ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ


ΑΘΗΝΑ 15-5-2012.

Διερχόμαστε το πλέον κρίσιμο στάδιο της εθνικής μας ιστορίας και του πολιτικού μέλλοντος της πατρίδος μας. Χιλιάδες έτη εθνικής ζωής και θυσιών, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας περνούν μέσα από τις αντοχές που θα επιδείξουμε ως υπεύθυνοι και υπερήφανοι Έλληνες απέναντι στις προκλήσεις των εχθρών μας και την υποτέλεια των πολιτικών «μας». Συμπάθεια και εκβιασμοί από την μια πλευρά και η υποτιθέμενη υπευθυνότητα μαζί με τα εκβιαστικά διλήμματα από την άλλη εναλλάσσονται σε μια ατέρμονη και κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές αυτό που διεξάγεται απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι η επίδειξη ενός πολιτικού κρυφτού, μια αδίστακτη προβοκάτσια ειδικών αποστολών. Δεν πρόκειται για μια εθνική κυβέρνηση που καλείται να υπηρετήσει το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες. Είναι ο ορισμός της προβοκάτσιας που πλέον δείχνει γυμνό, δίχως φκιασιδώματα, το αληθινό της περιεχόμενο. Κι αυτό το περιεχόμενο δεν είναι άλλο από το παιχνίδι της ενδύσεως των καθεστωτικών κομμάτων και προσώπων με το ένδυμα του καλού και του κακού, του προστάτη και του υπονομευτή της Φυλής μας, με ειδικό σκοπό την εκτέλεση του Έθνους μας, την δική μας εξόντωση.

Η προβοκάτσια δύναται να εφαρμοσθεί είτε από ένα κόμμα ή πολιτική ομάδα προς άλλο πολιτικό φορέα ή πρόσωπο για λόγους κομματικής σκοπιμότητας είτε ανάμεσα στην ίδια πολιτική ομάδα με στόχο κάποιο μέλος της που θεωρείται πως δεν εξυπηρετεί πλέον την κομματική σκοπιμότητα αλλά άλλους σκοπούς. Η διενέργεια πράξης ή λόγου με αμφιλεγόμενο ή στοχοποιημένο περιεχόμενο και η απόδοση του γεγονότος σε πρόσωπο ή ομάδα άσχετη με τα πραγματικά περιστατικά είναι η συνηθέστερη μορφή της μομφής του υποτιθέμενου καλού προς τον άσχετο κακό. Υπάρχει όμως και το άλλο είδος μομφής, η προβοκάτσια εκείνη που μεταφέρει πραγματικά γεγονότα που σχετίζονται με τον υποψήφιο κακό στον παρόντα χρόνο της εθνικής και πολιτικής ζωής που το κέντρο ενδιαφέροντος της Εθνικής Κοινότητος θα έπρεπε να στραφεί στα συγκαιρινά προβλήματα της Φυλής.

Η Ελλάς δεν διαθέτει την πολυτέλεια χρόνου και ενεργειών ώστε να ασχοληθεί με την εσωτερική φαγωμάρα και τις πολιτικές επιδιώξεις όσων την έχουν προδώσει. Και φυσικά δεν μπορεί να παραμείνει κλινήρης ελέω της διεθνούς νεοταξικής συμμορίας που την οδηγεί εσκεμμένα στο χαμό. Η δε πολιτική του μεσοπολέμου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φόβητρο. Και η μεταπολίτευση της μεγάλης προδοσίας θα τελειώσει. Οι ευθύνες έχουν υπαιτίους και δεν μετακομίζουν αυθαιρέτως αναλόγως με την σκοπούμενη λάσπη. Και η Ελλάς δεν είναι ούτε Γερμανία ούτε ΗΠΑ ούτε το προτεκτοράτο που νομίζουν οι προσωρινά παγκόσμιοι ισχυροί και προστάτες των πολιτικάντηδων.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει τη δική του ιδιοπροσωπία σε σχέση με τους εθνικισμούς άλλων πατρίδων πλην των γενικών μορφών πολιτικής πρακτικής. Πρακτική ελληνικής εμπνεύσεως που σχετίζεται με τον Πατριωτισμό, την Εθνική Κυριαρχία και τις Λαϊκές Ελευθερίες. Όμως οι ειδικές ενέργειες γεωγραφικού προσδιορισμού και γεωπολιτικής κατεύθυνσης είναι ένα πολιτικό περιβάλλον που αφορά μονάχα τις τοπικές Αρχές και το λαό τους. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις άλλες ιδεολογίες ή μάλλον ιδεολογήματα, αφού το περιεχόμενο της Ιδέας αφορά το Έθνος κι όχι τα διεθνιστικά σχήματα αποσυνθέσεως αυτού. Αν κάποιος εγκληματήσει ή ευεργετήσει το λαό του, αν σκορπίσει χάος ή πολιτισμό στο διεθνή περίγυρό του, το αποτέλεσμα της πράξης χαρακτηρίζει τον ίδιο και μόνο.

Οι προβοκάτσιες που σκοπεύουν να στοχοποιήσουν τον Εθνικοκοινωνισμό μας ως τον κακό και τον συνένοχο πάσης ανομίας ανά την υφήλιο πρέπει να αντιμετωπιστούν ως έγκλημα τόσο κατά της ελεύθερης πολιτικής δράσης όσο και κατά του Ελληνικού Έθνους. Διότι η Εθνική Ιδέα δεν αφορά μια στενή ομάδα πολιτών αλλά τον ελληνικό λαό που πιστεύει σε Θεό, Πατρίδα και Ενωμένη Ελληνική Κοινωνία.

Από την άλλη πλευρά όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να ασελγούν σε βάρος της Ελλάδος επικαλούμενοι εθνική ταυτότητα ανύπαρκτη, αυτοί που κουβαλούν ανθελληνική προβοκάτσια, αυτοί το δίχως άλλο δεν έχουν καμία θέση στο δικό μας Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Και λέω ανθελληνική προβοκάτσια διότι και γραικύλοι ανθέλληνες είναι και η προβοκάτσια που χρησιμοποιούν είναι ξένης νεοταξικής εμπνεύσεως κι όχι δική τους.

Οι διεθνείς εμπνευστές της προβοκάτσιας που δεν αφορά φυσικά μονάχα το παρελθόν αλλά και τις υποτιθέμενες αδικοπραξίες ή λάθη που χρεώνονται στον Ελληνικό Εθνικισμό, θα πρέπει να λάβουν το δικό τους μήνυμα. Μήνυμα που θα πρέπει να κινηθεί από μια συγκεκριμένη βάση επιδιώξεως, το δυνάμωμα της Ελλάδος, αφού μόνον έτσι θα μπορέσουμε να σταθούμε Άξιοι και Ζωντανοί Έλληνες.

Κατά συνέπεια οι επίδοξοι «σωτήρες» του νεοταξισμού και οι επίδοξοι νεοταξικοί εισβολείς σε Εσπερία και Βαλκάνια θα μαζέψουν χρέη, απειλές και όπλα στη δική τους γειτονιά. Προβοκάτσιες δεν χωρούν. Να μαζέψουν τα εφόδιά τους για να αντιμετωπίσουν τις φατρίες των εθνικών συμφερόντων τους που νομοτελειακά θα συγκρουστούν μεταξύ τους, αλλά μακριά από τους Έλληνες. Και εμείς ως Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές θα συνομιλήσουμε με όποιον θέλουμε δίχως αποκλεισμούς συμμαχικούς αλλά με γνώμονα την Μεγάλη Ελλάδα και τους Ενωμένους Έλληνες Πατριώτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: