ο πολιορκητικός κριός του αιώνιου εχθρού μας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωσταράκος έδωσε σαφές και ελληνοπρεπέστατο μήνυμα στους απέναντι δίδοντας εντολή για την αιφνιδιαστική ενεργοποίηση των αεροπορικών δυνάμεων της Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης. Αποστολή της ήταν η άμεση αντίδραση σε ενδεχόμενη αποβατική ενέργεια σε ελληνικό νησί με εμπλοκή της αεροπορίας μας και βομβαρδισμό των εχθρικών λιμανιών. Το σενάριο της αποστολής οι πιλότοι μας το έμαθαν στον αέρα, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τους απέστειλε θερμό συγχαρητήριο μήνυμα.

Στο μεταξύ ένα επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά στην νήσο Ψέριμο κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνο και δηλωτικό των τουρκικών προθέσεων. Τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής πλησίασε την περιοχή που ασκούντο μια ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων. Το τουρκικό σκάφος παρά τις ελληνικές προειδοποιήσεις πραγματοποίησε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά σκάφη για να τραπεί τελικά σε φυγή υπό την επιθετική αντίδραση των καταδρομέων μας.

Η Τουρκία δεν παρέλειψε να δείξει για μια ακόμη φορά τη στήριξή της προς τα Σκόπια όταν σε κοινή συνέντευξη τύπου του Νταβούτογλου με τον Σκοπιανό υπουργό εξωτερικών Πόποσκι, ο Τούρκος αναφέρθηκε στην άρση των τεχνητών εμποδίων εισόδου της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ. Μίλησε μάλιστα για κράτος υπόδειγμα συμβιώσεως εθνοτήτων και θρησκειών όταν τόσο στην Τουρκία όσο και στα Σκόπια οι ελληνικοί πληθυσμοί έχουν υποφέρει τα πάνδεινα.

Ο προκλητικός Τούρκος υπουργός Μπαγίς δεν δίστασε να απευθύνει θρασύ και υποτιμητικό λόγο στην πατρίδα μας με επιχειρήματα αριστερόστροφου μαντριού. Μας είπε λοιπόν ο τουρκομογγόλος πως αν εγκαταλείψουμε το όνομα της Μακεδονίας Μας στα Σκόπια, αν εγκαταλείψουμε τα προβλήματα στα νησιά μας κι αν αφήσουμε τα σύνορα ελεύθερα στη διάβαση των λαθρομεταναστών, τότε η Άγκυρα θα μας βοηθήσει οικονομικά! Να εκχωρήσουμε δηλαδή εθνική κυριαρχία για βρώμικο χρήμα. Όμως ο τουρκικός στρατός στον Έβρο ασκείται στη διάβαση του Έβρου με γεφυροφόρα οχήματα. Ολόκληρη η Τουρκική Στρατιά Αιγαίου είναι σε θέσεις μάχης έναντι της Ελλάδος.

Επιπλέον μια οργάνωση με το όνομα «Νέοι της Ανατολίας» ζητάει με θράσος την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί. Και την ίδια στιγμή κάποιοι προσκυνημένοι έστειλαν ομάδα Ελλήνων νέων να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το τουρκικό κράτος με επίκεντρο την ημέρα της τουρκικής νεολαίας που γίνεται στις 19 Μαΐου, ημέρα που αποβιβάστηκε ο δολοφόνος τουρκοσιωνιστής Κεμάλ στη Σαμψούντα για την σφαγή του Ελληνισμού Πόντου και Ιωνίας. Οι Τούρκοι ήθελαν να παρελάσουν οι νέοι μας στη διαβόητη τουρκική «πορεία αγάπης», με τα ελληνόπουλα να αντιδρούν ελληνοπρεπώς και να εγκαταλείπουν το μισελληνικό πανηγύρι.

Η παρουσία του νέου υπουργού εθνικής αμύνης Φράγκου Φραγκούλη θα κόψει την τουρκική φόρα. Ο νέος υπουργός ματαίωσε την παράλογη ενέργεια αναλήψεως της ελληνικής δασοπυρόσβεσης από τουρκικό φορέα ενώ οργανώνει ήδη πυρετωδώς τους απαραίτητους εξοπλισμούς και την ετοιμότητα του Ελληνικού Στρατού όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι ψευτοσύμμαχοι με πρόσχημα την κρίση.

Το πλήρωμα του χρόνου για την πραγματοποίηση του οράματος της Μεγάλης Ελλάδος ζυγώνει. Και μαζί ζυγώνει η έλευση εθνικής και λαϊκής εξουσίας στην Πατρίδα μας. Ελληνικός Στρατός και Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα αναστήσουν το αυτοκρατορικό γένος των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: